Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üstünlük savaşlarının galibi sizsiniz evet kutluyorum tebriklerimle uğurluyorum.İyi geceler.Bakin ben ondan ustun oldugum yerleri yazdim. Kime sorulsa sorulsun bu boyle. Seviyorum diye kor olmadim. Belki onun benden ustun oldugu noktalar vardir.
Niye insanlar birinin derdi oldugunda onu linc etmek yerine dinlemeyi tercih etmiyor. Niye birinin derdiyle dalga gecme pesinde. Belki birileri icin basit seyler olabilir. Inanin hayatta yapmam dedigim tercihler icin simdi fikir danisiyorum. Belki bende zamaninda boylesine basit bir konu icin dalga gecmistim birilerine. Ama insan basina gelince anliyor.
Ben de onu diyorum işte, herkesin herkesten üstün olduğu noktalar vardır. Avukat bey de sizden üstündür, o da sizi istemez o zaman.Bakin ben ondan ustun oldugum yerleri yazdim. Kime sorulsa sorulsun bu boyle. Seviyorum diye kor olmadim. Belki onun benden ustun oldugu noktalar vardir.
Ben hastahanelerde psikolog olmak yerine okullarda minik ogrencilerimle birlikte olmayi sectim. Ayrica zamaninda avukat dedigim kisinin ustunde puan alarak hukuk okumayi degil psikolojik danismanlik okumayi tercih ettim. Ha meslek acisindan diyorsan avukat psikologtan ustun olabilir.Siz öğretmen, o işçi denk değil; siz öğretmen o avukat denk ha. Kusura bakmayın da avukat da size denk değil yani.
Evet, sizde işçi beyden üstünseniz ona talip olmayın, sevmeyin değil mi?Ayrica o benden ustunse bana talip olmasin degil mi?
Konu nerden nereye geldi. Adam akil dertlesmek istemistim. Mahalle kavgasi yapan kadinlara dondum.
Ben ona talip degilim canim o bana talip oldu. Karari ben verecegim.Evet, sizde işçi beyden üstünseniz ona talip olmayın, sevmeyin değil mi?
Mahalle kavgası yapan kadınlar bile küçümsemiyor kimseyi sizin gibi.Konu nerden nereye geldi. Adam akil dertlesmek istemistim. Mahalle kavgasi yapan kadinlara dondum.
Aynen bunu sormak istemis aslinda lafi niye bu kadar dolandiydiysaYani -aşk,sevgi mi yoksa para,imaj mı- sorusu mudur özünde?
Puanınız avukattan daha üstündü demek ki.Burnunuzda kaf dağından üstün mü acaba ¿ Yazmayım dedim dedim ama bu kadar üstünlüğü kayıtsız kalamadım.Bu kadar üstün olmakta çok zor kıskandım doğrusu, sizin gibi üstün biriyle konuşma şerefine nail olduğum için çok şanslı hissettim kendimi.TeşekkürlerBen hastahanelerde psikolog olmak yerine okullarda minik ogrencilerimle birlikte olmayi sectim. Ayrica zamaninda avukat dedigim kisinin ustunde puan alarak hukuk okumayi degil psikolojik danismanlik okumayi tercih ettim. Ha meslek acisindan diyorsan avukat psikologtan ustun olabilir.
Sizde sevmişsiniz, görüşüyormuşsunuz sonuçta; aynı şey.Ben ona talip degilim canim o bana talip oldu. Karari ben verecegim.
Para hic bir zaman onceligim olmadi. Parayi es gecersek bir nevi evet. Ama soyle bir durumda var zamanla sevebilecegim biri de olabilir.Yani -aşk,sevgi mi yoksa para,imaj mı- sorusu mudur özünde?
Puanınız avukattan daha üstündü demek ki.Burnunuzda kaf dağından üstün mü acaba ¿ Yazmayım dedim dedim ama bu kadar üstünlüğü kayıtsız kalamadım.Bu kadar üstün olmakta çok zor kıskandım doğrusu, sizin gibi üstün biriyle konuşma şerefine nail olduğum için çok şanslı hissettim kendimi.Teşekkürler
Aynen bunu sormak istemis aslinda lafi niye bu kadar dolandiydiysa