Mutlu evlilik icin tercihin nasil olmali?

Bakin ben ondan ustun oldugum yerleri yazdim. Kime sorulsa sorulsun bu boyle. Seviyorum diye kor olmadim. Belki onun benden ustun oldugu noktalar vardir.

Niye insanlar birinin derdi oldugunda onu linc etmek yerine dinlemeyi tercih etmiyor. Niye birinin derdiyle dalga gecme pesinde. Belki birileri icin basit seyler olabilir. Inanin hayatta yapmam dedigim tercihler icin simdi fikir danisiyorum. Belki bende zamaninda boylesine basit bir konu icin dalga gecmistim birilerine. Ama insan basina gelince anliyor.

Hani normal bir insan olsaniz anlamaya calisacagim fakat siz cok ustunsunuz. Sikinti burada :)

Ikisiyle de evlenme. Bu kadar kafa karışıklığı ile olmaz bu iş. Ayrıca anne babalar hisseder.

Bakin ben ondan ustun oldugum yerleri yazdim. Kime sorulsa sorulsun bu boyle. Seviyorum diye kor olmadim. Belki onun benden ustun oldugu noktalar vardir.
Ben de onu diyorum işte, herkesin herkesten üstün olduğu noktalar vardır. Avukat bey de sizden üstündür, o da sizi istemez o zaman.

Siz öğretmen, o işçi denk değil; siz öğretmen o avukat denk ha. Kusura bakmayın da avukat da size denk değil yani.
Ben hastahanelerde psikolog olmak yerine okullarda minik ogrencilerimle birlikte olmayi sectim. Ayrica zamaninda avukat dedigim kisinin ustunde puan alarak hukuk okumayi degil psikolojik danismanlik okumayi tercih ettim. Ha meslek acisindan diyorsan avukat psikologtan ustun olabilir.

Konu nerden nereye geldi. Adam akil dertlesmek istemistim. Mahalle kavgasi yapan kadinlara dondum.

Ben hastahanelerde psikolog olmak yerine okullarda minik ogrencilerimle birlikte olmayi sectim. Ayrica zamaninda avukat dedigim kisinin ustunde puan alarak hukuk okumayi degil psikolojik danismanlik okumayi tercih ettim. Ha meslek acisindan diyorsan avukat psikologtan ustun olabilir.
Puanınız avukattan daha üstündü demek ki.Burnunuzda kaf dağından üstün mü acaba ¿ Yazmayım dedim dedim ama bu kadar üstünlüğü kayıtsız kalamadım.Bu kadar üstün olmakta çok zor kıskandım doğrusu, sizin gibi üstün biriyle konuşma şerefine nail olduğum için çok şanslı hissettim kendimi.Teşekkürler

Puanınız avukattan daha üstündü demek ki.Burnunuzda kaf dağından üstün mü acaba ¿ Yazmayım dedim dedim ama bu kadar üstünlüğü kayıtsız kalamadım.Bu kadar üstün olmakta çok zor kıskandım doğrusu, sizin gibi üstün biriyle konuşma şerefine nail olduğum için çok şanslı hissettim kendimi.Teşekkürler
:KK70::KK70:

X