bunun sorumlusu cocugunuz degıl sızsınızAllah kimse basına vermesin yasamayan bilmez sürekli git diyen vuran bi çocuğa sahip olmak kolay degil
Kayınvalide vurması yönünde eğitim veriyormuş.bunun sorumlusu cocugunuz degıl sızsınız
ve bu sorunu yaratanda sız oldugunuzu kabul etmedıkce daha cok 2 yasındakı cocuktan tokat yersınız
mesela ben oglumu cok severım hepte yazarım ama bana vuramaz anlatabılıyormuyum
kı onu hıc dovmedım vurmadım
bıraz annelık oteriteniz olsun bu ne ya
ay size şuanda acayip sinir oldumHer yolu denedim ama işe yaramıyor
kayınvalıdeye sesını gecıremıyormu canım?Kayınvalide vurması yönünde eğitim veriyormuş.
50 koldan müdahale gelirse,anne otoriteyi sağlayamaz.
sizce ben oğlumu sevmiyorum öylemi[/QUOTE]mesela ben oglumu cok severım hepte yazarım ama bana vuramaz anlatabılıyormuyum
kı onu hıc dovmedım vurmadım
bıraz annelık oteriteniz olsun bu ne ya
Kayınvalideyle beraber mi oturuyorsunuz?sizce ben oğlumu sevmiyorum öylemi
orda kocamı kastetmiştim ve evliligimi neyse zaten gelen vuruyor giden vuruyor istediğini söyle önemli degilay size şuanda acayip sinir oldum
utanmasanız cocuktan korkuyorum diyeceksiniz
pardonda o cocugu yaparken aklınız neredeydi oyuncak bebek mi o
size vuran cocuguda siz yetiştirdiniz! hatırlatırım
öte yandan her yolu denemiş olamazsınız sadece bütün sucu neredeyse 1 senedir aklı basında olarak gecıren 14 aylık cocugunuza suc atacaksınız aaa sasırdım ne kadar zayıfsınız
Bilmiyorum ben beraber oturduklarını anlamıştım.kayınvalıdeye sesını gecıremıyormu canım?
kaynana aynı evdemı yasıyor?
sorun sadece asla kayınvalıde olamaz ben ınanmıyorum yahu sonucta kaynana yakın bıle otursa bu kadın calısmıyor cocuk onu gorse gorse haftada maxımum 10 saat gorecek
gerı kalan vakıtlerde anne cocugunu egıtemıyor mu? egitemıyor
haklısınboşanmayı bilemem ama işsizsin çocuk küçük birine baktıracak durumun yok ailen destek değil nasıl olcak? önce iş bul çocuğu kreşe ver az para biriktir bir temel hazırla sonra bir daha düşün derim. ben bi kendime bakamıyorum zorlanıyorum da :)
ben okuduklarımdan düşündüğümü söylüyorum ama sen pek anlamıyorsun anlaşılan neyseorda kocamı kastetmiştim ve evliligimi neyse zaten gelen vuruyor giden vuruyor istediğini söyle önemli degil
Banamı yazdın canım ?[/QUOTE]Kayınvalideyle beraber mi oturuyorsunuz?
Size neden düşmanlık yapıyor? Neden ayırmaya çalışıyor?
yakın oturuyorlarmışBilmiyorum ben beraber oturduklarını anlamıştım.
Banamı yazdın canım ?[/QUOTE]Kayınvalideyle beraber mi oturuyorsunuz?
Size neden düşmanlık yapıyor? Neden ayırmaya çalışıyor?
ayrıyız ama haftada 3 gün görüşüyoruz en az beni istemedi kv ve kuma gibiyiz[/QUOTE]Banamı yazdın canım ?