Mutlu değilim hemde hiçç..

kocam seviyorum ayrılıgı unut dedi

lafa gelince seviyorum diyor ama kuru kuru sevgi olmaz o zaman sevgini belli et de sende.
insan sevdiği kadınla aynı yatakta yatar yatak ayırmaz yani
çıkar gezdirir biraz ne bileyim sizde bir insanlasınız duygularınız var sizinde yaşıtınız çiftler gibi dışarda gezip tozmak çocugunuz ve eşinizle güzel vakit geçirmek hakkınız yani onlar eksik olunca da böyle insanın psikolojisi bozuluyor kim olsa bozulur yani siz iyi dayanıyorsunuz güçlü birisiniz bence ama biraz sesinizi duyurmanız lazım yuvayı dişi kuş yapar ama sizinkini kv yapıyor niye rahat bırakmazlar ki zaten bir ayağı çukurda yanında n gütürücek iyilik götürebilicek sadece Allah ıslah etsin hideyete erdirsin kayınvalidenizi bnce en hayırlı dua bu olur zaten sevginiz varsa devamı için uğraşmaya bile gerek kalkmaz :)

Yarın beraber film izleme sözü verdi bilmiyorum yoruldum

Yarın beraber film izleme sözü verdi bilmiyorum yoruldum

ne kadar güzel işte sizde ona bir şans verin ki telafi edebilsin karşınızdaki kişi sizi seviyor ve çocugunuzun babası sizin aileniz bence giyinin süslenin evden çıkarken bütün sorunları stresi kayınvalideyi o kapının ardında bırakın keyfinize bakın derim :)
size olumsuz olayları unutturur sizde unutmaya çalışın çözülmeyecek sorunlar yok aranızda bence öyle güzel zaman geçirin ki kv yi ekip size zaman ayırsın hafta sonlarını iple çeksin siz karlı çıkarsınız belki sizin lafınıza gider kv den uzaklaşır

Demeekki hala katlanabılıyırsunn kardesım emin ol aılenede restı cekerdın herkezede yoksa.ama şöyle bındurum var tabıkı aılen evlerıne almazsa senı tabıkı başka yolları denememek için kalmak zorundasın orda((

evde izleyecegiz hiç yeni elbisem yok kendime bakamıyorum ki

evde izleyecegiz hiç yeni elbisem yok kendime bakamıyorum ki

ben dışarsa düşünmüştüm sinema olarak evden çıksanız kötü olayları da evde bırakırdınız psikolojik olarak farklı bir mekan daha olumlu tabi ama olsun yinede bir gelişme eşiniz açısından .çocugunuzu da uyutur birlikte kafa dinlersiniz

darp haric hapsinin altına imza onun yerine psk. Baskı...

ayrılıgı bi kackere konustuk ailemde beni sucluyor dik duramadın bi diyorlar bosananların hali belli diyorlar

Ailenin yaptigi cok yanlis. Adam seni darp etmis, ailen hala dik duramadin muhabbetine giriyor. Evlat bu kadar degersiz mi ya. Allah büyük söyletmesin. Elalem ne der diye diye su cahillikten kurtulamadik gitti.

Ailenin yaptigi cok yanlis. Adam seni darp etmis, ailen hala dik duramadin muhabbetine giriyor. Evlat bu kadar degersiz mi ya. Allah büyük söyletmesin. Elalem ne der diye diye su cahillikten kurtulamadik gitti.
aileme darp ettiğini hiç anlatmadım kv demle sorunlarımı biliyorlar o kadar

Evde sinema izlemek de guzell oluyorki . demleyin çayı patlatın mısırı. Bizde gidemiyoruz ama film izlemek iyi geliyor -ama beraberce-

beraber uyumanız şu an ki durum için güzel bir gelişme

dün bu konuyu okudum delirdim genelde bu denli mutsuz olabilen birinin bir de ben üstüne gitmem ama ben sizi de olaylar karşısında eşinize ailenize kayınvalidenize karşı çok pasif buldum
ben bir türlü üstünlük kuramadım izin vermediler diyorsun zaten kimse izin vermez üstünlük kurmana özellikle öyle bir kaynana
hele oğlum bana vurdukça kaynanan vur vur diye çocuğu öğütlemesine seninde bundan sebep küçük çocuk tarafından vurulmana ve oğlundan soğumana nasıl böyle bir şey mümkün olabilir
ben olsam hadi oğlum git babaanneye bir tane vur diye ya açık açık söyler ya arkadan yaptırırım
anlasın o zaman vur vur demek acı mı tatlı mı
hem eşinize annesinin yaptıklarını söylemiyor musunuz diyelim inanmadı yeminle o vur vur derken kamerayı gizliden açar eve gelince eşime gösteririm
ya bir şeyler yaparım
aileniz ise apayrı boşanan kadına kötü gözle bakmaları ve suçu sizde bulmaları sanki kadınların elinde sihirli değnek var adamları kaynanaları düzeltiyorlar boşananlar yapamıyor gibi
en başta oğlunuzun size vurma olayını düzeltmeniz lazım çekeceksiniz oğlunuzu bşr köşeye o size vurmaya çalıştıkça elini tutup bırakmayacaksınız
onunla küsüp ben senin bir daha annen olmayacağım deyip bir köşede oturtacaksınız ağlasa bağırsa duymazdan geleceksiniz
bu çocuk iki yaşında bu yaşta eğitemezseniz sze karşı böyle saygısız olursa yedi yaşına gelince ne yapacaksınız
bu arada iki yaşında çocuğun vurmasından ne olacak demişler inanamadım

eline alıp size bir şey fırlatsa o an çocuk isterse 1 yaşında olsun o hızla gelen en ufak oyuncak bir tarafınızı morartıp nasıl acıtıyor
eşiniz ayrı problem çoğu şeyin baş müessibi
bu koşullarda mutlu olunamaz ki zaten ondan önce sizin silkelenip kendinize gelme vakti gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…