Mutlu değilim hemde hiçç..

acaba biriisi mi öğütlüyor o yaşta bir çocuk neden vursun öyle bence siz çocugunuzu pedagog a götürün bende eşiniz darp ediyor sanmştm o durumda olmadıgınıza şükredin. çocugunuza kavgadan uzak tvv programları izletin çnkü çogu 7 yaş ve üzeri yazıyor
Babaanne si tembihliyor

Anayı darp ediyormuş:)))
Konu sahibi maddi imkanın yok ama devlette de psikolog var depresyondasın bariz bi gitsen?

Tam ben diyecektim. Depresyon gibi görünüyor. Baya kötüsünüz, mutlaka bir doktora gidin. Cocugunuzdan bikacak kadar olduysaniz gercekten iyi degilsiniz.Kimse kinamasin tabi, psikoloji bambaska birsey. Size iyi gelmeyen insanlari cikarin hayatinizdan. Kim oldugu ne oldugu farketmez. Hayat sizin hayatiniz, kimsenin bu hayati parca parca etmesine izin vermeyin, biraz egoist olmak iyidir.

Buraya defalarca konu açtım bugünlerde kendi kafamda hep boşanmayı düşünüyorum çünkü mutsuz um yoruldum nefes alıp vermek bile ağır geliyor yoruldum hiçbirşey paylaşmayan bi eş aşırı huysuz söz dinlemeyen sabrımı zorlayan sürekli kafama vuran beni darp eden bi çocuk eski kullanılmış eşyalar geçim sıkıntısı kendi gezen tozan bi adam herseye karışan bi kaynana destek yerine kostek olan akraba ve aile çocuğum dan bile bıktım çocugu olmayan arkadaşlar kırılmasın ve eleştirmesin ..boşanmak çok mu zor
Zor değil. Boşanmış aile çocuğu olarak konusuyorum ki emin ol zor görünse bile hayırlısı oysa eğer yapmalısın. Sana boşan demiyorum tabiki ama bu zor değil bunu bil: bunu yapan ve kendi ayakları ğzerinde duran bir aürü kadın var.
Her şeyden önce bence kendini bu sürece hazırlamak için bir psikoloğa git. Bakarsın boşanmaktan vazgecersin,gecmezsen de en azından be yapacağını secersin.
Zor surumdaki annelerin tek dayanağı çocuklardır. Ne kadar zamandır bu haldeysen bak ondan bile bıkmışsın. Yardım al ve cocuğun için çabala bence... Bu kötü ortamda ne kadar sağlıklı yetiştirebilirsin ki onu... Lütfen yardım al

Eşin anneci olsun sen koy mesafeni bahane bul gitme doktora gidiyorum de bir senep bul canım sen simdi birşey yapöazsan önünü hiç alamazsın
Herseyi yaptım agladım bi laç yıl önce sürükleyerek götürdü bi kaç kere evi terkettim işe yaramadı

Kaybettim zaten eşimi aylardır ayrı yatıyoruz

eşin sevmese ayrılır böyle düşün ve aşkta gurur olmaz gururu bir kenara bırak bence ve sen bir kadınsın kv nin eşini kendine çekmesi için harcadıgı aklın 3 de birini yapsan eşin peşinde koşar ama zor tabi insanın içinden gelmiyor bazen ama onunla olan güzel zamanları düşün sonuçta seviyor kv sevgisini kullanmuş eş ve çocugunuzun belli
sende kullan kv nin sinirden deliye döndüğünü ben bile görmek isterim o zaman sizi resmne kıskanıyor oglunu paylaşmıyor sizinle ama sizde onunla paylaşmayın bunu kendinizi çok güzel ifade ederek yapın ki eşiniz kv nin lafına itimat etmesin yuvanızı koruyun bu kadından oğlunuzla güzel vakit geçirin onu sevindirin eşinizle dışarı çıkın yemek di vs çocuklar için çok güzel şenlik ve tiyatrolar var oralara gidin eşinizle ve eşinizi memnun edin ki kv ye yalan söyleyip sırf sizin yanınızda olmak için zaman harcasın heyecan bitmiş anlaşılan ama her ilişkide böyle zamanlar olur keinlikle ayrı uyumayın

Boşanmak değil zor olan.
O kararı alamabilmek ve bunun arkasında dimdik durabilmek çok zor...
Gerisi çorap söküğü ve huzurlu bir nefes...

Başka bir konuda, yaşadığınız 'kokunç' evliliğinizi anlatmıştınız...
Hala sizin de değerli bir insan olduğunuzu ve mutluluğu, saygı ve sevgiyi hakettiğinizi, her şeyden öte 'insan' gibi davranılmayı tercih ettiğinizi görememiş olmak beni oldukça üzdü...

Defalarca konuştuM artık benden bişey bekleme bundan sonra böyle diyor

kaybetme korkusu yok eşinizin bu çok öenmli biz evlenmeden önce bu korkuyu vermeye çalışırız siz evlisiniz daha zor o korkuyu vermek . ayrıca bendn bir şy bekleme ne demek çok saçma sen benm kocamsın kocalık vazifeni yapacaksın demelsiniz gerekirs masaya yumrugu vurmalısınız anlamalı o kafası
maddi özgürlüğünüz olmadıgından ayrılamayacagınızı düşünüyor aslında lise mezunusunuz uygun bir iş bulsanız hem kendinize güveniniz gelir hem de size saygısı biraz daha artar ilk olarak beraber uyumalısınız
çocugunuz üzerinden onu etkilemeye çalışın çocukla ilgili çok hasaas olur erkekler
galiba bir çocuk daha istiyor siz de bunu eğlenceli hale getirin hani ayrı yatıyormuş ya etkilemeye çalışın kendinize çocukla ve diğer yöntemle bağlamaya çalışın
eşinizin kırıldıgı bir şeyler mi var acaba
kv nizle konuştunuz mu hiç bu durumu bir kadın olarak o da anlayış gösterir belki yanlış anlaşılan kücük detayla içte tutuldukça büyümüştür ona samimiyetinizi gösterin onunla arayı yapın yuvanız için
bu arada hamile iken nasıl davranırdi erkekler çocugunu taşıyan kadına deger verirler

Öyle bir ihtimal yok eşimde inanmıyor yalancılıkla suçluyor

bence kendinizde değişimler yapın ne bileyim evlendiğinizdeki gibi misinz ya da düzeltebileceğiz dış görünüşle ilgili bir şeyler varsa kendiniz için bunu yapabilir kendinizi iyi hissedersiniz ve kv de kıskanır tbi :)

Babaanne si tembihliyor

bebeginiz de ilerde eşine şiddet uygulayabilir okul ortamızda dışlanabilir içine kapanık duygularını bastıran silik bir birey olabilir yani ihtimal sadece ama önüne geçin özellikle çocugunuzu daha iyi bir ortamda büyütmeye çalışın derim

eskiden zordu evet ama artık kolay canım..hayatı kendine zindan etme mutsuzsan boşan...

canım bu yaşta normal, her çocuk bu yaşlarda ebeveynlerine vurma eğilimde oluyor benimki 14 aylık tavaş yavaş başladı vurmalara ben de oyun haline getirmeye çalışıyorum ama biraz daha akıllandıkça vurmasının kötü bişe olduğunu göstererek vazgeçireceğim, bi psikolog tanıdığım bi tavsiyede bulundu ama pek bana göre değil
o yüzden bu konuda sıkma kendini çocuğun sana düşma olduğu seni sevmediği için vuruyor değil yani sadece yaptığının yanlış olduğunun farkında değil

Çocuktan da darp ediyor diye bahsetmek ilginç her çocukta dönem dönem bu gibi sorunlar olur eşinizden de yardım görememek sizi bunaltmış ama çocuğun günahı ne bence yardım aslın psikoloğa gidin çocuğunuza da yazdık yaşadıklarınızdan dolayı ona bile sevginizi veremiyorsunuz eşinizle gidin hatta anlatın derdinizi eşinize maddi sıkıntılar sorunlar hele çocuk olunca her evde olur sabredin.

eşin sevmese ayrılır böyle düşün ve aşkta gurur olmaz gururu bir kenara bırak bence ve sen bir kadınsın kv nin eşini kendine çekmesi için harcadıgı aklın 3 de birini yapsan eşin peşinde koşar ama zor tabi insanın içinden gelmiyor bazen ama onunla olan güzel zamanları düşün sonuçta seviyor kv sevgisini kullanmuş eş ve çocugunuzun belli
sende kullan kv nin sinirden deliye döndüğünü ben bile görmek isterim o zaman sizi resmne kıskanıyor oglunu paylaşmıyor sizinle ama sizde onunla paylaşmayın bunu kendinizi çok güzel ifade ederek yapın ki eşiniz kv nin lafına itimat etmesin yuvanızı koruyun bu kadından oğlunuzla güzel vakit geçirin onu sevindirin eşinizle dışarı çıkın yemek di vs çocuklar için çok güzel şenlik ve tiyatrolar var oralara gidin eşinizle ve eşinizi memnun edin ki kv ye yalan söyleyip sırf sizin yanınızda olmak için zaman harcasın heyecan bitmiş anlaşılan ama her ilişkide böyle zamanlar olur keinlikle ayrı uyumayın
eşim benimle bakkala bile gitmez kv dem le mücadele çok tt,m işe yaramıyor eşim büyülenmiş gibi bi gün uyandım ve hersey allak bullak oldu anlayamadım

kaybetme korkusu yok eşinizin bu çok öenmli biz evlenmeden önce bu korkuyu vermeye çalışırız siz evlisiniz daha zor o korkuyu vermek . ayrıca bendn bir şy bekleme ne demek çok saçma sen benm kocamsın kocalık vazifeni yapacaksın demelsiniz gerekirs masaya yumrugu vurmalısınız anlamalı o kafası
maddi özgürlüğünüz olmadıgından ayrılamayacagınızı düşünüyor aslında lise mezunusunuz uygun bir iş bulsanız hem kendinize güveniniz gelir hem de size saygısı biraz daha artar ilk olarak beraber uyumalısınız
çocugunuz üzerinden onu etkilemeye çalışın çocukla ilgili çok hasaas olur erkekler
galiba bir çocuk daha istiyor siz de bunu eğlenceli hale getirin hani ayrı yatıyormuş ya etkilemeye çalışın kendinize çocukla ve diğer yöntemle bağlamaya çalışın
eşinizin kırıldıgı bir şeyler mi var acaba
kv nizle konuştunuz mu hiç bu durumu bir kadın olarak o da anlayış gösterir belki yanlış anlaşılan kücük detayla içte tutuldukça büyümüştür ona samimiyetinizi gösterin onunla arayı yapın yuvanız için
bu arada hamile iken nasıl davranırdi erkekler çocugunu taşıyan kadına deger verirler
aynı hatta doguma 2 hafta kala kavga ettik 2 hafta boyunca h,ç aramadı gezmiş tozmuş doguma bi kaçgün kala geldi bişey olmamış gibi oysa ne kadar mutluyduk baslarda herkes imreniyordu kv dem ayırmaya çok uğrasıyordu ama vazgeçmiyordu sonra bi anda baska bi adam oldu ben hep vlendiğimizden beri aynıyım ne oldu hiç bilmiyorum

X