Mutlu değilim hemde hiçç..

haklısın hem de çokk oglum kv deye vuruyor ama aldırış etmiyor kv de sinir hastası sedef falan geçirmiş ilaç alıyor eşimannem çok çekti biraz görmezden gel annemle uğrasılmaz diyor ailem de kv deni anlatacagına üstüne yürü kavga et kötü ol gerekirse diyor ama kv deye bişey söylemek mümkün degil katil gibi bi kaçkere üstüme yürüdü sinir krizi geçiriyor eşimi kıskanıyor benden tek sorun bu ayrılsak mesele bitecek ama eşim annesine dedi anne ben fatma yı bosamam çünkü seviyorum hem ben fatmayı boşasam üstüne 10 kere evlensem sen onlarla da geçinmez diyor şaşırdım eşim de arada kalmaktan bıktı

çocugum agladığı zaman mosmor oluyor ve nefessiz kalıyor anlamıyor bide her yolu denedim

konuyu açtıgım gün eşimle konuştum sözler verdi ama yok 2 gün güzeldi sonrası fiyasko dün ve ondan önceki gece yine ayrı uyıuduk ben hiç istemediğim halde sen evde işlerini alışverişi hallet bende oglanı annemlere götüreyim dedi aksam kaynım görümcem ve eşim eve döndüler bi kac gündür vurmayan söz dinleyen çocuk gitti eşime babaannesinden etkilendiğini ima ettim ne alakası var falan dedi oglum bana bi kaç defa da vurunca eşimde çocuga vurdu jhaftanın 3 4 günü bizdeler bide ö....z gibiler yatagı yorganı toplamadan kouyup gitmişler çocuk gibi döker saçarlar rahatlıkla heryeri karıştırılırlar bıktım eşimle 1000 defa kavga ettim kardeşlerim de mi gelmeyecekler evime deyip sıyrılıveriyor laftan imadan anlamıyorlar ne yapacam şaşırdım kaynım 18 görümcem 23 yaşında

Tüm sayfaları okuyamadım, ilk mesajınız ve birkaç mesajınıza göz gezdirebildim, sanırım çalışmıyorsunuz, Çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum fakat anladığım kadarıyla o da yuvaya falan gitmiyor, belli ki evliliğinizden de çevrenizdekilerden de bezmişsiniz, eşiniz düzelir mi düzelmez mi bilinmez ama siz hayattan soğuyup mutsuzluğun içinde yok olmadan bir an önce harekete geçmelisiniz, sanırım psikolojik destek için doktora gideceksiniz, bu güzel bir adım, sonrasında size tavsiyem kendinize iş bulun, çalışıp kendinizi geçindirecek ekonomik özgürlüğe kavuşun ve çocuğunuzun kayınvalide vb büyüklerden, evdeki mutsuz ortamdan sıyrılması için onu yuvaya verin, en azından sabahtan Akşama kadar yaşıtlarıyla beraber olur, birçok şey öğrenir ve davranışları düzelir.

Bunları yaptıktan sonra oturur evliliğinizi yeniden gözden geçirirsiniz, devam etmek istiyorsanız eşiniz kendine çekidüzen vermek zorunda, devam etmeyeceksenizde ekonomik gücünüz olur, ailenizde boşanmanıza hiçbirşey diyemez, maalesef bazı aileler kızları kendilerine ekonomik yük olacak endişesiyle baba evine geri dönsün istemiyor, oysa bir evlilik boşanmak için yapılmıyor lakin mutsuzsanızda zorla güzellik olmadığını anlamıyor aileler.

Allah yardımcınız olsun...

sagolun satış temsilciliğine basladım bakalım seneye yani tatil bitince komek kurslarına gidecem eşim beni sevdiğini ama ailesinden vazgeçemeyecegini söylüyor benim ailemse sen kararında durmazsın vazgecersin boşanmak kolay mı bide çocuk var azıcık dik dur gerekirse kavga et kötü ol vs. gibi seyler söylüyorlar kötü olmak benim fıtratımda yok kimin kime muhtac olacagı bilinmez çocuklugum daN BERİ SEN SUS KARIŞMA sen bilemezsin kimi şeylerle geldiler ailem hep ama diğer kardeşlerim öyle değil ilk çocuktum okutmadılar ev işleri vs. sonra evlendim eşim de aynı şeylerle gelmeye başladı önceleri çok iyiydik sonra sonra ailen bile seni takmıyor dedi babam da annem de maddi olarak kimseye muhtac etmediler herseyim vardı evlendikten sonrada 3 yıl yardım ettiler şimdi ben istemiyorum çünkü eşim sorumluluklarını yerine getirmiyor eşim çok şefkatli merhametli sevilen biridir bir anda degişti sogudu benden seviyorum der ama ...

Kendi ayaklarinin uzerinde duracak bir kisiysen ki azimli olan her insan yapar bunu.bir dakika bile cwkme bu adami bee kardeşim

üzücü bir durum çıkmazdasın

Bosanmak gercekten COK zor ben bosanmadim ama etrafta o kadar cok varki. Ve ortak noktalari, hicbiri mutlu degil ailen sana simdi destek olmuyorsa bosandiktan sonra hic olmaz cocukla tek basina yasasan olmaz ailenin yanina gitsen olmaz baska biriyle evlensen hiiic olmaz. Bunu soyledigim icin uzgunum ama en mutlu olacagin yer yine evin. Evinde mutlu olmanin yolunu bulmalisin. Soylemesi kolay dedigini biliyorun ama durum bu. Allah yardimcin olsun

haklısın bende senin gibi düşünüyorum baska bi yolu yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…