araştırdım kendim için randevu aldım çocuk için aile hekiminden yardım isteyecem bir önerisi olursa görüşecemçocuğunuz için doktor araştırdınız mı verdiğim isimleri
haklısın hem de çokk oglum kv deye vuruyor ama aldırış etmiyor kv de sinir hastası sedef falan geçirmiş ilaç alıyor eşimannem çok çekti biraz görmezden gel annemle uğrasılmaz diyor ailem de kv deni anlatacagına üstüne yürü kavga et kötü ol gerekirse diyor ama kv deye bişey söylemek mümkün degil katil gibi bi kaçkere üstüme yürüdü sinir krizi geçiriyor eşimi kıskanıyor benden tek sorun bu ayrılsak mesele bitecek ama eşim annesine dedi anne ben fatma yı bosamam çünkü seviyorum hem ben fatmayı boşasam üstüne 10 kere evlensem sen onlarla da geçinmez diyor şaşırdım eşim de arada kalmaktan bıktıdün bu konuyu okudum delirdim genelde bu denli mutsuz olabilen birinin bir de ben üstüne gitmem ama ben sizi de olaylar karşısında eşinize ailenize kayınvalidenize karşı çok pasif buldum
ben bir türlü üstünlük kuramadım izin vermediler diyorsun zaten kimse izin vermez üstünlük kurmana özellikle öyle bir kaynana
hele oğlum bana vurdukça kaynanan vur vur diye çocuğu öğütlemesine seninde bundan sebep küçük çocuk tarafından vurulmana ve oğlundan soğumana nasıl böyle bir şey mümkün olabilir
ben olsam hadi oğlum git babaanneye bir tane vur diye ya açık açık söyler ya arkadan yaptırırım
anlasın o zaman vur vur demek acı mı tatlı mı
hem eşinize annesinin yaptıklarını söylemiyor musunuz diyelim inanmadı yeminle o vur vur derken kamerayı gizliden açar eve gelince eşime gösteririm
ya bir şeyler yaparım
aileniz ise apayrı boşanan kadına kötü gözle bakmaları ve suçu sizde bulmaları sanki kadınların elinde sihirli değnek var adamları kaynanaları düzeltiyorlar boşananlar yapamıyor gibi
en başta oğlunuzun size vurma olayını düzeltmeniz lazım çekeceksiniz oğlunuzu bşr köşeye o size vurmaya çalıştıkça elini tutup bırakmayacaksınız
onunla küsüp ben senin bir daha annen olmayacağım deyip bir köşede oturtacaksınız ağlasa bağırsa duymazdan geleceksiniz
bu çocuk iki yaşında bu yaşta eğitemezseniz sze karşı böyle saygısız olursa yedi yaşına gelince ne yapacaksınız
bu arada iki yaşında çocuğun vurmasından ne olacak demişler inanamadım
eline alıp size bir şey fırlatsa o an çocuk isterse 1 yaşında olsun o hızla gelen en ufak oyuncak bir tarafınızı morartıp nasıl acıtıyor
eşiniz ayrı problem çoğu şeyin baş müessibi
bu koşullarda mutlu olunamaz ki zaten ondan önce sizin silkelenip kendinize gelme vakti gelmiş
insaallah geçici degildir akşam geç gelecekmiş film kaldı yani ama bugün uzun bi aradan sonra kahvaltı ettikberaber uyumanız şu an ki durum için güzel bir gelişme
çocugum agladığı zaman mosmor oluyor ve nefessiz kalıyor anlamıyor bide her yolu denedimhaklısın hem de çokk oglum kv deye vuruyor ama aldırış etmiyor kv de sinir hastası sedef falan geçirmiş ilaç alıyor eşimannem çok çekti biraz görmezden gel annemle uğrasılmaz diyor ailem de kv deni anlatacagına üstüne yürü kavga et kötü ol gerekirse diyor ama kv deye bişey söylemek mümkün degil katil gibi bi kaçkere üstüme yürüdü sinir krizi geçiriyor eşimi kıskanıyor benden tek sorun bu ayrılsak mesele bitecek ama eşim annesine dedi anne ben fatma yı bosamam çünkü seviyorum hem ben fatmayı boşasam üstüne 10 kere evlensem sen onlarla da geçinmez diyor şaşırdım eşim de arada kalmaktan bıktı
Tüm sayfaları okuyamadım, ilk mesajınız ve birkaç mesajınıza göz gezdirebildim, sanırım çalışmıyorsunuz, Çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum fakat anladığım kadarıyla o da yuvaya falan gitmiyor, belli ki evliliğinizden de çevrenizdekilerden de bezmişsiniz, eşiniz düzelir mi düzelmez mi bilinmez ama siz hayattan soğuyup mutsuzluğun içinde yok olmadan bir an önce harekete geçmelisiniz, sanırım psikolojik destek için doktora gideceksiniz, bu güzel bir adım, sonrasında size tavsiyem kendinize iş bulun, çalışıp kendinizi geçindirecek ekonomik özgürlüğe kavuşun ve çocuğunuzun kayınvalide vb büyüklerden, evdeki mutsuz ortamdan sıyrılması için onu yuvaya verin, en azından sabahtan Akşama kadar yaşıtlarıyla beraber olur, birçok şey öğrenir ve davranışları düzelir.konuyu açtıgım gün eşimle konuştum sözler verdi ama yok 2 gün güzeldi sonrası fiyasko dün ve ondan önceki gece yine ayrı uyıuduk ben hiç istemediğim halde sen evde işlerini alışverişi hallet bende oglanı annemlere götüreyim dedi aksam kaynım görümcem ve eşim eve döndüler bi kac gündür vurmayan söz dinleyen çocuk gitti eşime babaannesinden etkilendiğini ima ettim ne alakası var falan dedi oglum bana bi kaç defa da vurunca eşimde çocuga vurdu jhaftanın 3 4 günü bizdeler bide ö....z gibiler yatagı yorganı toplamadan kouyup gitmişler çocuk gibi döker saçarlar rahatlıkla heryeri karıştırılırlar bıktım eşimle 1000 defa kavga ettim kardeşlerim de mi gelmeyecekler evime deyip sıyrılıveriyor laftan imadan anlamıyorlar ne yapacam şaşırdım kaynım 18 görümcem 23 yaşında
Kendi ayaklarinin uzerinde duracak bir kisiysen ki azimli olan her insan yapar bunu.bir dakika bile cwkme bu adami bee kardeşimBuraya defalarca konu açtım bugünlerde kendi kafamda hep boşanmayı düşünüyorum çünkü mutsuz um yoruldum nefes alıp vermek bile ağır geliyor yoruldum hiçbirşey paylaşmayan bi eş aşırı huysuz söz dinlemeyen sabrımı zorlayan sürekli kafama vuran beni darp eden bi çocuk eski kullanılmış eşyalar geçim sıkıntısı kendi gezen tozan bi adam herseye karışan bi kaynana destek yerine kostek olan akraba ve aile çocuğum dan bile bıktım çocugu olmayan arkadaşlar kırılmasın ve eleştirmesin ..boşanmak çok mu zor
Buraya defalarca konu açtım bugünlerde kendi kafamda hep boşanmayı düşünüyorum çünkü mutsuz um yoruldum nefes alıp vermek bile ağır geliyor yoruldum hiçbirşey paylaşmayan bi eş aşırı huysuz söz dinlemeyen sabrımı zorlayan sürekli kafama vuran beni darp eden bi çocuk eski kullanılmış eşyalar geçim sıkıntısı kendi gezen tozan bi adam herseye karışan bi kaynana destek yerine kostek olan akraba ve aile çocuğum dan bile bıktım çocugu olmayan arkadaşlar kırılmasın ve eleştirmesin ..boşanmak çok mu zor
Bosanmak gercekten COK zor ben bosanmadim ama etrafta o kadar cok varki. Ve ortak noktalari, hicbiri mutlu degil ailen sana simdi destek olmuyorsa bosandiktan sonra hic olmaz cocukla tek basina yasasan olmaz ailenin yanina gitsen olmaz baska biriyle evlensen hiiic olmaz. Bunu soyledigim icin uzgunum ama en mutlu olacagin yer yine evin. Evinde mutlu olmanin yolunu bulmalisin. Soylemesi kolay dedigini biliyorun ama durum bu. Allah yardimcin olsunBuraya defalarca konu açtım bugünlerde kendi kafamdeğil ap boşanmayı düşünüyorum çünkü mutsuz um yoruldum nefes alıp vermek bile ağır geliyor yoruldum hiçbirşey paylaşmayan bi eş aşırı huysuz söz dinlemeyen sabrımı zorlayan sürekli kafama vuran beni darp eden bi çocuk eski kullanılmış eşyalar geçim sıkıntısı kendi gezen tozan bi adam herseye karışan bi kaynana destek yerine kostek olan akraba ve aile çocuğum dan bile bıktım çocugu olmayan arkadaşlar kırılmasın ve eleştirmesin ..boşanmak çok mu zor
haklısın bende senin gibi düşünüyorum baska bi yolu yok maalesefBosanmak gercekten COK zor ben bosanmadim ama etrafta o kadar cok varki. Ve ortak noktalari, hicbiri mutlu degil ailen sana simdi destek olmuyorsa bosandiktan sonra hic olmaz cocukla tek basina yasasan olmaz ailenin yanina gitsen olmaz baska biriyle evlensen hiiic olmaz. Bunu soyledigim icin uzgunum ama en mutlu olacagin yer yine evin. Evinde mutlu olmanin yolunu bulmalisin. Soylemesi kolay dedigini biliyorun ama durum bu. Allah yardimcin olsun