tamam anlıyorum tüm bu yaşadıkların seni bezdirmiş amaBuraya defalarca konu açtım bugünlerde kendi kafamda hep boşanmayı düşünüyorum çünkü mutsuz um yoruldum nefes alıp vermek bile ağır geliyor yoruldum hiçbirşey paylaşmayan bi eş aşırı huysuz söz dinlemeyen sabrımı zorlayan sürekli kafama vuran beni darp eden bi çocuk eski kullanılmış eşyalar geçim sıkıntısı kendi gezen tozan bi adam herseye karışan bi kaynana destek yerine kostek olan akraba ve aile çocuğum dan bile bıktım çocugu olmayan arkadaşlar kırılmasın ve eleştirmesin ..boşanmak çok mu zor
Anayı darp ediyormuş:)))tamam anlıyorum tüm bu yaşadıkların seni bezdirmiş ama
masum meleğin suçu ne?
Buraya defalarca konu açtım bugünlerde kendi kafamda hep boşanmayı düşünüyorum çünkü mutsuz um yoruldum nefes alıp vermek bile ağır geliyor yoruldum hiçbirşey paylaşmayan bi eş aşırı huysuz söz dinlemeyen sabrımı zorlayan sürekli kafama vuran beni darp eden bi çocuk eski kullanılmış eşyalar geçim sıkıntısı kendi gezen tozan bi adam herseye karışan bi kaynana destek yerine kostek olan akraba ve aile çocuğum dan bile bıktım çocugu olmayan arkadaşlar kırılmasın ve eleştirmesin ..boşanmak çok mu zor
Anayı darp ediyormuş:)))
Konu sahibi maddi imkanın yok ama devlette de psikolog var depresyondasın bariz bi gitsen?
Oğlum u suçlamıyorum üzülüyorum sadece çok fazla vuruyor kafam hala agrıyor ve acıyor yoruldum uyumuyor yemiyor bişey yaptırmıyor dinlemiyor yoruluyorum hemde çok sevgisiz bi eşde tuz biber oluyor bide bi çocuk daha istiyor hem sevmiyor hemde cocuk diyor anlamadım gittitamam anlıyorum tüm bu yaşadıkların seni bezdirmiş ama
masum meleğin suçu ne?
Sagol çok sagol her gun aglıyorum bıktımkadın daralmış, herşey herkes batar olmuş, yargılamayın bence, yardımcı olmuyosunuz böyle
kaç yaşında bu seni darp eden çocuk?
Lise mezunuyum ama hiç çalışmadımSabrin sonu her zaman Selamet olmayabiliyor işte. . Destek olmayan bi aile demişsin hayatını yalniz nasıl devam ettirmeyi düşünüyorsun ? inşallah imkanın vardır
Allah kimse basına vermesin yasamayan bilmez sürekli git diyen vuran bi çocuğa sahip olmak kolay degilAnayı darp ediyormuş:)))
Konu sahibi maddi imkanın yok ama devlette de psikolog var depresyondasın bariz bi gitsen?
1 2 kere darp etti ama 2 yıl olacak neredeyseYa ben adam darp ediyor sandım
canım sen iyi değilsin. kesinlikle bi psikologla görüş. illa ki özelden görüşmene gerek yok eğer maddi acıdan düşünüyorsan. git bi devlet hastanesine iyi gelecektir.
Galiba bilmiyprum şaşırdım iyiceÇocuğun bi rahatsızlığı vardır belki. Durup dururken bu kadar huysuzlanir mi ki