Mutlu değilim hemde hiçç..

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
Buraya defalarca konu açtım bugünlerde kendi kafamda hep boşanmayı düşünüyorum çünkü mutsuz um yoruldum nefes alıp vermek bile ağır geliyor yoruldum hiçbirşey paylaşmayan bi eş aşırı huysuz söz dinlemeyen sabrımı zorlayan sürekli kafama vuran beni darp eden bi çocuk eski kullanılmış eşyalar geçim sıkıntısı kendi gezen tozan bi adam herseye karışan bi kaynana destek yerine kostek olan akraba ve aile çocuğum dan bile bıktım çocugu olmayan arkadaşlar kırılmasın ve eleştirmesin ..boşanmak çok mu zor

tamam anlıyorum tüm bu yaşadıkların seni bezdirmiş ama
masum meleğin suçu ne?

Sabrin sonu her zaman Selamet olmayabiliyor işte. . Destek olmayan bi aile demişsin hayatını yalniz nasıl devam ettirmeyi düşünüyorsun ? inşallah imkanın vardır

Boşan sende kurtul çocuğunda kurtulsun, eğer boşanmayacaksan bu denli mutsuz bir evliliğe sakın 2.çocuğu yapma

ilkine yazık olmuş zaten

Anayı darp ediyormuş:)))
Konu sahibi maddi imkanın yok ama devlette de psikolog var depresyondasın bariz bi gitsen?

Benimkide bana arada vurur ,adı üzerinde küçücük çocuk bebek bu birşey görüp hemen etkilenebilirler ne yaptıklarını bilmezler

başkalarına kızıp hırsını ondan çıkarmamak gerek

çocuk evdeki huzursuzluktan etkileniyordur

tamam anlıyorum tüm bu yaşadıkların seni bezdirmiş ama
masum meleğin suçu ne?
Oğlum u suçlamıyorum üzülüyorum sadece çok fazla vuruyor kafam hala agrıyor ve acıyor yoruldum uyumuyor yemiyor bişey yaptırmıyor dinlemiyor yoruluyorum hemde çok sevgisiz bi eşde tuz biber oluyor bide bi çocuk daha istiyor hem sevmiyor hemde cocuk diyor anlamadım gitti

Sabrin sonu her zaman Selamet olmayabiliyor işte. . Destek olmayan bi aile demişsin hayatını yalniz nasıl devam ettirmeyi düşünüyorsun ? inşallah imkanın vardır
Lise mezunuyum ama hiç çalışmadım

Anayı darp ediyormuş:)))
Konu sahibi maddi imkanın yok ama devlette de psikolog var depresyondasın bariz bi gitsen?
Allah kimse basına vermesin yasamayan bilmez sürekli git diyen vuran bi çocuğa sahip olmak kolay degil

Sizi cok iyi anlıyorum bazen böyle oluyor her sey ama her sey ustune ustune geliyor insanın. Ama sabretmek erdemdir sizde sabirli olun gerek çocuğunuza gerek eşinize. Esinizle açık açık ciddi ciddi konuşun. Böyle olmuyor benim aklima bitirmek geliyor sürekli düzeltelim evliligimizi ben yıpranıyorum diyin. Anlatin derdinizi ama sinirlenmeden sakin sakin anlatin. Anlarsa ve kendini düzeltirse ne ala, ama anlamaz ise o zaman düşünün boşanmayi.

Hayat bu, hepimizin imtihani farkli. Sabredin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…