Mutlu değilim hemde hiçç..

ayrıyız ama haftada 3 gün görüşüyoruz en az beni istemedi kv ve kuma gibiyiz
bir cocuk dünyaya getirmek demek onu anne sütüyle organik yetiştirmekten cok daha öte birşey
onunla vakit gecirmekte değil sadece onun sosyal hayatında etrafına karsı korumakta zorundasın.
ben mı cok sertım ya da kuralcıyım bılemıyorum cunku ben kımseyı karıstırmam kendıme karısacakları bır ortam olusturmam her ne kadar annemıde kaynanamıda cok sevsemde ve anlassamda onlara ısıme gelmeyen seylerde fıkır danısmam kı karısacak ortam olmaz.[/QUOTE]
maalesef hayatımın hiçbir döneminde otoriter ve güçlü olamadım

ayrıyız ama haftada 3 gün görüşüyoruz en az beni istemedi kv ve kuma gibiyiz

O zaman kendine çekidüzen vermesi konusunda uyarın,ve görüşmeyin. Görüşmezseniz eşinizin tepkisi ne olur?[/QUOTE]
uyardım defalarca eşim in tepkisinin ne olacagını kestiremiyorum artık

bir cocuk dünyaya getirmek demek onu anne sütüyle organik yetiştirmekten cok daha öte birşey
onunla vakit gecirmekte değil sadece onun sosyal hayatında etrafına karsı korumakta zorundasın.
ben mı cok sertım ya da kuralcıyım bılemıyorum cunku ben kımseyı karıstırmam kendıme karısacakları bır ortam olusturmam her ne kadar annemıde kaynanamıda cok sevsemde ve anlassamda onlara ısıme gelmeyen seylerde fıkır danısmam kı karısacak ortam olmaz.
maalesef hayatımın hiçbir döneminde otoriter ve güçlü olamadım[/QUOTE]
Olmalısınız 12 yasında küçük kız çocugu değilsiniz

Sorumlulugunuz var

Kolay olandır kabullenmek zaten mutlu değilsinzi ne kaybedeceksiniz

Ama kazanacaklarınız mutluluğunuz ruh sağlığı ıyı bır cocuk

Bence savaşmaya değer silkelenin kendinize gelin

Daha fazla mutsuz olmamak icin bosannaktan baska caren yok ..
Hem kendin icin hemde cocugun icin ..

Karşınızda maddi özgürlüğü olmayan psikolojik olarak çökmüş kendi öz evladı bile gözüne batan bir anne var.herkes mükemmel anne olabilir örnek evlatlar yetistirebilirsiniz ama suçlamayın kadını. Kadının derdi zaten derdini anlatacak kimsenin olmaması belki beni anlayan biri çıkar diye konu açmış yazık günah etmeyin eylemeyin.hiç mi empati kuramıyorsunuz?cocugumu sevmiyorum ölsün mü dedi sanki.
Konu sahibi ağır bir depresyondasin mutlaka bir yardım al eşin de dinlemiyor mu umursama.uzman yardımı cok iyi gelecektir sana iş ara oglunda büyümüş krese verirsin.senden degerli kimse yok hayatta unutma bunu

Boşanmak çok mu zor demişsiniz ya, size şöyle söyleyim. Bir avukat arkadaşıma danışmıştım, bu boşanma işleri nasıl oluyor diye. "Boşanmak hukuki, psikolojik ve sosyal manada çok zor bir şeydir. hatta o kadar zordur ki evliliği mevcut sorunlarla devam ettirmek boşanma sürecinden daha kolay gelir ve insanlar; özellikle de kadınlar açtıkları davadan vazgeçerler" demişti. Ben şu an tam olarak bu noktadayım.

br aya yakoın çalıştım ama kp allem etti kallem etti parama çöktü eşimi de heray soyuyorlar kardesleri ve ailesi
hiçkimse dinlemiyor hemde hiçkimse yoruldum bıktım böyle olmayı bunları yasamayı ben istemedim

Boşanmak çok mu zor demişsiniz ya, size şöyle söyleyim. Bir avukat arkadaşıma danışmıştım, bu boşanma işleri nasıl oluyor diye. "Boşanmak hukuki, psikolojik ve sosyal manada çok zor bir şeydir. hatta o kadar zordur ki evliliği mevcut sorunlarla devam ettirmek boşanma sürecinden daha kolay gelir ve insanlar; özellikle de kadınlar açtıkları davadan vazgeçerler" demişti. Ben şu an tam olarak bu noktadayım.
senin demi sorunların var ben bi kaç kere evi terkettim ama ailemin yanına sığınamadım olmuyor çünkü

ben mı cok sertım ya da kuralcıyım bılemıyorum cunku ben kımseyı karıstırmam kendıme karısacakları bır ortam olusturmam her ne kadar annemıde kaynanamıda cok sevsemde ve anlassamda onlara ısıme gelmeyen seylerde fıkır danısmam kı karısacak ortam olmaz.
maalesef hayatımın hiçbir döneminde otoriter ve güçlü olamadım[/QUOTE]
oglum için katlandıklarımı yalnız ben bilirim maalesef kimse mükemmel olamıyor

Buraya defalarca konu açtım bugünlerde kendi kafamda hep boşanmayı düşünüyorum çünkü mutsuz um yoruldum nefes alıp vermek bile ağır geliyor yoruldum hiçbirşey paylaşmayan bi eş aşırı huysuz söz dinlemeyen sabrımı zorlayan sürekli kafama vuran beni darp eden bi çocuk eski kullanılmış eşyalar geçim sıkıntısı kendi gezen tozan bi adam herseye karışan bi kaynana destek yerine kostek olan akraba ve aile çocuğum dan bile bıktım çocugu olmayan arkadaşlar kırılmasın ve eleştirmesin ..boşanmak çok mu zor
ben anlıyorum seni..bendede sendeki gibi bir koca kaynana ver-dı..bende çok sıkıntılar yaşadım daha yeni yeni düzeliyorum..

Canim merhaba
Ben seni cok iyi anliyorum
Cunku benim annemde boyle bir donem gecirmis ben kucukken tabi ben kiz cocuguydum annemin dayanagiydim
Gercekten uzuldum
Ama bak annemin gecirdigi donem bundan 30 yil once
Tamam su an hersey duzeldi ama annemik gencligi cile cekerek gecti yillarca ozguvensiz oldu sonra yengem geldi ona ozguven asiladi biraz olsun duzeldi isler sonra ben buyudum annemin onunde kalkan olarak durdum
Ama bu da benim cocuklugumu hep mutsu hatirlamama neden olmustur
Simdi sana tum hayatini bastan degistir demeyecegim ama kucuk adimlar at oncelikle
Cocugunun normal kontrolu diyerek ilk basta cocugunu pedagog a gotur o arada kendinde bir doktordan psikiyatrist ten destek al verecegi ilaci veya her neyse duzenli kullanmaya basla
Kayinvalidenle her gorustugunde duvar gibi davran vur dediginde hep ayni cumleyi soyle, azimle ayni seyi soyle , kv ne oglunun annesi oldugunu hissettir , asiri ve duygusal tepkiler vermekten kacin
Esine karsi da asiri tepkiler verme mesafeli dur o arada bence yavas yavas is bakinmaya basla
Kucuk adimlarla baslayip kendine guveni kazanip zamani gelince kosmaya baslamalisin anlatabiliyor muyum

Canim merhaba
Ben seni cok iyi anliyorum
Cunku benim annemde boyle bir donem gecirmis ben kucukken tabi ben kiz cocuguydum annemin dayanagiydim
Gercekten uzuldum
Ama bak annemin gecirdigi donem bundan 30 yil once
Tamam su an hersey duzeldi ama annemik gencligi cile cekerek gecti yillarca ozguvensiz oldu sonra yengem geldi ona ozguven asiladi biraz olsun duzeldi isler sonra ben buyudum annemin onunde kalkan olarak durdum
Ama bu da benim cocuklugumu hep mutsu hatirlamama neden olmustur
Simdi sana tum hayatini bastan degistir demeyecegim ama kucuk adimlar at oncelikle
Cocugunun normal kontrolu diyerek ilk basta cocugunu pedagog a gotur o arada kendinde bir doktordan psikiyatrist ten destek al verecegi ilaci veya her neyse duzenli kullanmaya basla
Kayinvalidenle her gorustugunde duvar gibi davran vur dediginde hep ayni cumleyi soyle, azimle ayni seyi soyle , kv ne oglunun annesi oldugunu hissettir , asiri ve duygusal tepkiler vermekten kacin
Esine karsi da asiri tepkiler verme mesafeli dur o arada bence yavas yavas is bakinmaya basla
Kucuk adimlarla baslayip kendine guveni kazanip zamani gelince kosmaya baslamalisin anlatabiliyor muyum
anladım canım

KONYADA onerebileceginiz pedagog veya psikolog varmı sigortanın karsıladıgı

aynı hatta doguma 2 hafta kala kavga ettik 2 hafta boyunca h,ç aramadı gezmiş tozmuş doguma bi kaçgün kala geldi bişey olmamış gibi oysa ne kadar mutluyduk baslarda herkes imreniyordu kv dem ayırmaya çok uğrasıyordu ama vazgeçmiyordu sonra bi anda baska bi adam oldu ben hep vlendiğimizden beri aynıyım ne oldu hiç bilmiyorum

canım sen evlendiğinden beri aynısın ama kv den aynı kamamış sende ona ayak uydurup onu dlinden konuşmalisin eşin yokken kv nin icabına bak eşinin yanında eleştirirsen hep onu savunur daha yaklaşır
nazar da değmiş olabilir bazen 4*4 lük gider ama nazar değer siz bol bol dua edin Rabbim onun kalbine de hissettirir inş. sevginizi 2 hafta kala her ikiniz içinden gergin bir dönem kavgaya meyiilli iken olmuş :S siz de bambaşka bir kadın olun umursamayın umursamadıkça o peşinizden koşar emin olun

eşim benimle bakkala bile gitmez kv dem le mücadele çok tt,m işe yaramıyor eşim büyülenmiş gibi bi gün uyandım ve hersey allak bullak oldu anlayamadım

kv den büyü de beklenir günahını almayalım da olabiliyor yani bir anda olmaz hki bunlar bir şeyler olması lazım bu reddeye gelmesi için eşiniz gençlik hatası yapıyor aklı başına gelir ama bu güzel zamanlara geri döndüremez sizi

geçiyor mu yani
geçiyor ama tabi zamana bağlı ve şartlara..ve tabi sabıra..
ben 24 yıllık evliyim..son 5 yıldır rahatım..
ondan önce ayyaş sorumsuz devamlı annesine bacılarına ezdiren bir eşim var..aslında hala öyle ama fırsat vermiyorum artık..
iki çocuğum küçüktü maddi sıkıntılarla büyüttüm..sarhoş kumarcı kahveden akşamdan sabaha kadar çıkmayan bir koca..şer fesat kavgacı bir kaynanayla cebelleştim yıllarca..
neyse kaynana 1 sene evvel defolup gitti memleketine..temelli hemde..
kocada eskisi kadar sorumsuz değil..maddi olarak..
ama yine alkol alıyor..çocuklarım büyüdü okudular ve çalışıyorlar, kimseye muhtaç olmuyorum...
anlatsam roman olurda benimki..neyse..
diyeceğim sabır..ya sabredecen ya gidecen..

kv den büyü de beklenir günahını almayalım da olabiliyor yani bir anda olmaz hki bunlar bir şeyler olması lazım bu reddeye gelmesi için eşiniz gençlik hatası yapıyor aklı başına gelir ama bu güzel zamanlara geri döndüremez sizi
benim aklımda da hep bu ihtimal var

X