• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfam sadece 13.00YTL ye bu hale geldi :)

bnde qeçenlerde yenqem ıçın praktıkerden aldım
qrıydı onun mutfak dolbı
,resım çekemdım
ama süper olduuuuu
çook qüzel durduu....

teşekkür ederim arkadaşlar...
evet yapımı biraz zor yani mutlaka yanınızda bir yardımcı olacak...
kalite konusunda bilemem ben muşamba satan bir yerden almıştım öyle kalitelimi değilmi diye bakmadım sadece rengine dikkat ettim çünkü kapılarımın rengide venge rengiydi..
ama çok şükür halen ilk günkü gibi kullanıyorum..
hatta sık sık çamaşır suyuylada siliyorum...

eline sağlık kuşum...bizde yıllardır mutfak duvarlarına uyguluyoruz...çöpün ve fırının yanına..böylece duvar kirlenmiyor...harikasııııııııın..öptüma.s.

çok hoş ya bayıldım emeğinize sağlık ..nekadar uygu fiyata ne kadar güzel olmuş..güle güle kulan canımkaydirigubbakcemile3

harika olmuş, ellerinize saglık :1hug: simdi severek kullanıyosunuzdur mutfagınızı , güle güle kullanın a.s

Herkese merhabalar ;

gerçekten mutfak tamamen değişmiş ellerinize sağlık, benim de aklımda bi kaç bişey var, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

birincisi ve en önemlisi beyaz renkte bir midi fırınım var ve üst ızgara kapağının dışında çok kötü lekeler oluştu sıcağın etkisiyle, ama ne yaparsam yapayım bu lekeleri çıkaramıyorum, ve çok kötü bir görüntü kirliliği var ne yazıkki, olur mu bilmiyorum ama fırının sıcaklığına tahmin ediyorum bu yapışkanlı folyolar dayanamaz, ama yine de sormak istedim, sizce faydası olur mu, fırını kullandığımda erir mi ?

ikincisi de, banyo dolaplarımı kaplamak istiyorum, beyaz renkte ve eski bir görüntüsü var, ama tereddütüm şu, kiracıyım ve evden ayrıldğımda çıkartmak gerekirse bir sıkıntı yaratır mı sizce ?

şimdiden teşekkür ederim.a.s.

Biz kiracıyız, ev sahibi istemeyebilir çıkarken çıkartırsak iz kalır mı acep ben ona takıldım
birde nesrin arkadaşımız küvete falan demiş mümkün mü

biz de kapilarimiz o folyolarle kapatmistik guzel oluyor fakat biraz dikkat etmeniz lazim acilip kapanan yerler surtunup yirtilabiliyor...ellerinize saglik oncesinden harika olmus

kızlar buz dolabına yapsak olurmuki.ay beyaz yerine şöyle çiçekli böcekli çok şık oluuuuur

Back
X