• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfam sadece 13.00YTL ye bu hale geldi :)

nerde satılıyooor bende alıp yapayım kiradayım ama olsun değişiklik olmuş olur naniknanik

çok güzel olmuş canım iyi günlerde kullan.bizde annemin mutfak dolabına yapmıştık kaç yıl oldu hala sağlam.kullanışlı arkadaşlar gönül rahatlığıyla yapın.mutfak dolaplarında bile moda renkler var her yıl dolap değiştirecek olsak ooo ooo.hem ucuz hem kullanışlı..

bende eski mutfak dolaplarima yapmistim, evimize gectigimizde butcemiz kisitliydi, mutfak dolaplariysa soyulmus, kavlamisti, zimparaladim, ustunede bundan yapistirdim, kulplari zevkime gore begenip aldim, altin, gumus rengi karisik kulplar taktim, cesmeyide altin ve gumus rengi kombinasyonundan bulup yeniledim, evime gelen mutfagida yenilemissiniz heralde dedi:lepi:, ayni sekilde yatak odamida yaptim, yeni bir elbise dolabi almistim, yatagimla komidinim, uymuyordu dolaba, bende dolabin renginden bu kagitlardan aldim ve kapladim, ayni sekilde kulplarida dolabin kulplarina uydurdum yeni bir takim almis gibi oldum, 7 senedirde kullaniyorum ne soyuldu ne birsey, fistik gibi duruyoşakkıdı

ellerinize sağlık harika olmuş mutfağınız
başka deneyen varsa resim koyun lütfen kızlar
bende kızların odasındaki şifoniyeri kaplıycam fikir olur

ay cidden büyük değişim :1shok: süper ya begenmedigini kapla gitsin kaydirigubbakcemile3

çook güzel güle güle kullanın :1hug:

Ya yeni gördüm süper olmuş. 1 nerden alıyoruz bu folya ları iki baska bi adı varmı bilgisi olan bilgi verirmi tskler

gerçekten süper olmuş bende yeni taşınacağım evdeki mutfak dolaplarını kaplayayım müthişsin teşekkürler

birde bu kağıtlarla arkadaşım mutfak dolabı değil mutfak tezgahını kaplıyor her yılda yeniliyor suyada ii dayanıklı yani

bravo dicek bişey yok müthiş olmuş akıllı kadınmışsınız wallahii..

Back
X