- 13 Eylül 2015
- 21.872
- 68.730
Ben 7 yıldır çözüm bulamadım. İlk yıllarda hergün çamaşır suyuyla siliyordum şimdi sürekli kimyasal solumamak adına birkaç gün görmezden gelmeye alıştırdım kendimi.
Akrilik o tezgahla lavabo yekpare olan mı?Frankenin bütün ankstrasından memnunum..ama tezgah akrilik olunca icine emmesinin önüne geçilmiyor..
Ev 1 senelik olduğu için eşim gerek yok diyorBenimki granit . Beyaz tezgah çok istiyordum. Arkadaşım beyazda leke olunca pis görünüyor yaptırma dedi. Inat ettim beyaz yaptırdım ama içinde ayna parçaları var. Hergun çamaşır suyu off diyorum allah kolaylık versin. Değiştir bence maddi zorlamayacaksa onunla ugrasilmaz
Evet instada göruyorum banyoya bile yapılıyormusKaplama folyodan mı bahsediyorsunuz?
Ohhh bende seni öpeyim canımmmmmmYakalamışken bidaha
Gözüme giriyor bilekcim ya benim,illa bir domestos sıvıyorum gelip geçerken:)
Folyo da kabarma veya icine leke emmesin sonra ? Yakın çevrenizde yaptıran war mı?Evet instada göruyorum banyoya bile yapılıyormus
Jellerde temızlemıyor, jel rengı acıyor ama tencerenın vuruk ızlerını anca krem cıf alıyor. Ellerım cok kotu durumda hatır hatır vallaCif ve çamaşır suyu kullanmaktan deliricem.. senin ellerin kötü olmuyor mu ? Markası franke... birde alman malı derler peh !
Ohhh bende seni öpeyim canımmmmmmahhh denizim bıktım inanki. Evde ebeveyn banyosu var. 2 tuvalet 2 banyo birde mutfak tezgahı yüzünden sürekli kimyasal soluyorum. Maalesef çamaşır suyundan başkada sararan yerleri çıkaran birşey yok. Mutfak bana cinnet geçirtecek zaten
Beyaz tezgaha çare bulan yok mu? Ya da tezgahı eşim değiştirsin diye balyozla mı kırayım sıcak tenceremi bekletiyim taktik verin çaresi yoksa:)
Allahın belası tezgah ben şunu anlamıyorum insan neden böyle birçey üretir ??? Mutfaktezgahıyaju bu.. konsol takımı mı?? Valla çay damlamasın ay salça şuraya akmasın diye artık tepsilerin üstünde iş yapıyotumJellerde temızlemıyor, jel rengı acıyor ama tencerenın vuruk ızlerını anca krem cıf alıyor. Ellerım cok kotu durumda hatır hatır valla
Bizim ev değiştirme gibi bir durumumuz yok maalesef. Mutfakta çok yeni daha oda kaldı başıma yani :) çamaşır suyuna devamBeyaz tezgaha çare bulan yok mu? Ya da tezgahı eşim değiştirsin diye balyozla mı kırayım sıcak tenceremi bekletiyim taktik verin çaresi yoksa:)
((( ağlıcammmmmmmmmm
Mantıklı tezgah silme işini ona bırakabilirimVer çamaşır suyunu eline kendi silsin ozaman bıkar degistirir
6 seneden berı kanser olmadıysan bende olmam çamaşır suyundan sanırım.. benımde 5 mt tezgah :Buarada ben cok sık yapmıyorum bunu ogrendım artık, tezgaha dokmeden ıs hallediyorum mumkun oldugunca veya dokulunce hemen o kısmı cıflıyorum veys cıf jel dokup ovalayıp bekletıyorum. Boydan boya tezgah benı delırtır 5 mt tezgah benım, pısmanmısın dersen evet. Ama dolabıms uygun yaptırdım degıstırememde. Murdume beyaz,dolaplar. Aralarda beyaz ara ara murdum. 6 senedır cekıyor um
Yalnız bızım marka farklı yanılmıyorsam cımstoneAllahın belası tezgah ben şunu anlamıyorum insan neden böyle birçey üretir ??? Mutfaktezgahıyaju bu.. konsol takımı mı?? Valla çay damlamasın ay salça şuraya akmasın diye artık tepsilerin üstünde iş yapıyotum
Valla öyle canım:)Ohhh bende seni öpeyim canımmmmmmahhh denizim bıktım inanki. Evde ebeveyn banyosu var. 2 tuvalet 2 banyo birde mutfak tezgahı yüzünden sürekli kimyasal soluyorum. Maalesef çamaşır suyundan başkada sararan yerleri çıkaran birşey yok. Mutfak bana cinnet geçirtecek zaten
Valla ellerım sureklı çamasır suyu koktuğu ıcın takıntı yaptım.. artık kımyasalla bu kadar maruz kalmak ıstemıyorumKaplayın ya da vernik filan atın üstüne. Takıntı yapmışsınız sanırım