selam kızlar corion akrilik mutfak tezgahım var.. (evi aldığımızda vardı) tezgahım bembeyaz... çay lekesi domates lekesi vs resmen içine emiyor.. ve sadece yağ çözücüler ve çamaşır suyuyla çıkıyor..ben anlamadım nasıl bir tezgahtır ki , 5 dakka içinde çay lekesini içine emip normal bulaşık deterjanıyla çıkmaz ??? kafayı yemek üzereyim artık.. hergün tezgahıma çamaşır suyu kullanmak zorunda kalıyorum.. tezgahı sökup atsam, daha 1 senelik ev... eşim gerek yok diyor... hergün hergün çamaşır suyu ellerimin kokusu eve yayılan koku sinir oldm.. benim gibi bu tezgahtan kullanan warsa ne olur yardım edin.. artık cinnet geçirme noktasına geldim...
Cif ve çamaşır suyu kullanmaktan deliricem.. senin ellerin kötü olmuyor mu ? Markası franke... birde alman malı derler peh !Benım beyaz, ama markası ne? Bızdekını ben ıstedım bembeyaz tezgah cay domates gıbı lekeler oturuyor hemen, ıslak desenlı posetın boyasıda gecıyor. Krem cıf tek cozum um arındırmasıda zor
Ahh ahhhKimsenin beyaz mutfak tezgahı yok sanırkm?((
İnan aklımdan geçeni okumuşsun.. boydan boya çay dökup tezgahı en azından krem rengiyapayım dedim.. eşim delirmişim gibi baktı bana.. yani delirdimde zaten.. inan temizlik takıntılı biri olmadığım halde o lekeler nasıl tezgahın içine işliyor ve sırıtıyor..çamaşır suyu kullanmamak elde değilBu kadar sık çamaşır suyu kullanmayın. Sağlık için çok zararlı. Tezgah lekeli kalsın. Sağlığınızdan önemli mi? Ben olsam üzerine boydan boya çay dökerdim de emip rahatlasın diye. Beğenirsem öyle kullanırdım. Çok kötü olursa da tezgahı değiştirmek için esaslı bir sebep olurdu.
Benim artık sinirsistemim gerçekten bozuldu.. sen nasıl dayanıyorsunbu duruma? Kimyasaldan 1 seneye kalmaz hastalık çıkar..Ahh ahhheğer 5 dk içinde silmezsem anında sararıyor çayın döküldüğü yerler. Bende bıktım
Cif te aynı arındırıyorsun tortuları kalıyor.. neler kullan adım bi bilsenC.f kullansanız power cream ...
Ben 7 yıldır çözüm bulamadım. İlk yıllarda hergün çamaşır suyuyla siliyordum şimdi sürekli kimyasal solumamak adına birkaç gün görmezden gelmeye alıştırdım kendimi.Benim artık sinirsistemim gerçekten bozuldu.. sen nasıl dayanıyorsunbu duruma? Kimyasaldan 1 seneye kalmaz hastalık çıkar..
Franke iyi değil mi ya,evimizi yaptırırken hep onlara gidiyordu gözüm,ama fiyatlar bütçeyi deliyordu:)Cif ve çamaşır suyu kullanmaktan deliricem.. senin ellerin kötü olmuyor mu ? Markası franke... birde alman malı derler peh !
A.w.y bir marka varya onun temsilcilerine sorsanız. İnanılmaz güzel ürünleri var.Cif te aynı arındırıyorsun tortuları kalıyor.. neler kullan adım bi bilsen
Kaplama folyodan mı bahsediyorsunuz?Kapalmalar vad netten bi bakin
Frankenin bütün ankstrasından memnunum..ama tezgah akrilik olunca icine emmesinin önüne geçilmiyor..Franke iyi değil mi ya,evimizi yaptırırken hep onlara gidiyordu gözüm,ama fiyatlar bütçeyi deliyordu:)