Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle braun canım. ben tefal rondo da kullandım ama braun super. tefal rondo maydonozu soganı kıyamaz iken sulandırırken braun sulandırmadan cok super bir şekilde hallediyor. hatta vakumlu cam kapları olan var eger butcen varsa onu tercih et derim cok kullanışlı.
canım aynı sekılde annem bana yıllar önce arzumun cok teferruatlı mutfak robotunu almış koyacak yer bulamam diye onu anneme hediye ettimbende kendime yine arzumun blendr setini aldım çok kullanıslı gıbı netten aldıgım ıcın denedım gayet sessız calısıyo benim hosuma gitti rendesi dograması blendr ve mıkserı var daha kullanmadım ama tavsıye ederimmmm
![]()
kesinlikle braun canım. ben tefal rondo da kullandım ama braun super. tefal rondo maydonozu soganı kıyamaz iken sulandırırken braun sulandırmadan cok super bir şekilde hallediyor. hatta vakumlu cam kapları olan var eger butcen varsa onu tercih et derim cok kullanışlı.
bu arada kendı aklımda olan modelleri yazyım belkı yardımcı olurum ...
(Philips HR 1378 ,Arzum AR 162 )
Cnm bence mutfak robotu almak yerine blender ve mikserini ayrı ayrı almalısın daha kullanışlı oluyor; ben robotları hantal buluyorum açıkçası..![]()
moulinex tavsiye ediyor musunuz peki.ben masterchef modelini beğenmiştim
braun blenderımdan çok memnunum ben de kızlar, çok kullanışlı gerçekten, tavsiye ederim. hamur yoğurma aparatı olandan almıştım.
Blender dediğiniz, hem doğruyor, hem çırpıyor, hem karıştırıyor değilmi. Netten baktım Braun olanlar hem çok yer kaplamayan, hemde çok teferrautlu olmayan gibi.
Eki Görüntüle 155727
evet canım resmi bu, iki tane doğrayıcısı var biri büyük biri küçük. rende aparatı 3 tane. blender kısmı da 15 kademeli çok iyi. çırpıcı aparatı da ayrıca var kekler içn vs. internetten almıştım ben daha uygundu canım.
Tatlım ben 1,5 sene önce aldım bütün küçük ev aletlerimi tefalden. Ama bu robotu mikseri falan moulinex vermişti kadın bu güzel diye. Nasıldır iyi midir değil midir hiç bilmiyorum. Tefalin ya da braun un olsa iyi olur heralde. Yalnız benim bi arkadaşım tefalin bu mikserini almıştı ve ben ondayken bi kek yapayım dedim çok sıçratıyordu o mikserin başlığı neden anlamadım. Vallahi o günden beri içim içimi kemiriyo keşke eski usul mikserlerden alsaydım diye :26: Şimdi bekarlık evimde var bi tane babannemin mikseriydi rahmetli olunca ben aldım, en kötü ihtimal onu kullanırım memnun kalmazsam diyorum![]()
Eki Görüntüle 155727
evet canım resmi bu, iki tane doğrayıcısı var biri büyük biri küçük. rende aparatı 3 tane. blender kısmı da 15 kademeli çok iyi. çırpıcı aparatı da ayrıca var kekler içn vs. internetten almıştım ben daha uygundu canım.