kızlar kızlar dertliyim kızlar
hazır indirim varken philips el blenderı alacaktım.annem motorları çabuk yanıyor diye izin vermedi. aslında bende şikayetvar.com da okumuştum,braun ve philipsin el blenderları için çok fazla şikayet vardı.
sonuç olarak el blenderı almıyorum.büyük dev robotlardan da almıyorum.hepsini tek tek alıyorum.
yani şunları alacağım
rendeleme için fresh express aldım
doğrama için tefal smart istiyorum
ayran,milkshake tarzı içecekler yapmak için ise bu tarz birşey istiyorum.sürahisi plastik olan birşey arıyorum
Ben de bundan kullanıyorum. Çok bulaşık çıkarmıyor, bir de kışın sürekli havuç turp pancar salatası yaptım. Kereviz gibi bilek gücüyle rendelenmeyecek şeylerin bile salatasını yiyebildik sık sık. Hamur yoğurma özelliği aman aman değil, az miktar yoğuruyor.Mikseri de kek çırpmaz, ince tel tarzı. Ben kek sevmediğim ve de yapmadığım için benim için önemli değil ama sık sık mikserini kullanacaklar için yetersiz kalabilir. Rondosundan memnunum, büyük parça bırakma durumu pek olmuyor.
Biz iki kişi olduğumuz için az miktarda yoğuruyorum, ama 4 - 5 kişi olsak kesinlkle az gelir o hamur. Bir de ben hamuru başta yoğurtuyorum, elime bulaşmayacak kıvama gelince kendim devam ettiyorum motoru zorlamaktan korkutuğum için.
Biz iki kişi olduğumuz için az miktarda yoğuruyorum, ama 4 - 5 kişi olsak kesinlkle az gelir o hamur. Bir de ben hamuru başta yoğurtuyorum, elime bulaşmayacak kıvama gelince kendim devam ettiyorum motoru zorlamaktan korkutuğum için.
Diğer işler için yeterli bence, ben özellikle rende özelliği olan aramıştım, en az yer kaplayan, en az bulaşık çıkaran da bu marka-model gelmişti bana. Rondosu filan iyi.
Diğer işler için yeterli bence, ben özellikle rende özelliği olan aramıştım, en az yer kaplayan, en az bulaşık çıkaran da bu marka-model gelmişti bana. Rondosu filan iyi.
Ben halen alamadım kızlar çamaşır makinası, yatak oda takımı, nışan masrafları derken, daha sıra gelmedi diğer eksiklerden. İnşallah bu ay Buraun marka alacağım
kesinlikle braun canım. ben tefal rondo da kullandım ama braun super. tefal rondo maydonozu soganı kıyamaz iken sulandırırken braun sulandırmadan cok super bir şekilde hallediyor. hatta vakumlu cam kapları olan var eger butcen varsa onu tercih et derim cok kullanışlı.
Kızlar annem bana yıllar önce Arzum marka, çok teferruatlı bir mutfak robotu almıştı. Evlendiğimde onu kullanmak bana zahmetli geliyor. Hem çok yer kaplayacak, hemde çok parçalı:26:
Onu anneme verip, yerine Tefalin rondosunu alsam yeterli olurmu? yada ne önerirsiniz bana