umu sen etlisin sanırım seni ısıram bari tahta gibi robot neyini ısırayım ele gelmicek aman kalsın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende 50 kiloyum ama bende de kalça var oda olmassa önceden varya 58 kiloydum harika bir popom vardı şimdi kupkuru kaldım bana kilo çok yakışıyo zayıflık yakışmıyo
selam kızlar nasılsınızzzzzz
selam kızlar nasılsınızzzzzz
orta sekerlıyım ben diğerlerını bimem sen nasılsın?
iyiyiz sen nasılsın
orta sekerlıyım ben diğerlerını bimem sen nasılsın?
iyiyiz sen nasılsın
valla benimde popoya bayılırlardı ama şimdi var ama o kadar değil.benim beli hep ince millet hayret ediyo pantalon olmuyo bu yüzden:)
kız blacksperetim nerelerdesin sen gııııııı
kendi adına konuşnaniknaniknaniknaniknaniknanik
BOYUN kaç senin bakayım kilo önemli değil önemli olan beden kimisi kemikli gelri kilosu ağırdır kimisi sırf ettiryok anam yok bende de bişey yok 50 kilo biriyim sen düşün artık ne var ne yok
ama kalçam var yaa benim
bence de sana zayıflık yakışmıyor yanakların dolsa azıcık süper olurbende 50 kiloyum ama bende de kalça var oda olmassa önceden varya 58 kiloydum harika bir popom vardı şimdi kupkuru kaldım bana kilo çok yakışıyo zayıflık yakışmıyo
aynen zayıflamadan önceki kalçam harikadıı herkes bayılırdı (bayanlar ) ama şidi zayıflayınca oda gitti 50 kiloyum ama bel ip ince kalça iyi ginee
valla benimde popoya bayılırlardı ama şimdi var ama o kadar değil.benim beli hep ince millet hayret ediyo pantalon olmuyo bu yüzden:)
kız blacksperetim nerelerdesin sen gııııııı
iyi diyelim iyi olsun
kaynana ile kapıştım tak etti artık evde yokken çamasırlarımı al yıka evin düzenin karıştır eve bir geldim gelmemle patlamam bir oldu sanki tüm yaptıklarının patlaması oldu biraz canım sıkkın kısacası
bilmem kişeker bugün kendimi orta sekerli hissediyorum oğlanı uyuttum fransızca çalışmam lazım yoksa hoca :mymeka:vuracak bitane ama çalışasım yok hava da kapalı ondan heraşde orta sekerlıyım bıraz....tangerciğim neden orta şekerlisin gel tam şekerli yapalım senii
anlat içindekileriii
iyi diyelim iyi olsun
kaynana ile kapıştım tak etti artık evde yokken çamasırlarımı al yıka evin düzenin karıştır eve bir geldim gelmemle patlamam bir oldu sanki tüm yaptıklarının patlaması oldu biraz canım sıkkın kısacası
robotcuğum hemen halledeceksen kargoyla gönderiyorummmm
elimden kurtulur mu sırnaşık şey
kendi kayınvaaaalideciğimle de sizinle konuştuğum gibi konuşuyorum iimi :roflol::roflol:
kadın alıştı artık sesini çıkarmıyor hatta söylediklerime gülüyor bir de :roflol::roflol::roflol:
evet robot herkes kilolu halimi beğeniyo o kadarda zorluyom kndimi yiyom ama hemen wc ye::::) bide ben mide kanaması geçirdikten sonra toparlayamadım kendimi