- 11 Aralık 2009
- 2.091
- 0
tamam canım benim sizin ordan çıkmış diyince bende merak ettim o yüzden sordum
adını bulursam söylerim sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım benim sizin ordan çıkmış diyince bende merak ettim o yüzden sordum
hamburger felan ye canım patates yanında kolaa cokacimcoookboşver canım ölesine merak ettim ben...ya ne yicem ben offfffffffffffffffffff
boşver canım ölesine merak ettim ben...ya ne yicem ben offfffffffffffffffffff
hiç bir şey yemiyorsun ki zaten en iisi bişey yeme sırnaşık şey,
onu sevmem bunu yemem ,bu ne uleyyynnn koca evinde yedirtirlerse karışmam :roflol::roflol:
o zaman orda yer canım merak etme :roflol:
bende senin gibiyim annem kayınvalidem sürekli ye derler ben onu yemem bunu yemem annem evlenince ne yapcan bilmiyom derşimdi kızlar yiceğim şey var yemeyeceğim şey var ayırt edelim bunları:roflol::roflol::roflol::roflol:
black burda ama kimse farkında değil
yok ben yerim bana zayıflık yakışmıyo kızlar o yüzden kilo problemim yok ama ne yiceğimi bilmiyorum ama evlenince biliyomrumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok ben yerim bana zayıflık yakışmıyo kızlar o yüzden kilo problemim yok ama ne yiceğimi bilmiyorum ama evlenince biliyomrumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay ne alaka canım konuyu saptırmayalım yani evlenince yemek yersin diyodum:roflol::roflol:ay koptum yaaa
onu bilirsin bilmezmisin sennnn :mymeka:
evtt bende diyroum evlenince yersin pırasa ıspanak salatalıkkkkkkkk
delikafaduldendelikafaduldençok sıkılıyorum
arada takılırım tatlım muhabbetin ortasına girmek için black burda kimse fark etmiyo dedim
ayyyyy kendimde değilim ne oluyo bana bugun delikafadulden