mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

yok canım ne kusuru olur böyle şeyler
yazmakla anlaşılmıyo yazılanlar sert geliyo yazım olduğu için yanlış anlaşılma olasılığımz yüksek
ama bu konuşmam yüz yüze olsaydı mimiklerden anlaşılırdı şaka yapılması
yazmayla iletişimin zorluğu lolipoppp

doru sölüyosun valla olumunekankayizsmile

bizede seniiiiii zuzuuuuuuuuuuuuuu

seviyozzzzzzzzzzzzzemuszemus

canlarım benimmmmmmmmmmmmmmmm bon bon şekerlerim benim yerim uleyyynnn ben sizi yerimmmmmmmmmmmmm

ne oluyo uleyyynnn burda bensiz topiğin havasını iice germişsiniz benim esprilerimden kimse alınıyormu bakın adam gibi espri yapın uleeyyynn :mymeka::mymeka:umu sen de herşey iyanlış anlayıp durma ve cümlelerin sonundaki smile lara da ii bak onlar çok şey anlatırkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile yazarken bi hata olmaz neden olsun anlayanda sıkıntı olmasın yeter ki

zuzu ben de koptum iimi ilk başta sen de beni anlamıyordun ama beni anlamayan ölsünnnnn be:roflol::roflol::roflol:

ya orası öle robot da yok umuda sanki bugün bi gerginlik sezdimondan dedimkaydirigubbakcemile3

ne oluyo uleyyynnn burda bensiz topiğin havasını iice germişsiniz benim esprilerimden kimse alınıyormu bakın adam gibi espri yapın uleeyyynn :mymeka::mymeka:umu sen de herşey iyanlış anlayıp durma ve cümlelerin sonundaki smile lara da ii bak onlar çok şey anlatırkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile yazarken bi hata olmaz neden olsun anlayanda sıkıntı olmasın yeter ki

zuzu ben de koptum iimi ilk başta sen de beni anlamıyordun ama beni anlamayan ölsünnnnn be:roflol::roflol::roflol:

ben sana gitme:gitme:dedim ama sen gittin..

sormayın yaa evlilik stresi çok kötüüü kızlarrrr
yazılarım sonuna ne koyar koyarım ulennnnnnn

sormayın yaa evlilik stresi çok kötüüü kızlarrrr
yazılarım sonuna ne koyar koyarım ulennnnnnn

stres yapma sakin ol kocana da böyle davranırsan bi gün elinin tersiyle seni nereye fırlatır bilemiyorum kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şey

fırlatsın bakalım sonra fırlattığı yerden bulur mu beni fırlatanı fırlatırım ulennnnnnnnnnn

robotum nerelerdeydinnnguclubacismile

yemeğe çıktım nerede olabilirim kantincilere ii bir fırça attım
adamlara köfte getirin ama soğansız olsun diyorum içini soğanla dolduruyorlar
tost getirin ama ketçapsız olsun diyorum tost ketçap içinde yüzüyor

delirttiler beni heeee kötükedihüso
bi bağırdım tel.da bütün kat duymuş sırnaşık şeysırnaşık şey

fırlatsın bakalım sonra fırlattığı yerden bulur mu beni fırlatanı fırlatırım ulennnnnnnnnnn

fırlatırsın dfrlatırsın sen öyle san bakalım çok kolaydı o işler öyle evlenince görürsün kim kimi fırlatıyor eyvahedigeldismile
hatta uzun atlama yaparsın :roflol::roflol::roflol:

X