mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

ne olasun robotum ya buralar yanıyo sıcaklarla boğuşuyoruz evden dışarı çıkılmıyo hiç

aynen cnm iyi yapmşşnız valla hala çok sıcak çıkılmıyo asla dışarı

bitti evet işe başlıcam araştırıyoruz canım bizimkler öle basit biyere girmemei istemiyolar abim biraz seçiiiiicidirbu konuda iyi biyer çııtıgnda başlıcm işte

ii hadi bakalım hayırlısı ...sen de yakında iş kadını olacaksın yani :) pardon kızı :))

ee neler oldu ne var ne yok anlat bakalım kaçak ahım tuttu bak şifreyi bile unuttun :))

yaaaaaaaaaaa biliosun nişandan ayrıldım ogünden sonra hiç görüşmedik cuma ilk kez görüştük hep beni takip etmiş hep evin ordaymış bana tekrar dönmek istiyor 9 ay sonraaa bu zamanda hayatıma kimse girmedi kafam o kadar karıştıki hemen kadınlar klübü aklıma geldi..:)

:))))) hımmm ..aklı yenimi başına gelmiş beyfendinin ...niye zamanında akıl edememiş de seni bırakmış uyuz

salak işte işin iç yüzünü yeni öğrendi onu aldattığımı sanmuış bende kızdım snei ne kadar seviodum nasıl böle üdşündün die bir ağladık anlatamam ben nasıl yaptım hayatım boyuna bu keşkeyle nasıl yaşicam çook ağladıı bönüre bönüre ama kalbim doğrulmadı bende ağladım neler yaşadığımı anlattım nasıl acı çektiği nasıl kabuk başladığını anlattım

YA neden hep kadınlara yapılıyor bunlar ...şimdi affetmek durumunda olan kişi de sen olacaksın ...sanki affedeceksin de anlayacak da kıymetini mi bilecek ..bu erkekler ne kadar hödük yaa..sen ona aynısını yapsaydın o seni affetmezdi ama emin ol ...gider bulurdu başkasını evlenirdi ..töbe töbe yaa..sinirim kalkıyor şöyle kadınları üzen erkeklere yaaaaa.......
ee sen affedecekmisin ne düşünüyorsun peki

ben affetmedim hiç beni düşünmedi ne hale düşer ailesine ne der tek bana yanlış yapmadı herkese yaptı telefondan nişan bitirdi affedilecek gibi deil yoluna git dedim ama vazgeçmicek beni kandırmasından korkuyorum çok üzülüyorum ama artık hiçbirşey eskisi gibi olmazz o güne dönebilsek keşke yapacağı sadece gelip sormaktı türk sineması gibi ya valla

bence de yani sormadan nişan atıldığı nerede görülmüş..demekki sana zerre kadar güveni yokmuş ...böyle adamla yaşanmazki ..yarın bir gün yine aynı tavrı taknır güvenmez sana ....bence de barışma sen bu adamla ...seviyorsan ayrı tabi ama hiç barış diyesim gelmiyor...insanlar ne akdar düşüncesiz ya...bir genç kızın hayatı ne olur ne yapar ne hallere düşer düşünen yok ..herkes sadece kendini düşnüüyor ...bencil herifler ne olacak ..
sen çalışıyormusun peki

evet cnm bende aynı senin gibi düşünüorum o arada yeni birini bulsaydı yapabilseydi şimdi başkasıyla evliydi hiç düşünmeden hareket eden biriyle nasıl evlenirim dön dolaş kürkçü dükkanına gel kaldıramıorum hala çok seviyorum onu ama bir ömür bu bide aileni karşına al tüm çevreni karşına al bide tekrar barıştılar die dillere düş .ok yorgunum kaldıracak halim yok hadi kaldırdım de bu haketmiyorkiii

aynı iş yerinde çalışıyorum devam cnm :)

X