mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

ne olsun idare eder uykusuzum çok sıcak perişan olduk gece uyuyamadım kardeşim gece 2 ye kadar beni dışarda gezdirdi annem fenalaştı babam desen adamın şaftı kaydı btün camlar açık ama işe yaramıyo dün nişantaşı bebek taksim rumeli hisarı sarıyer dolandırdı

biz de cumartesi tosunuma ayakkabı almak için çıktık ..çıkmaz olaydık ...bir sıcak allahım içimiz kurudu eve zor attık kendimizi ..neyse işimiz uzun sürmedi aldık ayakkabıyı hemen ..eşimin ayağında kıkırdak sorunu var o yüzden rahat bir ayakkabı aradık ...greyder den aldık ..inş.. işe yarar da rahatça ağrısız yürür..

ya benimde kemiklerimden sorunum var hatta bir ara ameliyat olmayı düşündüm ama 6 ay yürüyemiyomuşsun

hadi yaaa ...bizimkine de doktor bir süre ilaç kullan bakalım dedi ...belki ameliyat da gerekebilirmiş ama bizimki şimdilik düşünmüyor ..istanbulda bir ayak merkezi var orya gitmeyi düşünüyoruz bir ara ..

benim iki ayağımda kemik çıkıntısı var öle böle değil babet giyinemiyorum kemiğe denk geliyo spor ayakkabıda hem ayaklarım ağrıyo o kemigğin üzerine pamuk koyuyorum cuma günü sıcak suda annem ovaladı ağladım ağrıdan dr gittim törpülüyolarmış ama çok berbatmış ağrısı aylarca yere basamıyormuşsun bizim akraba oldu ameliyat .....şu an nasıl ağrıyo kemiklerim bir bilsen

hiç sorma ya ayaklarımdan çok çekiyorum ulen ayağımın içi pamuk dolu

hey allahım yaa ..bizimki de işte rahat olsun diye bir sürü ayakkabı alıyoruz cık olmuyor ..bakalım greyderinki rahat gibi ..inş. işine yarar da ...

X