Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet benimkide zavallaı acıyom valla bütün sinirimi ondan çıkartıyom hele geçen ay çığlığım her taraftan duyuluyodu öle uyuz olmuştum ki arama beni bir kaç gün dedim zavallıma çok kahrımı çekiyo:)
:roflol::roflol::roflol:ben aslında önceleri netten tanışanları çok garipserdim ama sonra benim başıma geldi ha sokakta tanışmışsın ha ark vasıtasıyla ha nette sonra normal gelmeye başladı bi sitede tanıştım:)ama dünyalar tatlısı biri yaa büyük şansım benim
inan bende aynen senin gibi düşünüyodum ben o siteye uzun zamandır girmiyodum oda öleymiş aslında sonra girmiş beni görmüş vurulmuş bana çok kibar bir msj atmıştı biz uzun zaman netten konuştuk ve anlıyosun ne tarz birisi olduğunu ben bu konuda uzmanım...ve aileler tanıştı
büyük konuşma derim bende büyük konuşmuştum hem netten biribirini tanıma fırsatı yakalıyosun öbür türlü nasıl oluyo aynı kapı ha yolda ha bir yerde sonuçta o zamanda tanımıyosun
ben sana bişiy diyimmi ben bu zamanda kadar normal yollardan tanıştım hep karşıma kötü insanlar çıktı hep başka şey peşindeydiler hep yatağa atmak istediler ama buda bana göre değildi şimdi ilk defa bana değer veren birisi çıktı üstüme titreyen...allah benim ömrümden alsın senin ömrüne versin diyen birisi nasıl olabilir sence?
peki normal yolla tanışanın kaçı mutlu ondada risk var ...
orası öyle ama dedim ya ben erken olgunlaştım ben pek çocukluğumu yaşayamadım be canım neler yaşadım neler...ama şunu unutma normal yola tanışanda da mutsuz olan çok çıkıuyo inan bana benim etrafımda çok var al işte bura iş yerinde bugün elemanımın gözü mosmor kocası dövmiş günlerdir işe gelmedi nasıl tanışmışlar normal yolla senelerce çıkmışlar bu mu şimdi normal yol bumu mutluluk yalnış anlama ama eğer sen normal yolla tanıştın diye bu senin ömür boyu mutlu olacağını göstermez dimi ama((((((( allah korusun bu arada tabiki allah bir ömür mutlu etsin)ama demek istediğimi anladın dimi canım benim.