tmm öyle olsun o zman kaydirigubbakcemile5
kahve de güzeldi heee bir de fal bak diye tutturdular iimi :a015::a015:
bu arada hani senin işlerin yoğun olacaktı en boşumuz sensinkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
yoğunum işler geliyo ama ben fazla bekletmiyorum birikmiy oyani hemen olduyo tam evrakalrıda toplamadık o yüzden erken bittiyo bu ara ama çok fazla evrakları olan mükelleflerden alınca gelemem bu kadar sık
sen faldamı bakıyon
türk kahvesi yaparken içine birazda sütlü çikolata koyun çok güzel oluyo köpüğü ve tadı tavsiye ederimr
bide özel msj nasıl nerden atılıyo kızlar
ben de bekletmiyorum ama bir ibitiyor öbürü geliyor bu ara yağıyor mübarek yawwwkötükedihüso
eskiden çok bakardım da bıraktım bu işleri ,çekip çıkardım kendimi bu bataklıktan :roflol::roflol::roflol:
..
hayirdir robotum yolculuk nere??? gamyoncuiremsu
daha özel mesaj atmayı bilmiyor siteye üye oluyor :mymeka::mymeka::mymeka:
sağda en üstte özel mesaj var oraya tıkla ordan bulursun kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
nerde ya göremedim özel msj göndrmekle üye olmanın ne alakası var şimdi gıcık :mymeka:
ne yolculuğu CADIARZUCADIARZU
pesimden gelenlerin mekani demissin ya, nere gidiyosunuz ona göre geleyim :):lepi:
kullanıcı panelini biliyormusun bari onu bul ordan bulursun o nerde diye soracak şimdi yaawwwalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
farkeder mi ,benimle her yere gidilir beee naniknaniknaniknanik
gelenler soruyor mu bak ,takıldılar peşime sürüklüyorum sırnaşık şey
hele umu bensiz olamaz zaten ,varlık sebebi oldum ben onun lülülülülülülülülülülülüsırnaşık şeysırnaşık şey
beni sinir etme cvp veriyosan doğru düzgün ver kırmıyım kafanı :mymeka: onu biliyoz alıcıyı nerden ekliyoz kaydirigubbakcemile bin biliyosan bir bilene danış
alıcı isimlerinin oraya alıcın ilk harfini gir altında bcc yazıyor kırmızı oranın üzerine gelirsen o harfle başlayan alıcıları gösterir sana oradan seçersin kaydirigubbakcemile
yok ya olmadı örn: san göndercem ne yazmam gerekiyo alıcının oraya kötükedihüso
..
tamam tamam tartismayin yaa
neyse sonra görüsürüz
ben kacar
opuyorumnanaktan