mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

bekliyon ama sen bi konu bulmuyon anca bekle sen kaydirigubbakcemile
devlet memuru işde ne olcak kaydirigubbakcemile

doğru devlet memuruyum senin gibi boş iş yapmıyorum ben kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

boş olan sen olduğuna göre konuları da sen bulacaksın bu kadar iş arasında bir de konu bulamam ben alsanaalsanasmile

doğru devlet memuruyum senin gibi boş iş yapmıyorum ben kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

boş olan sen olduğuna göre konuları da sen bulacaksın bu kadar iş arasında bir de konu bulamam ben alsanaalsanasmile

canım benim devlet memurları işleri yavaşlatır sende boş zaman çokk tur bend öyle olmuyo malesef 100 geçkin mükellerim var hepsini dünya dolusu evrakları var
ben senin gibi o topik senin bu topik benim gezmiyom laf yetiştirmiyorum
bi bu topik var benim konuştuğum
ee şimdi kim boş muş kim doluuuu kaydirigubbakcemile

ben burda 7000 kişinin bilgilerini tutuyorum sen ne diyosun 100 kişiymiş peh peh

o topic bu topic gezmem bilgisayarı ii kullanmamdan iler igeliyor sende yoksa yapacak birşey yok

ayrıca ben çok maharetliyim unuttun galiba herşeye yetişirim ben
burda bi yandan laf yetiştirirken bir yandan da 7000 kişiyle uğraşıyrum

kolaysa sen de yap laelaelaelaelae

offf sende amma övüyon kendini ya robot herkes kendine göre iş yapıyo ha 7000 kişi ha 7 kişi sonuçta herkes iş yapıyo canem:)

offf sende amma övüyon kendini ya robot herkes kendine göre iş yapıyo ha 7000 kişi ha 7 kişi sonuçta herkes iş yapıyo canem:)

ben övmüyorum o bana takılırsa ben de cevabını veririm hepsi bu sen de bana takılacağına azıcık da onun yazdıklarına bak kaydirigubbakcemile

yok canım yok 7000 kişiymiş 7000 kişi ne demek sanki bilmiyoz
bi devlet dairesine gidiyoruz çıldırtıyolar adamı yaa
yavaş yavaş sallana sallana suratları bir karış sinir oluyorum
iş mişde yapmıyo bazılarıda öyle oturuyoo
sende kendini fazla met etme bırakda seni insanlar met etsinn laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ben övmüyorum o bana takılırsa ben de cevabını veririm hepsi bu sen de bana takılacağına azıcık da onun yazdıklarına bak kaydirigubbakcemile

o herkesin ne yazdığını görüyo ki sane o şekilde cvp veriyo
illa birilerini senin söylediklerine katılmasımı lazımm :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…