Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kızlar ben mutfak masrafıyla basa çıkamıyorum, kredı kartından alıswerıs yapıyorum aylık 4000 tl oduyorum bunun sadece 1500 tl si taksıt. Sız neler yapıyorsunuz bana bı yardımcı olur musunuz
toplu almak da gayet mantıklı aslında bak bunu da deneyebılırım teşekkürler, ama benım kılerım yok kı depolamak sorun olabılır buna bı bakıyım. pekı aylık ne kadar harcamış oluyosun mutfağa tahmını?Ben mutfak alışverişimi büyük paketlerde yapıyorum. Mesela bir yemeklik küçük paketlerde makarna alacağıma metro gibi toptancı marketlerinden büyük boy makarna alıyorum. Bozulmayacak uzun süre muhafaza edebileceğim bütün yiyecek maddelerini bu şekilde alıp evin kilerinde saklıyorum. Meşrubatları da aynı şekilde koliyle alıyorum. İnan bana çok faydası oluyor. Etimi de et balıktan alıp küçük porsiyonlar halinde saklıyorum dondurucuda. Bunun dışında sadece meyve, sebze ve sütlü gıda alışverişlerimle ekmeğimi günlük alıyorum.
Benim aylık mutfak masrafım bu şekilde aylık bin, binbeşyüz arası tutuyor. Ama buna herşey dahil. Yani şarküterisi, eti, sütü, alkolü... İki kişiyiz evde ama yeni evli olduğumuz için haftada iki defa da misafir ağırlıyoruz (Allah yokluklarını göstermesin) O yüzden benim masrafım biraz fazla oluyor.toplu almak da gayet mantıklı aslında bak bunu da deneyebılırım teşekkürler, ama benım kılerım yok kı depolamak sorun olabılır buna bı bakıyım. pekı aylık ne kadar harcamış oluyosun mutfağa tahmını?
ya gelırım ıyı ama ıste böyle boşa gıdıyor.4000 tl mi ? Sizin geliriniz ne kadar ki ?
Dışardan mı yemek söylüyorsunuz cok yüksek geldi rakam
sen baya ozenıyosun yaptığın seye ne guzelMarket kampanyalarini takip ederim alisverise listesiz cikmam. Listenin dışına cikmam için çok çok uygun olması gerekir. Büyük boy veya özel ambalajlı dilimi vb ürünler için fiyatı kg.a bolerim ona göre uygun olanı alirim:)
Hep çok merak etmiştim metroda sadece esnaf kartı olanlar mı alışveriş yapabiliyor yoksa kartsız da oluyor mu?Ben mutfak alışverişimi büyük paketlerde yapıyorum. Mesela bir yemeklik küçük paketlerde makarna alacağıma metro gibi toptancı marketlerinden büyük boy makarna alıyorum. Bozulmayacak uzun süre muhafaza edebileceğim bütün yiyecek maddelerini bu şekilde alıp evin kilerinde saklıyorum. Meşrubatları da aynı şekilde koliyle alıyorum. İnan bana çok faydası oluyor. Etimi de et balıktan alıp küçük porsiyonlar halinde saklıyorum dondurucuda. Bunun dışında sadece meyve, sebze ve sütlü gıda alışverişlerimle ekmeğimi günlük alıyorum.
Günlük kart alabiliyorsunuz. Yani esnaf kartına gerek yok. Bu işi de yapmanın en pratik yolu önce alışverişi yapmak sonra da kasada kartım yok demek. Baştan kart almak isterseniz uzun sürüyor:) :) Ama kasada kartım yok dediğinizde hemen günlük kart çıkartıyorlarHep çok merak etmiştim metroda sadece esnaf kartı olanlar mı alışveriş yapabiliyor yoksa kartsız da oluyor mu?