- 25 Nisan 2022
- 1.489
- 1.768
- Konu Sahibi kurklukadin
Sizin üçün nedir yahuYaa sizin üçün söylemedim, ev sahibi için diyorum pembe olmasından iyidir yani teşekkür etmesi gerekir bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin üçün nedir yahuYaa sizin üçün söylemedim, ev sahibi için diyorum pembe olmasından iyidir yani teşekkür etmesi gerekir bence.
Sordunuz mu? Olmaz mı dediEv sahibinden onay çıkmadı zaten
Boşuna kendinize masraf yapmayın,zaten kentsele girme ihtimali var dediSordunuz mu? Olmaz mı dedi
Bence durumu kötü görünmüyor siz eski deyince ben eski yıpranmış gibi hayal etmiştim ama iyi görünüyor. Rengide soft duruyor resimde öyle cırt barbie pembesi değilmiş
Büyük konuştuğum her şey başıma geliyorBence durumu kötü görünmüyor siz eski deyince ben eski yıpranmış gibi hayal etmiştim ama iyi görünüyor. Rengide soft duruyor resimde öyle cırt barbie pembesi değilmiş
Resmi yeni gördüm. Bence de masraf yapmayın, o boyalar ucuz sayılmaz.Boşuna kendinize masraf yapmayın,zaten kentsele girme ihtimali var dedi
Çok teşekkür,çok naziksinizResmi yeni gördüm. Bence de masraf yapmayın, o boyalar ucuz sayılmaz.
Rengide kötü durmuyor bence.
Onay vermediBilmem o ev sahibi kalkar sonra iyice kötü oldu diye dava falan açarsa.Yani iyi araştırmak lazım mutfak dolapları her boyayı kabul etmez renk kusarsa ne olacak.Ben bana ait olmayan şeylere insan hariç pek emek vermek istemeyen biriyim galiba.Ev benim olsa alâsini yaparım sadece göz zevkim için kira verdigim yeri tadilat gibi yapmam kiradan dusulmeyecekse yada ben bozmamişsam.Bence iyi araştırın sonra dolap kapakları banyo seramikleri diye davalık olmayın fikrim bu.Not ben kiracının bana danışmadan bunları yapmasını istemem.Mutlaka onay alın.Bunlar tasinmaz olan şeyler konu bir avize olsa komple sigorta vs olsa neyse
Çok teşekkür ederim,Rabbim sizin de gönlünüzdeki duaları ömrünüze işlesinSormanız iyi olmuş inşallah kendi eviniz şahane gönlünüze göre olsun
Ne kadara mal oldu size?Ben geçen sene boyadım hem tüm evin kapılarını mutfak dolaplarını tezgah arasını ve tezgahı ve derz dolgularını tamamen yeniledim
HalleyyyyyyyyyBen geçen sene boyadım hem tüm evin kapılarını mutfak dolaplarını tezgah arasını ve tezgahı ve derz dolgularını tamamen yeniledim
Buralarda yoktun, merak ettim. İyisindir umarım.Ben geçen sene boyadım hem tüm evin kapılarını mutfak dolaplarını tezgah arasını ve tezgahı ve derz dolgularını tamamen yeniledim
Ben dolapları değil banyo ve mutfakta ki seramikleri boyamak istiyorum ama cesaret edemiyorum. Sonra pişman olursam ya daha kötü olursa diyeBen geçen sene boyadım hem tüm evin kapılarını mutfak dolaplarını tezgah arasını ve tezgahı ve derz dolgularını tamamen yeniledim
Ev seninse bence cesaretlenBen dolapları değil banyo ve mutfakta ki seramikleri boyamak istiyorum ama cesaret edemiyorum. Sonra pişman olursam ya daha kötü olursa diye
Pembeyi bende sevmem ama bu soft renk kötü durmuyor resimde gerçekten. Ben baya böyle cırt bi renk sanmıştım.Büyük konuştuğum her şey başıma geliyor
Yeni evlendiğim dönem eşim pembe renk çöp kutusu aldığı için kızmıştım ona,pembe renginden hiç haz etmiyorum
Sıkıntının ardı ferahlık inşallahPembeyi bende sevmem ama bu soft renk kötü durmuyor resimde gerçekten. Ben baya böyle cırt bi renk sanmıştım.