- 22 Eylül 2010
- 2.510
- 57
- 363
ben malesef görünce kafasına bir şey fırlatmak kalsın ilaç bile sıkamıyorum kaşınmaya başlıyorum yerimde duramıyorum. az mı rezil olmamışımdır bu korkum yüzünden.ben kendi kendilerine azalmalarını bekleyemem her türlü ilacı sıkacam mecbur. ama önce evdeki delikleri kapatmam lazım yoksa ben bir tanesini öldürdükçe onlar bin tane olup geri dönecek.
apartmanda varsa bir şey yapamam burada insanlar takmıyor pek böcekleri. sofraya bile buyur ederler bence gayet güzel yaşayabiliyolar aynı evde. bu ne midesizlik. eliyle hamam böceğini alıp aman günahtır diye öldürmeden camdan atan gördüm düşünün artık.
![]()
Ben önce senin gibi çok panikledim işi çok sıkı tuttum ama benim gerçek çözümüm karışım oldu ve o kadar işe yaradı ki artık benim uğraşmama gerek kalmadı çok şükür.Bizim mutfak giderinin etrafına eşim harç döktü sanırım onun da çok etkisi oldu.Siz de gelebileceklerini tahmin ettiğiniz yerleri sıkıca kapatın inşallah tamamen kurtarırsınız gerçekten çok can sıkıcı bir durum.
Benim de gördüğüm biri hamam böcekleri ile kardeş kardeş geçiniyorlardı evinin her tarafı onlarla kaynıyordu neredeyse

Ben kafayı tırlatıcaktım nerdeyse