Mutfağımda kerkenkeleye benzeyen bir yaratık var!!

Bizim ev de 4. katta. Bundan bir kaç yıl evvel balkon kapısından evimize bir fare girmişti. Çekmecelerde pisliğini görünce anladık durumu. Saklandığı yeri buluncaya kadar 1 hafta anamız ağladı. Korkunç bir duyguydu..

süleymanmıdır osman mıdır her ne haltsa Allah ondan razı olsun sayesinde ev sahibi oldum her yazın evimde çıkıyodular evim çatı katı çatıdan girdiğini düşünüyoruz sayısız öldürdü eşim buna mecburduk fakat bende bıraktığı iz çok kötü her gördüğümde sinir krizleri geçiriyorum yazın geceleri uykumdan sıçrayarak ve ağlayarak uyanıyorum neler çektim 1- 2 hafta içinde taşınıyorum evden Rabbim bidaha yüzünü bile göstermesin inşallah çok çektim şuan bile ağlayarak yazıyorum hiç bi yaz rahat geçiremedim evimde tek başına kalamadım çok zor öldürmeyin zararsızdır diyen arkadaşlar onların bana çektirdikleri nolcak

ayy ama yazık ekmek arası yapıp yirim ben onuuu
bi ara bende egzotik hayvan besleme dürtüsü vardı. yavru kirpi arıyodum büyüyünce çirkin oluyolar diye vazgeçmiştim şimdide osmancık,süleymancık ona taktım kafayı iyi mi eheh saaol konuyu açtığın için

hiçmi görmedin köööy cnm benim ben bu hayvanı hiç görmedim vlla görsem yakalayıp yerim zaten pekte lezzetli görünüyo

Alanya'da yaşadığım için her gün görüyorum ben bu hayvanlarıZararsızlar,ışığı açtığınız zaman veya sizi gördüğünüz zaman korkup kaçıyorlar.Zamanla kendileri terkediyor eviniziAğabeyimin hanımı Denizlili,hiç görmemiş.Bir gün banyoya girdiğinde çığlık attı,koşarak gittim,bizim sülümandan korkmuşNe bağırıosun korkuttun sülümanımı die bende ona bağırmıştımÇok tatlı görüntüsü var,ben çok seviyorum

hem zararsız hemde sapık desene

evde zaten yalnızım.. inanın çok korkuyorum..
az önce yine mutfak lavabosundaydı..
çiğlık attım kim duycaksa,
ama kücük oğlum var evde.. tutarsa ağzına götürür ayrıca..
ben de aklıma geldikçe kaılıyorum,epilepsi hastaları gibi kalıyorum elimde değil, mutfağın camını açtım.. inşallah kaçmıştır..

Bu konu ilk açıldığında da okumuştum şimdi yine bakıyorum.Hayır her türlü hayvandan acayip korkarım birde fare,sülümancık derken gece hep aklıma geliyorlar yahu. :/ Bende adını ilk kez duydum,konulan resime bakamadım ancak hala evdeymiş.İlaçlama falan işe yaramaz mı? Veya eşiniz olduğu yere bir kavanoz koysa girmez mi acaba içine? :26: Zararsız,sevimli,korkak o diyen arkadaşlar bir fikir verin.

bebeğinizin hızlı ve atik olupta sülümancığı yakalayıp ağzına atacağını hiç sanmıyorum :)
bide kandil kandil cinayet mi işlenir yahuu

konuyu okuyunca yazayım dedm
bizim ev 12.katta bizim eve de girmişti sülüdennn allahım kbus gibiydi...
ben bir çığlık eşim sanmış fare felan gördümm..
sonra 15 gün kayboldu kendileri 15ç.gün çöp kovasının arkasında kıstırdık öldürmekten başka çaremiz yoktu...
tabi eşim çağırdım aynı çığlıkla...
uykylarım haram olmuştu ayrıca mutfakta nerelerde gezdi acaba fobiside cabasııı.
bi daha görmem inşallah,hiç haşarattt...

Canım, öldürebiliyorsan öldürsene, ne duruyorsun?
Sokakta, bahçede görsen de öldürsen yazık olur diycem ama evine girmiş. Ben olsam öldürürüm, ya da sagoleranın annesi gibi süpürgeye çektirmek de mantıklı.
Evi ilaçlatsan en güzeli aslında, çünkü o hayvanı yakalamak da kolay değil hiç.

Bizim balayına gittiğimiz otelde, 2. gece yatağı bir açtık, içinde bu sülüman..
Ben çığlığı bastım tabi. Eşim nasıl becerdiyse yakaladı, klozete attı, sifonu çekti..
Sonra da odamızı değiştirdiler. Ama etraf çok yeşillikti, bağlar falan vardı. Bir de özellikle yazın giriyormuş bu hayvan içeri, dışarıda bunalıyormuş sıcaktan çünkü.

Bir sey yapmaz merak etme, bi kurbaga kadar zararsizdir. Öldürme sakin hayvani, yazik..
Ben onlari gördüm mü mutlu oluyorum arkadas nasil korkuyorsunuz ya.. Masumcuk bisey, korkma sakin o bizlerden daha cok korkuyor emin ol..
Bu arada anliyorum senin nasil korktugunu, ben de hamam böcüklerinden cok korkarim ama öldürmem, anneme söylerim peceteyle atar. Sen de öldürme, inan biz insanlardan daha zararsizlar..

bu sülüman harbi sapıkkk

ouyy haremden bahsetmeseydin keşke korkanların hepsi bayılcak şimdi toplu katliam gibi

Ama gerçekten öyle,genelde yavrularıyla karşılaşıyorum benAma burası sıcak iklim ve burada çok var bunlardan,büyük şehirlerde bu kadar çok olduklarını düşünmüyorum.

evlenmeden önce annemin evi birinci kat bahçeli böyle. benim odaya bi fare girmişti. ama böyle ufacık tatlı birşey. kaç aylar birlikte yaşadık arada peynir koyardım anneme söylemedim öldürürler diye.ama birgece o da görmüş ertesi gün binayı ilaçlattı ne kadar ağlamıştım allahtan ölüsüne rastlamadık hala orada biryerlerde yaşadığını umuyorum :/

Ama gerçekten öyle,genelde yavrularıyla karşılaşıyorum benAma burası sıcak iklim ve burada çok var bunlardan,büyük şehirlerde bu kadar çok olduklarını düşünmüyorum.

dimekki abazaları büyük şehirlere kaçmış e tabi sürünün diğer üyelerinden uzak kendi imparatorluklarını kurmaya çalışıyolardır kim biler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…