evlenmeden önce annemin evi birinci kat bahçeli böyle. benim odaya bi fare girmişti. ama böyle ufacık tatlı birşey. kaç aylar birlikte yaşadık arada peynir koyardım anneme söylemedim öldürürler diye.ama birgece o da görmüş ertesi gün binayı ilaçlattı ne kadar ağlamıştım allahtan ölüsüne rastlamadık hala orada biryerlerde yaşadığını umuyorum :/
Bizim tuvalette vardı bu süleymancıkAnnemle çıkarmak için çok uğraştık çıkmayıncada sersemlesin diye üstüne sinek ilacı sıktı.Sonrası malum...
Bir sey yapmaz merak etme, bi kurbaga kadar zararsizdir. Öldürme sakin hayvani, yazik..
Ben onlari gördüm mü mutlu oluyorum arkadas nasil korkuyorsunuz ya..Masumcuk bisey, korkma sakin o bizlerden daha cok korkuyor emin ol..
Bu arada anliyorum senin nasil korktugunu, ben de hamam böcüklerinden cok korkarim ama öldürmem, anneme söylerim peceteyle atar. Sen de öldürme, inan biz insanlardan daha zararsizlar..
Korkma diyorsunuz da, internetten okuduğuma göre bunun bir adı da el öpenmiş. İnsanın eline, koluna yapışınca öldürene kadar çıkamzmış, zamk gibi yapışkanmış.
Üzerine böcek ilacı sıkınca ölür ve kendini bırakırmış ancak.
Hala öldürmemek mi gerek sizce..:18:
evlenmeden önce annemin evi birinci kat bahçeli böyle. benim odaya bi fare girmişti. ama böyle ufacık tatlı birşey. kaç aylar birlikte yaşadık arada peynir koyardım anneme söylemedim öldürürler diye.ama birgece o da görmüş ertesi gün binayı ilaçlattı ne kadar ağlamıştım allahtan ölüsüne rastlamadık hala orada biryerlerde yaşadığını umuyorum :/
Korkma diyorsunuz da, internetten okuduğuma göre bunun bir adı da el öpenmiş. İnsanın eline, koluna yapışınca öldürene kadar çıkamzmış, zamk gibi yapışkanmış.
Üzerine böcek ilacı sıkınca ölür ve kendini bırakırmış ancak.
Hala öldürmemek mi gerek sizce..:18:
Ayy kiyamam sen de benim gibisin..Bizim memlekette bahceli eve girmisti findik faresi. Ev ahalisi korkudan ciglik atiyordu ben sevincten..
Canim yok öyle bir sey, ben bu hayvani kac defa elime aldim mincikladim yapismadi elime, sadece korkudan kuyrugunu birakti o kadar..
belki tepki göstercek bana herkes amakonular hayvanlar olunca fikirlerimisöylemekten hiç çekinmem öncelikle o küçücük hayvana neden yaratık dersiniz anlamam sanki karşınıza dinozor çıktı ikinci olarak yok öldürün yok süpürgeye çekin ya vicdan yok mu sizde? bir canlıya verilen can yanlızca allah tarafından alınır. üçüncüsü kapıyı açın birazda kovalayın sonra kaçar kendi zaten nolmuşki??
haklısın canım..yani şimdi bende farkettimde ilk yorumlarda varmış..kötü gerçekten o süpürge ile çekmek falan( yani minik neredeyse gözle görülmeyen bir sineğin bile canı var sonuçta..bizim bi yerimize iğne batsa canımız yanar onlara yeri gelince yapılmayan kalmıyor işte...haklısın evden çıkarmak zor değil o kadar
fareyi seven arkadaşım çok güzel beslemende yani kemirir onlar..insan kulağı falan yani araştır ben kesin dmek istemiyorum sadece duyduğumu paylaşıyorum..ilaçlatın evinizi bence..beslemek istiyorsan o fareleri eğil dışarda satılan beyaz ev fareleri var ya adını unuttum şimdi hemstırmı ne işte ondan al..diğerleri mikropta taşır yani..
senin ve benim gibidüşünen insan çok az o yüzden böyle düşündüğün için sana çok teşekkür ederimkeşke herkesbilinçli bir birey olsa... sonuçta rabbim onlara bir can vermiş neyse onlar rabbimin sessiz kulları onlara yapılan herşeyin hesabı birbir sorulacak herkesten...
herkes kendi habitatında yaşasın bi zahmet..
ipekcim, günün ilk kahkahasını sayende attım, sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?