Mutfağımda kerkenkeleye benzeyen bir yaratık var!!

resmini değil kendini gördüm... ıyyyyyyyyyyyk sabahtan beri titreme tuttu benii.
kayboldu ya.. mutfak dolabının arkasına kaçtı..

ilaçlama falan yapmanıza gerek yok.zaten yeterince korkmuştur fırsatını bulduğu anda dışarı kaçar.
size hiçbir zararı olmaz merak etmeyin.zarar vermeden yakalayabilirseniz çok daha iyi olur.üstüne bir kavanoz geçirerek yakalayabilirsiniz mesela.ya da bir poşet.
ama dediğim gibi kendi gider zaten.hiç korkmayın sivrisinekten bile daha zararsız masum bişey.
tipi de o kadar kötü değil yahu:)insanlar akvaryumlarına doğal ortam kurup bunları evlerinde besliyor

yok yavrum ya.. hayvanın nereneyse iç organları gönüyordu.. o kadar şeffaf derisi var.. kocaman kafası ve yine kocaman bakan kara gözleri.. ayyyyyy sabahtan beri kuru sandalyenin tepesinde oturuyorum.. evde beslemek mi..!!!!!!!!!
inanın arada görüntüsü gözümün önüne gelince vücudum kaskatı kasılıyor.. epilepsi hastaları gibi..
elimde değil...

faremiii ayyy evde çıksa ben naparım acaba nerden gelirki bu böcek ya bide yatakta falan görürsemm huylandım bak şimdi

Merak etmeyin görüntüsü o bence pekte bi şirin o kocaman gözleriyle :)))
Dünyanın ennn ama en zararsız birazda aptal bir hayvanıdır Egede bereket anlamınada gelir diye duymuştum evde olması.
Öldürmeyin bi şekilde zararsızca yakalayın ya dao kendisi dolanır gider zaten zararı olmayan bir hayvan.

aynı durum bızımde basımıza geldı.6. katta oturuyoruz muftak camından kolum kadar fare iğğğ aklıma geldı yıne

ayy zararsız veya değil. bence hayvan olması yeter.
hele bide hayvan fobiniz varsa benim gibi!!
evinizi ilaçlatın bence.

ben ikinci katta oturuyorum ve burda her herde kerten kele varr

cok korkuyorum bendee
eşimde tüm camlara sineklik taktı şimdi rahat rahat camlarımı acıyorum

birde tabletler var onlardan koyduk her yere reedin

bişi yapmaz o görüntüsü korkutur ve hızlı hreket eder, ama korkmayın mutfak penceresini açın gider o kendisi benim evimdede çıkmıştı 3 kattayım yazın serinlemek için çıkıyorlar hem evde çıkınca gerçekten bereket getiriyor bende izmirdeyim:)

hem onu yakalamak zor hem yakalayınca bişeyle almaya çalışınca kendiliğinden iki ye bölünür yazııık bişey olmaz ...korkmayın..

iç organları nasıl görünüyo :S

35 yaşındayım.. küçüklüğümden beri yaz tatillerinde hep köydeydim..
istanbul'da elit bir muhitte oturuyorum..
çok haşare gördüm.. de bunun adınıda kendinide ilk kez gördüm.
kertenkelenin kafası daha büyük olup,
derisi pembe şeffaf kılcal damarlarına kadar içi görünüyor..
çok tırstım.. ben bilmiyorum bugun daha hiç görunmedi bu arada...
birşey yapmadım.. yapamamda zaten..
inşallah kaçar bir daha görmem..

aman Allahım böcek fare ve sürüngen fobim var bu konuyu gördüm uyku tutmaz beni bende istanbuldym 5. kattaym die öyle şeylerin eve gelmeyeceği rahatlığındaydm bu konuyu görünce kabus gbi oldu

fareler duvarlara tirmanabilir yuksekteyim diye rahatlamayin...kokurtayim sizi azicik

bahsettiğiniz hayvan büyük ihtimalle süleymancıktır. Bende böceklerden sürüngenlerden aşırı korkan biriyim lakin Süleymancığı öldürmenin uğursuzluk getirdiği, yuva yıktığı söylenir eskilerden beri aklınızda olsun. Bende çok gördüm zamanında sadece bağırmakla yetindim elimde olsada zarar vermezdim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…