Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süleymanmıdır osman mıdır her ne haltsa Allah ondan razı olsun sayesinde ev sahibi oldum her yazın evimde çıkıyodular evim çatı katı çatıdan girdiğini düşünüyoruz sayısız öldürdü eşim buna mecburduk fakat bende bıraktığı iz çok kötü her gördüğümde sinir krizleri geçiriyorum yazın geceleri uykumdan sıçrayarak ve ağlayarak uyanıyorum neler çektim 1- 2 hafta içinde taşınıyorum evden Rabbim bidaha yüzünü bile göstermesin inşallah çok çektim şuan bile ağlayarak yazıyorum hiç bi yaz rahat geçiremedim evimde tek başına kalamadım çok zor öldürmeyin zararsızdır diyen arkadaşlar onların bana çektirdikleri nolcak
http://img1.loadtr.com/b-204289-süleymancık.jpg
böyle bi hayvan mıydı ? .
Buysa halk adında isimleri var . Annemle gördüğümüzde bende çok şaşırmıştım.
Ne köy gördüm ne bişey . İlginç gelmişti şehirde xD
Ama bir o kadar sevimli görünmüştü.
Süleymancık , daha büyükleri elöpen felan
Annem yakalayabilse yakalayacaktı ama olmadı . Öldürdük maalesef .
Yakalaması zor gerçekten .. Bizde lavabodaydı ve kayıyordu şansa ..
Eşiniz gelsin bir bakın .
Olmazsa tüm evi ilaçlatın
Alanya'da yaşadığım için her gün görüyorum ben bu hayvanlarıZararsızlar,ışığı açtığınız zaman veya sizi gördüğünüz zaman korkup kaçıyorlar.Zamanla kendileri terkediyor evinizi
Ağabeyimin hanımı Denizlili,hiç görmemiş.Bir gün banyoya girdiğinde çığlık attı,koşarak gittim,bizim sülümandan korkmuş
Ne bağırıosun korkuttun sülümanımı die bende ona bağırmıştım
Çok tatlı görüntüsü var,ben çok seviyorum
![]()
hem zararsız hemde sapık desene![]()
evde zaten yalnızım.. inanın çok korkuyorum..
az önce yine mutfak lavabosundaydı..
çiğlık attım kim duycaksa,
ama kücük oğlum var evde.. tutarsa ağzına götürür ayrıca..
ben de aklıma geldikçe kaılıyorum,epilepsi hastaları gibi kalıyorum elimde değil, mutfağın camını açtım.. inşallah kaçmıştır..
Canım, öldürebiliyorsan öldürsene, ne duruyorsun?
Sokakta, bahçede görsen de öldürsen yazık olur diycem ama evine girmiş. Ben olsam öldürürüm, ya da sagoleranın annesi gibi süpürgeye çektirmek de mantıklı.
Evi ilaçlatsan en güzeli aslında, çünkü o hayvanı yakalamak da kolay değil hiç.
Bizim balayına gittiğimiz otelde, 2. gece yatağı bir açtık, içinde bu sülüman..Ben çığlığı bastım tabi. Eşim nasıl becerdiyse yakaladı, klozete attı, sifonu çekti..
Sonra da odamızı değiştirdiler. Ama etraf çok yeşillikti, bağlar falan vardı. Bir de özellikle yazın giriyormuş bu hayvan içeri, dışarıda bunalıyormuş sıcaktan çünkü.
bu sülüman harbi sapıkkk![]()
Banyoda,yatakta...Gerçekten sapık olduğunu düşünmeye başladımZaten adı da sülüman,haremleri de vardır bunların
![]()
ouyy haremden bahsetmeseydin keşkekorkanların hepsi bayılcak şimdi toplu katliam gibi
![]()
Ama gerçekten öyle,genelde yavrularıyla karşılaşıyorum benAma burası sıcak iklim ve burada çok var bunlardan,büyük şehirlerde bu kadar çok olduklarını düşünmüyorum.