Mutfağımda kerkenkeleye benzeyen bir yaratık var!!

belediyeden gelip ilaçladılar kızlar brz önce

ayyy yaklayayıp bana qönder onu ben bakarımm.) kıyamam ya yazık o da korkmustur.) bayılırım ben her türlü haywana.) tek korkum böcekler qörünce kasınmaya baslıyorumm.))

ilaçlama şirketi olan bi tanıdığımıza sorduk biz bunları öldüren bişey varmı diye evi ilaçlattırcaktık ama onlara pek bişey etki etmiyo dedi bize amaa sen bi araştır bende bunlar yüzünden ev alıp taşındım bende eşyaların arasında gelirse diye çok korkuyodum canım ama çok şükür 1 ay oldu taşınalı bişey görmedim evimde Rabbimde göstermesin inşallah kabus gibiydi bişey sorcam evin çatı katımıydı normalmi benim çatı katıydı tahtaların arasından geldiğini düşünüyoduk biz

vay arkadas cok korkuyorum
evimiz catı katı
tavanlar lambiri
her gece -3-4 aydır
su ıcmeye tuvalete kalktıgımda once destur verıp ısıgı acıyorum ve mutlaka 2-3 tane goruyorum aklım cıkıyo ya o kdarmı korkuyorum o kara seylerden ya
bır ge cede arkadsaslar sahura kalktık annemle
terasa ısık actım 3-4 tane vardı halının ustunde annemı cagırdım annem alıyor bende terasta koltuk tepesındeyım sacımda yarım sıyah tokayla kopluydu kıskaclı hanı
sacım uyurken salınmıs arasında sıyah bısı gordum bır cıglık bır cıglık annemde elıne aldı bısı sacıma vuruyor sacımda orta uzunlukta nasıl mıdem bulanıyo sonra bı baktgık sıyah toka
o kadar tıksındımkı
yataga falan gırdıgını dusunemıyorum

yok cnm çatı katı değil en üstün bi altı.Biz belediyeye ilaçlattık hiç yoktan iyidir napalım iyice kontrol edip yrleştiricez taşınırken

Süleymancığa gösterdiğiniz saygıyı bana da göstermenizi ve üslubunuza dikkat etmenizi rica ederim.

öldürmemek gerek ama bazı hayvanlarıda yakalamak imkansız.Allah günah yazmasın ama hamam böceği öldürdüm geçen hafta.aşağı kattın tuvaletinde tadilat var çıkıp gelmiş böcek.kertenkele gibi bi hayvan süleymancıkta.yakalamak imkansız.zaten insanlardan korkup anında kaçıyorlar

az önce fırınımın tepsi çekmecesini açtım minik bir süleymancık gördüm ama hiç kıpırdamıyordu. İlk karşılaşmam koca bir çığlıkla oldu. Ben İstanbul'da yaşıyordum eskiden hiç böyle birşey görmemiştim. İzmir'de yaşıyorum şu anda. Bu hayvan acaba ölmüş müydü? bunlar çoğalır mı? Napmam lazım nolur yardım edin mutfağım bahçeye bakıyor ben ikinci kattayım. Ölümüydü bilmiyorum kağağı açtım içerden süpürgeyi alana kadar hiç haraket etmemişti yerinden. Süpürgeye çektim onu :2: :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…