Mutfağımda Bugün Ne Pişti ? Resimli / Tarifli

bebegim sende katıll gel yanıma :)

keşke komsum olsan ahhhhhhh sana sütlü kahveler yapardım :)

içli köfte harika görünüyor
ellerine sağlık arkadaşım
yanlış mesajı alıntılamışım yalnız
Çok teşekkür ederiimm canımm

Aminn cümlemize inşallah
Beğenmene çok sevindim. Teşekkür ederimm Tatlarını da buraya ekleyebilmek isterdim.

Ausencia'cımm teşekkür ederimm, siz beğenince nasıl mutlu oldum, nasıl gaza geldim anlatamam Artık bir süre mutfaktan çıkmam herhalde.
Çıtırsın tabii, ben de o çıtır yaşa geldiğimde senin gibi olmak, buralarda neşeli neşeli takılmak isterim.

Kızlaaar eksılı sulu kofte tarıfınız var mıı? yarn yapasım geldi ama adam gibi tarıf bulamadm

Kızlaaar eksılı sulu kofte tarıfınız var mıı? yarn yapasım geldi ama adam gibi tarıf bulamadm

duygucum şimdi diyecem ki kaynanam çok güzel yapar diye, sende diyecen ki tamam tarifi iste de bu raya ekle diye :)
bende diyecem ki kaynanamı hiç arayasım yok vallahi
mesele benim komşumdaki defter hesabına dönecek
en iyisi ben hiç ekşili köfte bilmiyorum diyeyim ve susayım

bu tarifi ölçüleri azaltarak yaptım çok beğenildi ev halkı tarafından
tarif için teşekkürler canım

ayyy çok güzel her şeyy elinize sağlık hanımlarrr

yaş deyince ben de 34üm hatta 35e ramak kaldı:))) ama genç gösteriyorum:)

biz dün gece evde yemedik şekerler, ondan bir tarifim yok ama dünkü poğaçamın tadına baktım güzeldi hem şipşak bir tarif, tam tembel işi:)

not: benim oğlan her sabah 7de kalkar, erkencidir yan... o nedenle sabahın köründe internete girmem daha kolay oluyor

Dün akşamki yemeğimiz lazanya.

Hayırlısı olsunEllerine sağlık

Ya bişey soracaktım canım , hatta iki şey :26:
1.si konu açılınca eklenen resimlerden bir tanesini ters çıkmış diye silmiştim ben , şimdi o silenen resim eklenmiş resmin ön izlemesi diye canımmmm konumun altında çıkıyor ya , onu silmek mümkün mü
Hiç güzel durmuyor da ...

Bir de konum neden açılmadı ki
Gece kazen siteymiş ama açmamış

İnşallah canım , Rabbim hepimize hayırlı yaşlar ve onları huzurla yaşabileceğimiz ömür nasip etsin .

Bence de çıkma mutfaktan , ilk yapışta çatlatmadan , patlatmadan içli köfte yapmak bir bana mahsustu sen de iki oldun işte .

Var canım ama benim ekşili köftede hiç ölçüm yoktur , ölçüsüz nasıl vereceğim tarifi onu düşündüm .

Kaç kişilik yapacaksın ?

Ben genelde 250 gr kadar kıymaya 1 soğan doğruyorum , tuz , karabiber , kıyılmış maydanoz , bir yumurta sarısı , pirinç yerine de bulgur koyuyorum , o zaman şekli daha güzel oluyor .Sonra salçalı su kaynarken , bir tepsiye un koyup yuvarlıyorum köfteleri , sonra kaynayan suyun içine .Pişmesine yakında başka ir kasede yumurta sarısı , yoğurt ve limondan terbiye hazırlıyorum , onuda karıştıra karıştıra koyuyorum tencereye . Tuz koymuş muyduk

Aynı yaştayız canım , ramak derken ne kadar ramak tabii ?

Ben şubat 79 doğumluyum , benim ramak 6 ay kadar ama ben ağzım alışsın diye şimdiden 35 diyorum

Bizde de 8 buçuk gibi başlıyor mesai , ramazanda geç yatıyor biraz , gece de wc ye kaldırıyprum uyku bölünüyor , yoksa yusuf da sabah 7 cilerden

Evet siliniyor silinirse silerim açılınca
Canım hiçbir fikrim yok ben de bekliyorum:26:Belki gece burdayken müsait olmamıştır yarışmayla ilgilenmek içinEğer konuda sorun yoksa tekrar geldiğinde onaylayacaktırSenden başka bir arkadaş daha gece ekledi 5 kişi oluyorsunuz inşaallah

Bekleyelim o zaman

Silersen sevinirim canıım , görüntü kirliliği oluyor

Ben bu topiği nasıl kaçırmışım hayret
Şimdi gördüm
Herkesin ellerine sağlık arkadaşlar

Bugün değil de herhangi bir gün yaptığım mamaları paylaşsam da olur herhalde

Havuçlu toplar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…