ben bayılırım portakallı kurabiyeye cnm eline sağlık ne güzel görünüyorlar:))Selam kızlar.Nasılsınız?
Kurabiye tarifimle geldim.
PORTAKAL KABUKLU EBRULİ KURABİYE
Malzemeler
250 gr.margarin
2 yumurta
1 su bardağı tepeleme pudra şekeri
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Aldığı kadar un
Bir portakal kabuğu rendesi
2 çorba kaşığı kakao + 1 kaşık pudra şekeri
Yapılışı
Yumurta,pudra şekeri ve margarini güzelce karıştıralım.Elenmiş un,kabartma tozu ve vanilyayı katıp elimizle yoğuralım.Hamuru ikiye bölelim.15-20 dakika dinlendirelim.Bir bölümüne bir kaşık toz şekerle ovulmuş portakal kabuğu rendesi katıp yoğuralım.Merdaneyle orta kalınlıkta dikdörtgen açalım.Diğer bölümüne kakao ve pudra şekeri katıp yoğuralım.Merdaneyle açıp portakal kabuklu hamurun üzerine serelim.Üst üste koyduğumuz hamuru rulo saralım.İnce dilimleyelim.Dilimleri yuvarlayalım.Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizelim.Kurabiyeleri önce kızgın fırına sürelim.Sonra fırın derecesini 150 dereceye kadar düşürerek yarım saate yakın pişirelim.
değişik bir lezzet olmuş gibi.Milföyden börek.İçinde sotelenmiş domates,biber,sucuk,pulbiber,karabiber ve kekik var.
Çok güzel görünüyor çok severim milföylü şeyleri ellerine sağlık canım.
ben bayılırım portakallı kurabiyeye cnm eline sağlık ne güzel görünüyorlar:))
değişik bir lezzet olmuş gibi.
kızlar selam ben bugün akşama tavuklu kereviz yapmayı düşünüyorum yanına ne yaparım bilemiyorum:)
cnm sağol cvp için bir gün önce soslu makarna yemiştik canımız kereviz bile istemedi keyifsizdim dün:)Ellerine sağlık.Gerçekten tıpkı mantar gibi:)
Teşekkür ederim canım.
Çok güzel görünüyor şekli.Ellerine sağlık.
Sağol canım.Börek lahmacun tadında oluyor.Tavsiye ederim.
Kerevizin yanına makarna olabilir.
cnm sağol cvp için bir gün önce soslu makarna yemiştik canımız kereviz bile istemedi keyifsizdim dün:)
bugün de yemek yapmıyorum:) kocam gelince pişirecekmiş:) başım çok ağrıyor yorgunum yatıcam birazdan.ama evde tavuk var ızgarada pişirecekmiş
Ellerine sağlık.Gerçekten tıpkı mantar gibi:)
Teşekkür ederim canım.
Çok güzel görünüyor şekli.Ellerine sağlık.
Sağol canım.Börek lahmacun tadında oluyor.Tavsiye ederim.
Kerevizin yanına makarna olabilir.
Geçmiş olsun canım.Bir gün de kocan pişirsin dimi:)Izgara tavuk çok güzel oluyor.Afiyet olsun.Biz yoğurt,salça,sıvıyağ,pulbiber,kekik ve sarımsakla soslayıp yapıyoruz ızgarayı.Tavsiye ederim.
Pastamı begenenlere teşekkür ederim de görüntü olarak o kadar güzel değl bence. Hele aus ablanın sunumlarının yanında hiç sayılır. Ama tadı harikaydı, anlamı da çok büyüktü benim için :)
Milföyden börek.İçinde sotelenmiş domates,biber,sucuk,pulbiber,karabiber ve kekik var.
Eki Görüntüle 961235
Gözdeciğimin tarifi ile yıllardır yaptığım profiterol tarifini değiştirmiştim , iyi ki de değiştirmişim . Bu çok daha güzel .Tavsiye ederim .Tarif linki ilk sayfada.
ayyy enfes görünüyor kocişim bayılır protiferole:)))
bu akşam bizde balık vr kızlar yanına da meze trürü bir şeyler salata flan yaparım menüm kolay yaniii
Eki Görüntüle 961235
Gözdeciğimin tarifi ile yıllardır yaptığım profiterol tarifini değiştirmiştim , iyi ki de değiştirmişim . Bu çok daha güzel .Tavsiye ederim .Tarif linki ilk sayfada.
Ahanda buldum profitini
Ağzımdan şapır şapır akıyor şu an engel olamıyorum biliyorum çok iğrençce oldu ama dediğim gibi engel olamıyorum ne yapıyım
Ausum çok ama çok leziz görünüyor ellerine sağlık
Ben çok seviyorum profiterolu zaten onun aşkıyla sayfa sayfa bakındım valla
Katılım başlama tarihi : 03 Şubat 2014
En son başvuru tarihi : 23 Şubat 2014 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 24 Şubat 2014
Oylama bitiş tarihi : 02 Mart 2014 / 23:00 Pazar
Profiterol güzelmiş
Eki Görüntüle 961235
Eki Görüntüle 961235