- 8 Aralık 2011
- 45.524
- 165.016
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşşallah tanem sen ne kadar becerikli bir hatunmuşsun öyle![]()
Utantırma
Acıdum gelmiş mutfağımaaramızda olduğuna çok sevindin
![]()
insan güzel meziyetlerinden utanırmı hiç. gerçekten çok takdir ettim, beceri bulaşabilen bir şey olsaydı da keşke eccik banada bulaşsaydı![]()
cevher varda tembellikten çıkartamıyom o cevheri, ama takipteyim topiğini.Sende var canım niye öyle söylüyorsun pırasa sarmalarını unutmadım![]()
cevher varda tembellikten çıkartamıyom o cevheri, ama takipteyim topiğini.![]()
Merhaba,paylaşımların çok güzel,fotoğraflı olması ve bizzat deneyerek yaptığın tarifler olması gerçekten çok iyi ve başarılı..merakla takip edeceğim sevgiler..
Çok teşekür eterimsizlerinde fikirlerini önerilerinizi bekliyorum
![]()
Çalışan ve bebekli anneleri için pratik bi fikir
Soğanları soyup ister ellde ister rondoda çekip cam küçük kaplar koyup eğer yoksa buzdalabı poşetlerine koyup buzlukta muhafaza ede bilirsiniz istediğiniz an çıkarıp buzluyken bile yemeklerinizde kullana bilirsiniz
Eki Görüntüle 696056 Eki Görüntüle 696057
Eki Görüntüle 696058
Çalışan ve bebekli anneleri için pratik bi fikir
Soğanları soyup ister ellde ister rondoda çekip cam küçük kaplar koyup eğer yoksa buzdalabı poşetlerine koyup buzlukta muhafaza ede bilirsiniz istediğiniz an çıkarıp buzluyken bile yemeklerinizde kullana bilirsiniz
Eki Görüntüle 696056 Eki Görüntüle 696057
Eki Görüntüle 696058
Evet canımgüsel bi fikrimiş buu canımm![]()
Uyğula tatlımkesinlikle uygulayacam..tşklerr
Malzemeler :
4 limon
1 su barağı toz şeker
1 litre soğuk su
Eki Görüntüle 697619
Eki Görüntüle 697617
Fırçayla bir güzel yıkıyıyoruz
Eki Görüntüle 697620
Üzerine şekeri serpiyoruz
Eki Görüntüle 697623
Ve limonları elimizle kabuğunu aroması çıkana kadar hamur yuğuruyor gibi eziyoyruz eğer vakit varsa bu sekerin içinde 1 2 saat kalabilir sonra üzerini suyunu verip sekeri eriyene kadar karıştırıyoruz ince bi süzgeçten sulahiye geçirip servis yapıyoruz (dilerseniz nane yapraklarıyla servis yapıla bilinir )afiyet. Olsun
Eki Görüntüle 697644
Ellerine sağlık canım islim kebabıda şahane görünüyorYemeklerin yanında yazın sıcağında helede ramazanda harıka bi soğutucu limonata
Eki Görüntüle 697668![]()
Ellerine sağlık canımEv yapımı olması en güzeli sağlıklı
![]()