Mutfağım Benim Atölyem

Çalışan ve bebekli anneleri için pratik bi fikir :28:
Soğanları soyup ister ellde ister rondoda çekip cam küçük kaplar koyup eğer yoksa buzdalabı poşetlerine koyup buzlukta muhafaza ede bilirsiniz istediğiniz an çıkarıp buzluyken bile yemeklerinizde kullana bilirsiniz
$image.webp$image.webp
$image.webp

Son düzenleme:
maşşallah tanem sen ne kadar becerikli bir hatunmuşsun öyle :nazar::nazar:

maşşallah tanem sen ne kadar becerikli bir hatunmuşsun öyle :nazar::nazar:

Utantırma :17:
Acıdum gelmiş mutfağıma :52:aramızda olduğuna çok sevindin:48:

insan güzel meziyetlerinden utanırmı hiç. gerçekten çok takdir ettim, beceri bulaşabilen bir şey olsaydı da keşke eccik banada bulaşsaydı:17:

Merhaba,paylaşımların çok güzel,fotoğraflı olması ve bizzat deneyerek yaptığın tarifler olması gerçekten çok iyi ve başarılı..merakla takip edeceğim sevgiler..

Bayat ekmekle yapılacak çok tarif var onları ileyen günlerde sizlerle paylacağım şimdi zaman yoksa neyapılacağanı göstereyim
Bayat ekmekmeklerimizi rondoda cekip buzdalabı poşetlerine koyup dondurucuya atmanız olur. Hemen her evde et köfte sevilir ve sık yapılır bunun içiin hemen hazırlaya bileceğiniz biyemek fikri:28:
$image.webp$image.webp
$image.webp
Ve ileryen günlerde size benim uydruduğum bir köftem tarifim var yakın cevremde çok sevilen bi tarif sizlerle paylacağım aramızda kalısın:34:

Son düzenleme:
Merhaba,paylaşımların çok güzel,fotoğraflı olması ve bizzat deneyerek yaptığın tarifler olması gerçekten çok iyi ve başarılı..merakla takip edeceğim sevgiler..

Çok teşekür eterim :38:sizlerinde fikirlerini önerilerinizi bekliyorum:34:

Malzemeler :
4 limon
1 su barağı toz şeker
1 litre soğuk su
$image.webp
$image.webp
Fırçayla bir güzel yıkıyıyoruz
$image.webp
Üzerine şekeri serpiyoruz
$image.webp
Ve limonları elimizle kabuğunu aroması çıkana kadar hamur yuğuruyor gibi eziyoyruz eğer vakit varsa bu sekerin içinde 1 2 saat kalabilir sonra üzerini suyunu verip sekeri eriyene kadar karıştırıyoruz ince bi süzgeçten sulahiye geçirip servis yapıyoruz (dilerseniz nane yapraklarıyla servis yapıla bilinir )afiyet. Olsun
$image.webp

Son düzenleme:
Malzemeler :
4 limon
1 su barağı toz şeker
1 litre soğuk su
Eki Görüntüle 697619
Eki Görüntüle 697617
Fırçayla bir güzel yıkıyıyoruz
Eki Görüntüle 697620
Üzerine şekeri serpiyoruz
Eki Görüntüle 697623
Ve limonları elimizle kabuğunu aroması çıkana kadar hamur yuğuruyor gibi eziyoyruz eğer vakit varsa bu sekerin içinde 1 2 saat kalabilir sonra üzerini suyunu verip sekeri eriyene kadar karıştırıyoruz ince bi süzgeçten sulahiye geçirip servis yapıyoruz (dilerseniz nane yapraklarıyla servis yapıla bilinir )afiyet. Olsun
Eki Görüntüle 697644

Ellerine sağlık canım:7:Ev yapımı olması en güzeli sağlıklı:16:

Back
X