Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin tatlım önçelikle
Beni bu buğday çeşitini bula bilidiğim için hiç denemedim
Ama yapanlar oldu dağıldığını duymadı bulğurun en küçük olanını simitte un kadılısa yada irmiğe oluyomuş biraz fazla yuğurusanız olur herhalde olmazsa sizin için denemeyi düşündüm biran evde azçık irmik var eğer yaparsam sonuçu yazarım![]()
ay yeni gördüm .elinize sağlık.inşallah bende en kısa zamanda yapacağımCanım denedim oldu işte resimler
Eki Görüntüle 755967
Biraz inçe bulgur biraz irmik 2 kaşık kadar un ve tuz
Eki Görüntüle 755969
Biraz ıslatıp iyice yoğurdum unutma yavaş yavaş su vereçeksin
Eki Görüntüle 755971
Buda hamur şekli ellinle küçük parçalar koparıp fazla yuvalamadan şekilendirirsen yederli
Yanlız bu habur çabuk kuruya bilir onunu içi elini suya batırıp haburla biraz tekrar yoğurusan eski halini alır
Eki Görüntüle 755974 Eki Görüntüle 755975
Buda pişmiş hali 15 dakika pişirdim
Eki Görüntüle 755979
ay yeni gördüm .elinize sağlık.inşallah bende en kısa zamanda yapacağım![]()
çok çok teşekkür ederim
Wowww çok ilginçmiş.Denemeye değer.Eline sağlık.
Evet canım kek sün ger görevini görüyor içine tüm lezeti çekiyordenersen paylaşmanı isterim
![]()
Deneyeceğim kesinlikle.Anneme hamur kısmını açtırmam lazım.O konuda pek deneyimim yok.Paylaşırım tabiki büyük bir zevkle.![]()
Canım korkma bu tarif okadar maharet istemez benim ilk açtığım yufkayı görseydin kıbrıs adası haritası gibiydi
Heycanla bekliyorum![]()
Yok aslında beceririm de tembellikten benimki.İzin günümde bir aksilik çıkmazsa deneyeceğim.
![]()
Yok canım yaparsın sende opotansiyel var hisediyorumkolay değil tabi çalışırken eve yemeğe yetişmek bazen bizede uğruyo o tembellik
![]()
Var dimi.Tamam yaparım ben bu işi:)Ben hiçbirine yetişmiyorum hooop hazıra konuyorum hep.
![]()
Var var görüyorum arada resimlerini çok güzeller hepsieee ne yapalım arada olur okadar bazen benim annemde yemek yoluyor eğer yemek düşünYosam çok seviniyorum ne yalan söyleyeyim
![]()
Teşekkür ederim.Arada yapıyorum birşeyler ilham gelirse.Ama ilham gelmezse kılımı kıpırdatmam:)Hazır yemek gibisi yok:)
O bende var saaatim değilse yapamıyorummeçburen yapmak zorundaysam çoçuklar içinde olsa güzel olmuyor sanki
ilham perilerini küstürmemek lazım
![]()
Kesinlikle.Zorla yapılan yemeğin tadı da olmuyor,tuzu da.Aşkla yapacaksın dimi.Sonra herkese tek tek nasıl olmuş diye sorup onay alacaksın.Sonra da ne becerikli kızım dimi diye övüneceksin benim gibi.
![]()
Doğrubende evliliğim ilk yıllarında çok yaptığım seydi eşim ardık sinir oludu nötere gitip tastik mi alalım derdi
![]()
Görüşürüz tatlımbende gitip bi tatlı tafi gördüm onu deneyeyim ilham perileri kaçmasın
![]()