- 18 Ağustos 2009
- 4.902
- 3.343
-
- Konu Sahibi Bigjetplane
O da güzelmişGözündeki gözlüğü yana yakıla arayanlar da top onda
Aslında mesleginızin verdıgı yorgunluk olabılır belki B12 eksıklıgı degıldırElimde çay adama dıyorum kı çayınız nerde şimdi doldurmuştum, adam da bakıyo yuzume hatta aynı anda 40 çift göz fln bana bakıyo dıyorum allah allahhhh şimdi koydum fln adamcağız da kızım elınızde çayım diyiveriyor . Bende salak salak Heee aaağğğ ooooo burdaymış he he fln çayı verip koşarak uzaklaşıyorum flnb12 nerdesın
Gayet normal. Çocuktan sonra hayatta kalmamız mucize. Biz bir kreşe gidiyoruz cerçi gibi kelebek kanatlarından tutup sevdiğinçantasına kadar yedek k8yafet cantası sülük atkı şapka eldiven mont vs derken geçen anahtarı kullanacağım çamta yerine başka çantaya koymuşum. Araya araya ertesi gün bulabildim anahtarı.Merhaba herkese,
Böyle kafası çok dolu olduğu için evdeyken ya da topluluk içindeyken saçma sapan şeyler yapan oluyor mu? Rezil olmak, saçmalamak ya da bazı eşyaları çok saçma yerlere koymak gibi. Ben özellikle evde çok düşünceliysem, içimden konuşuyorsam, ya da telaşlıysam çok yapıyorum bunu ama artık dışardayken de oluyor, annelikten sonra başladı aslında. Bir de şu multitasking durumu bende pek mevcut değil, halbuki kadınlar öyledir genelde.
Mesela bugün oğlumla bir cafeye gittik, bi yandan bişeyler söylüyor bi yandan onun eşyalarını çantasına koyup laf anlatmaya çalışıyorum, bi yandan yoğun bi şekilde içimden bişey düşünüyorum, o esnada farkettim ki oğlumun(6) montunu da kendi montum sanıp kolumdan geçirmeye çalışıyorumçok utandım neyse ki kalabalık değildi kimse farketmedi. Yine kendimi yedim ben neden böyleyim diye. Sizde de böyle şeyler yaşanıyor mu lütfen evet diyin
Çok tatlı bence :))Merhaba herkese,
Böyle kafası çok dolu olduğu için evdeyken ya da topluluk içindeyken saçma sapan şeyler yapan oluyor mu? Rezil olmak, saçmalamak ya da bazı eşyaları çok saçma yerlere koymak gibi. Ben özellikle evde çok düşünceliysem, içimden konuşuyorsam, ya da telaşlıysam çok yapıyorum bunu ama artık dışardayken de oluyor, annelikten sonra başladı aslında. Bir de şu multitasking durumu bende pek mevcut değil, halbuki kadınlar öyledir genelde.
Mesela bugün oğlumla bir cafeye gittik, bi yandan bişeyler söylüyor bi yandan onun eşyalarını çantasına koyup laf anlatmaya çalışıyorum, bi yandan yoğun bi şekilde içimden bişey düşünüyorum, o esnada farkettim ki oğlumun(6) montunu da kendi montum sanıp kolumdan geçirmeye çalışıyorumçok utandım neyse ki kalabalık değildi kimse farketmedi. Yine kendimi yedim ben neden böyleyim diye. Sizde de böyle şeyler yaşanıyor mu lütfen evet diyin
Kesınlıkle. Çok anlayışlısınız, yüzlerce insana devamlı maruz kalıncaAslında mesleginızin verdıgı yorgunluk olabılır belki B12 eksıklıgı degıldır
Nasıl asagı yaBen lohusalikta kucagimda cocuk varken geceyarisi esime cocuk nerde bagirdigimi hatirliyorum. Bir kez de emzirirken kaybetmistim cocugu asagi bakinca gördüm ama bunlar mubalaga degil birebir gercek
Yok emziriyorum yani asagi bakinca :)Nasıl asagı ya
Asagımı dusmus?
Sizin ve bir üyenin daha kullanıcı adını her defasında farklı okuyorum ve Hı doğrusu bu dedikten sonra tekrar yorum görünce aynı döngüye giriyorum tılsımlı gibiNasıl asagı ya
Asagımı dusmus?
Olabilir ya insanlık hali. Çocuğunuz var sorumluluklarınız var, dalgınlıktan ve yorgunluktan olmuştur. Ben bekar olmama rağmen ben de dalgın oluyorum bazen. Bir ara telefon elimdeyken telefonu arıyordum, mutfağa gidiyorum napacacaktim diye düşünüp unutuyorum. Çok fazla düşünmek de beyni yoruyor, beyin kaldırmıyor bir süre sonraMerhaba herkese,
Ben de benzerini yaptım, titreşimde olduğundan 2.gün sebzelikte buldumTelefonu buzlukta unutmuşumNohut alırken nohutu alıp telefonu koymuşum, bulamadım da. Daha neler, neler.
Zihninin yoğundur, yorgundur. Olabilir insanız
Ayy olmazmi annem kardeşimle güne gitmişti sen dolaptaki ceketi kendi ceketi diye babamın ceketini giymis ayni renk, sonra cikinca fark etmis kardeşim ozman 26 yaslarinda giderken kiza biz gidiyoruz dememis kızi misafir gittiği evde unutmus oluyor yani normalMerhaba herkese,
Çok tatlısınızSizin ve bir üyenin daha kullanıcı adını her defasında farklı okuyorum ve Hı doğrusu bu dedikten sonra tekrar yorum görünce aynı döngüye giriyorum tılsımlı gibi
Ama sizin meslek ekstra yorucu ve yoğundur. B12 eksik olmasa bile iş yoğunluğundan,zihin doluluğundan dalgınlık, unutkanlık olabilirElimde çay adama dıyorum kı çayınız nerde şimdi doldurmuştum, adam da bakıyo yuzume hatta aynı anda 40 çift göz fln bana bakıyo dıyorum allah allahhhh şimdi koydum fln adamcağız da kızım elınızde çayım diyiveriyor . Bende salak salak Heee aaağğğ ooooo burdaymış he he fln çayı verip koşarak uzaklaşıyorum flnb12 nerdesın