Mütemadiyen saçmalıyorum

Bigjetplane

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2019
816
569
Merhaba herkese,
Böyle kafası çok dolu olduğu için evdeyken ya da topluluk içindeyken saçma sapan şeyler yapan oluyor mu? Rezil olmak, saçmalamak ya da bazı eşyaları çok saçma yerlere koymak gibi. Ben özellikle evde çok düşünceliysem, içimden konuşuyorsam, ya da telaşlıysam çok yapıyorum bunu ama artık dışardayken de oluyor, annelikten sonra başladı aslında. Bir de şu multitasking durumu bende pek mevcut değil, halbuki kadınlar öyledir genelde.
Mesela bugün oğlumla bir cafeye gittik, bi yandan bişeyler söylüyor bi yandan onun eşyalarını çantasına koyup laf anlatmaya çalışıyorum, bi yandan yoğun bi şekilde içimden bişey düşünüyorum, o esnada farkettim ki oğlumun(6) montunu da kendi montum sanıp kolumdan geçirmeye çalışıyorum çok utandım neyse ki kalabalık değildi kimse farketmedi. Yine kendimi yedim ben neden böyleyim diye. Sizde de böyle şeyler yaşanıyor mu lütfen evet diyin

Bence çok insani ve tatlı şeyler bunlar herkese de oluyordur sabah çıkarttığım tişörtümü 3 saat aradım bulamadım birkaç haftaya çıkar bir yerden :) halbuki çok düzenli biriyimdir

Yastığı buzdolabına yerleştirmeye çalışmışlığım var. Baya baya yer açmak için onu oraya bunu buraya koyuyorum yastık da kolumun altında

Oluyor yani insanız. Dert etmeyin gülün geçin.

Dün doktor randevuma gittim bir hastaneye. Randevunuz yok dediler. "Ajandama kaydederken çağrı merkezi ile görüşerek karşılıklı teyitleştik, çağrı merkezi kayıtları dinlensin! " dedim. Çantamdan çıkarıp ajandamı kanıt amaçlı açtım ki, randevu bir sonraki gün. Bugün yani.

Dün sabah saatlerinde sağa sola evrak yollarken tarih atip yolladım, yani sabah saatlerinde günün Peşembe ayın da henüz 14'ü olduğunu biliyorum. Öğle vakti ne olduysa artık, beynim " artık Cuma olsa iyi olur" demiş, hop 15 Kasım Cuma gününe geçmişim, öğleden sonra izinliyim ben diye, toparlanıp çıkmışım.

Son düzenleme:

Olmaz olur mu :)))))
Sabah uyku sersemi eşimin kotunu giymek için savaşmışlığım var :))
Arkadaşımın telefonunu çantama atıp işten eve getirmişliğim var :))
Kankama atacağım mesajı müdürüme atmışlığım var :))
Reçel kavanozunu götürüp banyo dolabına koymuşluğum var :))) ooo neler var oluyor öyle takmayın kafanıza

Ben kafam cok doluysa evde cok sacmalarim kafami dagitmak icin. Alakasiz seyeri alakasiz yere koyup sonra ararim :) Yalniz degilsiniz.

insanlık hali herkesin basina gelir.
Benim en sık basima gelen salaklik sirt cantami posetlerimi falan erkek arkadasim tasir evden duraga biraz yokus oldugu icin. otobus duraginda otobusümü bekleriz benimki geldi diye kosarim. kendi evme girince farkederim ki sirt cantam yok, ya da posetim bir kere tatil sonrasi vedalastik pasaport kontrolunden gecti. benim sirtcantamla gecmis. az kalsin eve çantasız gidecektim, sonra anlat aileye derdini
bir de uzaği gözlüksüz göremiyorum, her gün taktigim bir sey. ona ragmen hep orada burada unuturum gözlüğümü. birine misafirlige giderim ertesi gün bir de gözlüğümü almaya giderimha bir de südyen hic sevmem, artik ya takmiyorum ya bralet giyiyorum. ama öncesinde es dost evine girer girmez hemen çıkarırdim sudyeni, sonra eve giderken unuturdum :)) bir kere uzak sehirdeki halama misafirlige gitmistim, sudyenimi koltukla duvar arasina sikistirmisim. sabah da heralde asagi dusmus hic farketmedim. kahvaltimi yapip ciktim, otobuse bindim ananeme giderken farkettim ki sudyenim halamin evinde. sonra geri döndüm aldim:))
daha cok fazla benzer salakligim var ama insanlik hali.
annem hep anlatir. bir arkadaşıyla camasir makinasi almaya gitmisler. satici "bu yeni model ütülü camasir makinasi" falan demis. kadin kapagi acmis, icine bakmis. "ütüsü neresinde?" demis

ilk calistigim iste pazarlari da ise gidiyorduk ve yogun bir gundu. hemen hemen herkes yeni mezun oldugu için ertesi gün yapilacak aleste cok fazla kisi calisacakti, isyeri zor donecek haldeydi. o gun supervizor defalarca geldi gitti "sel alese girecek misin- tamam o zaman sen su birimde dur" falan, plan ustune plan. Ben de katilamayacagim dedim sinava.
aksam mesai bitmek uzereyken bir anda kaydimi yaptığımı hatirladim. tamamen akljmdan cikmis kosa kosa supervizorume gittim. kadin beni bogacakti

Onun montunu giymek istemeniz çok cici ki:)

Gayet olağan şeyler. Bende yorgunsam,kafam dalgınsa yapıyorum benzer şeyler.
Oğlum bebekti henüz, kızımı okuldan almaya gittim,(annem bendeydi oğlumu ona bıraktım) neyse okula gittim,bahçede kızımı bekliyorum, başka veli arkadaşlar var,ben kucağımda oğlum varmış gibi sallanıyormuşum ki asla farkında değilim,arkadaşlardan biri demişti bebek yok kucağında diye de,kendime gelmiştim. Ćok gülmüştük tabi.
Bir kez bebek arabasını biraktım avm önündeki isparkta,oğlumu aldım arabadan koltuğuna oturttum baģladım(araba kaldırımdaydı sonra alacaktım çocukları bindirip göya),kızımı bindirdim arabaya bir güzel,eve geri döndüm,aklıma da geldi yolda aldım mı acaba arabayı diye,bir baktım bagaj boş. Geri dönmüştüm,ispark görevlisi ,abla arabayı unuttun ben aldım kenara koydum diyerek geri vermişti. Ondan sonra bebek arabasını hep kontrol ettim bir süre,sağda solda bırakmamak için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…