• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müstakbel kayınvalideme hediye

Arkadaşlaar yardımınıza ihtiyacım varr :ssz:
Anneler günü için müstakbel kayınvalideme çaycı aldım anneminde ısrarı üzerine.
Aslında şöyle, 3. senemizin içindeyiz ve 2 yıldır ailesini tanıyorum. 3 hafta önce ailemle tanışmaya geldiler kısmetse bidahakı ay nişan olacak.
Bende pazar günü kendi anneme büyük boy çaycı ve blender seti aldım hediye, kayınvalideme de orta boy bi çaycı aldım. Geçen sene bi bluz almıştım okuyodum malum :1: bu yıl işim gücüm var Allaha şükür, annemde artık çalışıyosun kadın senin için neler yapıyo abartı olmaz dedi. ( çok severiz birbirmizi, evine gittiğimde parçalanır resmen benim için,her gidişimde elimi boş göndermez annemede bişeyler yollar falan )
Bi arkadaşımda sürekli onu çeyizine koy daha basit bişey al diyo :26: Sizin fikrinizi öğrenebilirmiyim siz olsanız ne yapardınız ?

Birde babanesi var, aslında babanesiyle annesinden daha yakınız diyebilirim çok sever beni, her gidişimde ufakta olsa bişeyler yapar ne bileyim kolye alır, şal örer annesinden çok arar :1: ona da bişey almam gerekir mi ?

kadına niyet ederek almışsınız zaten. vermezseniz pişman olursunuz. Veririseniz en azından pişman olmazsınız, verdim artık dersiniz....

Ben baskasina aldigim hediyeyi kendim kullanmaya kalksam asla içime sinmez. Ev almamissiniz,cayci almissiniz. Cok da iyi yapmışsınız. Babaanneyi de atlamayin derim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çaycı neden abartı olsun anlamadım ki :26: Sonuçta 150 tl falan olan bir şey değil mi? (Yanlış anlaşılmasın fiyatını küçümsemedim asla. ) Abartılı bir hediye denince benim aklıma mücevher falan geliyor. İnsan o tarz hediyelerin altında eziliyor kimi zaman. Bunu kast ettim.
Ama ufak ev aleti yani. Gayet iyi düşünülmüş, işe yarar cinsten. Bence münasiptir.

Arkadaşlaar yardımınıza ihtiyacım varr :ssz:
Anneler günü için müstakbel kayınvalideme çaycı aldım anneminde ısrarı üzerine.
Aslında şöyle, 3. senemizin içindeyiz ve 2 yıldır ailesini tanıyorum. 3 hafta önce ailemle tanışmaya geldiler kısmetse bidahakı ay nişan olacak.
Bende pazar günü kendi anneme büyük boy çaycı ve blender seti aldım hediye, kayınvalideme de orta boy bi çaycı aldım. Geçen sene bi bluz almıştım okuyodum malum :1: bu yıl işim gücüm var Allaha şükür, annemde artık çalışıyosun kadın senin için neler yapıyo abartı olmaz dedi. ( çok severiz birbirmizi, evine gittiğimde parçalanır resmen benim için,her gidişimde elimi boş göndermez annemede bişeyler yollar falan )
Bi arkadaşımda sürekli onu çeyizine koy daha basit bişey al diyo :26: Sizin fikrinizi öğrenebilirmiyim siz olsanız ne yapardınız ?

Birde babanesi var, aslında babanesiyle annesinden daha yakınız diyebilirim çok sever beni, her gidişimde ufakta olsa bişeyler yapar ne bileyim kolye alır, şal örer annesinden çok arar :1: ona da bişey almam gerekir mi ?

halt etmiş o arkadaşın.. sana deger veren birine ne yaparsan az canım. Doğru yoldasın. Benım kv' de harika biri.Değer ver değer görürsün tatlım. .Büyükanneye de al bence. .Ne yalan söyleyim kv ve kp'in sevimlileri az bulunur, kıymet bilelim:16::16:

Son düzenleme:
Back