• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müstakbel kayınvalidem

dytsyenhanm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
389
289
103
Hanımlar öncelikle merhaba zaman ayırıp göz attığınız için çok teşekkür ederim :) benim dört senelik bir ilişkim var erkek arkadaşımın annesiyle tanıştım evine gittim beni evinde ağırladı Allah razı olsun iyi bir insan ben bir kötülüğünü gördüm diyemem her anne gibi evladının iyiliğini düşünen bir kadın ama geçen günlerde ben bir yanlış anlaşılma sonucu erkek arkadaşımla büyük sorun yaşadım ve anlayıp dinlemeden bir sinirle erkek arkadaşımın annesiyle iletişime geçtim ve ona olayı anlatma ve bitirmek istiyorum gibi cümleler kurma gafletin de bulundum biz erkek arkadaşımla olayı çözdük herşeyi yoluna koyduk ama geçmişteki bir kaç hareketim ve bu son yaptığım olay birleşince erkek arkadaşımın ailesinin gözünde imajm oğlumuzu üzen ona ve bize saygı göstermeyen ve haliyle istenmeyen geline çıktı ben annesine karşı kendimi çok mahcup hissediyorum ailesi bir kenara annesine ayrı bir saygım sevgim var bu olayı ona yansıttığım için içim hiç rahat değil Allah şahit resmen vicdan azabı duyuyorum çünkü kadının hiç bir kötülüğünü görmedim ve düşününce aynı şey benim anneme yapılsa eminim annemde bende çok üzülürdük şimdi size soracağım konuya gelirsek ben gönül almak istiyorum bana bir yol gösterin bir yanım açıklayıcı bir mesaj at diyor diğer yanım hazır anneler günü geliyor evine bir hediye yada çiçek gönderip üzerine not düş diyor sizce hangisini yapmalıyım yada önerebileceğiniz farklı bir yöntem varmı başınızı ağrıttıysam eğer şimdiden özür dileriim:)

Sözlü, nişanlı ve evli kaldığınız süreler zarfında Kayınvalideye nasıl davranılması gerektiği konusunda biraz yol yordam öğrenmenizi tecrübeli arkadaş ve akrabalarınızdan Bilgi almanızı tavsiye ederim. Böyle bir adım atmak istiyorsanız çiçek alıp anneler gününde ziyaret edin mesaj nedir Allahaşkına .. böyle bir konuda mesaj mı çekilir...

Hanımlar öncelikle merhaba zaman ayırıp göz attığınız için çok teşekkür ederim :) benim dört senelik bir ilişkim var erkek arkadaşımın annesiyle tanıştım evine gittim beni evinde ağırladı Allah razı olsun iyi bir insan ben bir kötülüğünü gördüm diyemem her anne gibi evladının iyiliğini düşünen bir kadın ama geçen günlerde ben bir yanlış anlaşılma sonucu erkek arkadaşımla büyük sorun yaşadım ve anlayıp dinlemeden bir sinirle erkek arkadaşımın annesiyle iletişime geçtim ve ona olayı anlatma ve bitirmek istiyorum gibi cümleler kurma gafletin de bulundum biz erkek arkadaşımla olayı çözdük herşeyi yoluna koyduk ama geçmişteki bir kaç hareketim ve bu son yaptığım olay birleşince erkek arkadaşımın ailesinin gözünde imajm oğlumuzu üzen ona ve bize saygı göstermeyen ve haliyle istenmeyen geline çıktı ben annesine karşı kendimi çok mahcup hissediyorum ailesi bir kenara annesine ayrı bir saygım sevgim var bu olayı ona yansıttığım için içim hiç rahat değil Allah şahit resmen vicdan azabı duyuyorum çünkü kadının hiç bir kötülüğünü görmedim ve düşününce aynı şey benim anneme yapılsa eminim annemde bende çok üzülürdük şimdi size soracağım konuya gelirsek ben gönül almak istiyorum bana bir yol gösterin bir yanım açıklayıcı bir mesaj at diyor diğer yanım hazır anneler günü geliyor evine bir hediye yada çiçek gönderip üzerine not düş diyor sizce hangisini yapmalıyım yada önerebileceğiniz farklı bir yöntem varmı başınızı ağrıttıysam eğer şimdiden özür dileriim:)
Ben bir buçuk yıllık evliyim eşimle bir sorun yaşasam Allah korusun ancak boşanma aşamasına gelirsek annemin veya annesinin haberi olur. Sizin henüz kv bile değil onu hangi sıfatla ilişkinize dahil ettiniz . Valla baştan sona hata şimdi yaptığınız hatanın bedelini ödüyorsunuz. Açıkçası istediğiniz kadar çiçek alın istediğiniz kadar hadiyeler alın hatta evlenin üzerinden 10 yıl geçsin en ufak hatanizda zaten bu zamanında da böyle bir hata yapmıştı diyecek kv . Sorunlarınızı kendiniz çözmeyi öğrenmeden asla evlenmeyin lütfen.

Sözlü, nişanlı ve evli kaldığınız süreler zarfında Kayınvalideye nasıl davranılması gerektiği konusunda biraz yol yordam öğrenmenizi tecrübeli arkadaş ve akrabalarınızdan Bilgi almanızı tavsiye ederim. Böyle bir adım atmak istiyorsanız çiçek alıp anneler gününde ziyaret edin mesaj nedir Allahaşkına .. böyle bir konuda mesaj mı çekilir...
Ne yapmam gerektiğini bilsem kendimi buralara atmamki zaten yorum için çok teşekkür ederim :)

Ne yapmam gerektiğini bilsem kendimi buralara atmamki zaten yorum için çok teşekkür ederim :)
Yani çünkü bu hareketin ileride de yanlış hareketler yapacağını hissettirdi. Hani tek bu konu değil genel anlamda eksiksin yaşça da gençsin sanırım :) böyle hışım anlarında Kv arayacağın son kişidir bunu şakın unuma

3nüz yemeğe çıkın orda buraya yazdığın gibi anlat durumu.
İyi bari erkek arkadaşın uzaklaşmamış senden
Ben bi olay olduğunda anneme anlatan birinden soğurdum şahsen

Yani çünkü bu hareketin ileride de yanlış hareketler yapacağını hissettirdi. Hani tek bu konu değil genel anlamda eksiksin yaşça da gençsin sanırım :) böyle hışım anlarında Kv arayacağın son kişidir bunu şakın unuma
Yaşım 21 ben bu kayınvalide olaylarına çok yanlış ve bodosloma daldım sanırım şu durumu çözeyim bir daha tövbe olsun kan kusup kızılcık şerbeti içeceğim tabi canım kaynanam beni öldürmezse :D

3nüz yemeğe çıkın orda buraya yazdığın gibi anlat durumu.
İyi bari erkek arkadaşın uzaklaşmamış senden
Ben bi olay olduğunda anneme anlatan birinden soğurdum şahsen
Ablacım ben arsızım erkek arkadaşım benden daha arsız size öyle söyleyeyim bir farklı seviyoruz biz :D yemek fikri uzak olmasak güzel aslında yorum için teşekkür ederim :)

Lütfen beni yanlış anlamayın, doğrudur da demiyorum ama erkek annelerinin gözünde her kız evlenene kadar gelip geçici umurunda olduğunuzu pek düşünmüyorum o nedenle. Siz sevgiliniz ile aranıza bakın işi ciddiye bindirin de annesini sonra düşünürsünüz bence

Bir erkek annesi olarak soyliyim , su yaptiginizi oglunmun sevgilisi yapsa yuzune bile bakmazdim ve oglumu da uyarirdim buyuyene kadar evlenmeyi sakin dusunme diye
Ama siz illa pismanim ve birset yapmak istiyorum diyorsaniz cicek gonderip sonra da arayip ozur dileyin
Pişmanlığı geçtim bariz bir vicdan azabı duyuyorum ben kayınvalidemi gerçekten çok seviyorum aramızda ki şey anne kız küslüğü gibi olsun elini öpeyim beni affetsin istiyorum mahkeme olsa çıkıp yalvaracağım beni kaynanamdan ayırmayın diye :D bir anne olarak yorumunuz benim için çok kıymetli bu arada çiçek fikrini düşüneceğim teşekkür ederim :)

Back