- 27 Kasım 2017
- 389
- 289
- 103
- Konu Sahibi dytsyenhanm
Hanımlar öncelikle merhaba zaman ayırıp göz attığınız için çok teşekkür ederim :) benim dört senelik bir ilişkim var erkek arkadaşımın annesiyle tanıştım evine gittim beni evinde ağırladı Allah razı olsun iyi bir insan ben bir kötülüğünü gördüm diyemem her anne gibi evladının iyiliğini düşünen bir kadın ama geçen günlerde ben bir yanlış anlaşılma sonucu erkek arkadaşımla büyük sorun yaşadım ve anlayıp dinlemeden bir sinirle erkek arkadaşımın annesiyle iletişime geçtim ve ona olayı anlatma ve bitirmek istiyorum gibi cümleler kurma gafletin de bulundum biz erkek arkadaşımla olayı çözdük herşeyi yoluna koyduk ama geçmişteki bir kaç hareketim ve bu son yaptığım olay birleşince erkek arkadaşımın ailesinin gözünde imajm oğlumuzu üzen ona ve bize saygı göstermeyen ve haliyle istenmeyen geline çıktı ben annesine karşı kendimi çok mahcup hissediyorum ailesi bir kenara annesine ayrı bir saygım sevgim var bu olayı ona yansıttığım için içim hiç rahat değil Allah şahit resmen vicdan azabı duyuyorum çünkü kadının hiç bir kötülüğünü görmedim ve düşününce aynı şey benim anneme yapılsa eminim annemde bende çok üzülürdük şimdi size soracağım konuya gelirsek ben gönül almak istiyorum bana bir yol gösterin bir yanım açıklayıcı bir mesaj at diyor diğer yanım hazır anneler günü geliyor evine bir hediye yada çiçek gönderip üzerine not düş diyor sizce hangisini yapmalıyım yada önerebileceğiniz farklı bir yöntem varmı başınızı ağrıttıysam eğer şimdiden özür dileriim:)