• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

müstakbel kayınvalide beni şimdiden ağlatacak :(

elbette eve dönünce sevgilime sordum. 'eve vardım' diye mesaj atmış ardından da 'güzel oldu :)' demiş. 'ne güzel oldu?' diyince de 'hep beraber olmak' demiş. erkekler bizim kadar anlamıyor işte. hiç kavga çıkarmadan sakin sakin 'bir sorun mu var' dedim, 'yoo neden?' yazmış. 'sizinkiler çok durgundu hiç konuşmadı. beklettik diye mi sıkıdılar :KK43:' yazdım. 'anneme sürpriz oldu rahat hissedemedi sanırım bazen olur anneme öyle, yok canım beklettik diye olur mu?' yazmış. teyy allahım yaaa. bazen olurmuş öyle. anlaşılan benimki bana yazmış annen de gelsin diye ama kendininkilere bişi dememiş. ama demese bile gelen insana surat asılmaz. yaptıklarını temize çıkarmıyor yani

Neydi şimdi bu

Ben ertesi gğn arardım , x teyzeciğim dün sizi gördüğüme sevindim ama canın mı sıkkındı , iyi görmedim derdim. Ben farkındayım mesajı vermek adına.

elbette eve dönünce sevgilime sordum. 'eve vardım' diye mesaj atmış ardından da 'güzel oldu :)' demiş. 'ne güzel oldu?' diyince de 'hep beraber olmak' demiş. erkekler bizim kadar anlamıyor işte. hiç kavga çıkarmadan sakin sakin 'bir sorun mu var' dedim, 'yoo neden?' yazmış. 'sizinkiler çok durgundu hiç konuşmadı. beklettik diye mi sıkıdılar :KK43:' yazdım. 'anneme sürpriz oldu rahat hissedemedi sanırım bazen olur anneme öyle, yok canım beklettik diye olur mu?' yazmış. teyy allahım yaaa. bazen olurmuş öyle. anlaşılan benimki bana yazmış annen de gelsin diye ama kendininkilere bişi dememiş. ama demese bile gelen insana surat asılmaz. yaptıklarını temize çıkarmıyor yani

Benim oglum öyle bisey yapsa bende surat asarim. Bu ne ya, aileler böyle mi tanistirilir? Iki tarafin annesi sanssiz. Biri diyor anne düzgün giy cikacaz diye, digeri diyor 10 dakika sonra sevgilim ve annesi gelecek.

Kim bilir kadin yorgun, daha hazir degil, olay icin giyinmek kusanmak istemistir yada sadece aile ortaminda cafeye gitmek istemistir,...

Yani somut, sen ile sevgilin olayi yüzünüze, gözünüze bulastirmissiniz.

Ha evet olabilir. Bazi insanl
canım yok, bizimki izin vermez öyle bişeye. yani onun belki gönlünden geçen biri olsa bile çekinir oğlundan dile getiremez. biz de 20li yaşlarda değiliz. ama oğluna hiçbir kızı istememesi gibi bir sıkıntısı olabilir :işsiz:
Evet olabilir hazimsiz bir insansa ve ogluna duskunse paylasmak istemedigi icindir. Simdi sohbet muhabbet guler yuz olsa oglu isleri hizlandiracak diyemi korktu artik kimbilir? İnsallh bi gun yine bulusur kv ne suprz yaparsniz biz evlenmeye karar verdik diye:) kadinin o anki yuzunu gormek isterdim.

Benim oglum öyle bisey yapsa bende surat asarim. Bu ne ya, aileler böyle mi tanistirilir? Iki tarafin annesi sanssiz. Biri diyor anne düzgün giy cikacaz diye, digeri diyor 10 dakika sonra sevgilim ve annesi gelecek.

Kim bilir kadin yorgun, daha hazir degil, olay icin giyinmek kusanmak istemistir yada sadece aile ortaminda cafeye gitmek istemistir,...

Yani somut, sen ile sevgilin olayi yüzünüze, gözünüze bulastirmissiniz.

anne düzgün giyin, Xler gelecek bir kahve içeceğiz dışarıda dedim. bunu da şundan yaptım. haftaya tatile gidiyoruz birlikte, hani o arada bir izin isteyecek ailemden diye. yani düzgün giyin diyip gerisini söylememezlik etmedim.
hiç de surat asmaya hakkı yok, evladımızın bu kadarcık şeyini hoşgörüp güleryüz gösteremiyor muyuz? işte insanın giyimine kuşamına değil, güler yüzüne bakılacağı olay tam da bu.

aa çok iyi fikir aslında da arayıp sesini duyasım hiiiiç yok. mesaj mı atsam?
O da olur. Ara bence kendinden emin bir şekilde sormalısın. Ben görmemezlikten gelmek taraftarı değilim biraz safı oynayarak farkında olduğunu bildirmelisn ve haddini de bilmeli. Hatta de ki , bende benlettim diye bana kızdın sandım de gül :) neyse abartma bu son kötü oldu.

Kendi aileni asağılamalarına izin verme...

Hiç bir kız annesi bunu haketmez...

Unutmayin Annemiz birtanemiz, koca çok....

anne düzgün giyin, Xler gelecek bir kahve içeceğiz dışarıda dedim. bunu da şundan yaptım. haftaya tatile gidiyoruz birlikte, hani o arada bir izin isteyecek ailemden diye. yani düzgün giyin diyip gerisini söylememezlik etmedim.
hiç de surat asmaya hakkı yok, evladımızın bu kadarcık şeyini hoşgörüp güleryüz gösteremiyor muyuz? işte insanın giyimine kuşamına değil, güler yüzüne bakılacağı olay tam da bu.

Sizin ile tatile gitmek icinmi izin alacak sevgiliniz? Bu olay ile anne ile tanistirilma olayin arasinda bir baglanti kuramadim.

Ben emri vaki olaylari sevmiyorum. Hazirliksiz yakalanmayi. Benim evladim bunu bilmeli. Herkes kendi anne babasi neden hoslanip, hoslanmadigini bilmeli.

Ve evet ben gergin olurdum ve güler yüz gösteremezdim. O kadin kim bilir sizin ile zaten tanismak istiyordu fakat o sekilde degil. O an tanismaya zorlanilmasi onu gergin yapmistir. Bende birseyleri zorlanilmaktan nefret ederim. Ters etki yapar bende, yapacagim varsa artik o saatten sonra yapmam ben. O kv'de öyle olmus olabilir.

Boş vermeyin. Annen de ne olur siz iyi olun da demesin biliyorum bu sözleri kalbinin naifliğinden ama inanın iyi etmiyorlar... İlk neyse sonu da öyle gidiyor...

Ben mustakbel kayinvalide hanimla olan duruma degil de, annene ustune duzgun birşeyler giy çık demene takildim. Tam olarak aciklayamam ama cok rahatsiz oldum bu ifadeden, hos olmamis degil mi olmamis yani ?

Ha evet olabilir. Bazi insanl

Evet olabilir hazimsiz bir insansa ve ogluna duskunse paylasmak istemedigi icindir. Simdi sohbet muhabbet guler yuz olsa oglu isleri hizlandiracak diyemi korktu artik kimbilir? İnsallh bi gun yine bulusur kv ne suprz yaparsniz biz evlenmeye karar verdik diye:) kadinin o anki yuzunu gormek isterdim.
yakındır. :halay:yapınca ilk senin mesajını cevaplayacağım yaptım diye :dondurma:

Ah canım ah böyle davrandiklari zaman saf ayağına yat hiç önemseme yoksa hep yaparlar . Ne yapacaksın söyleyeyim ,hiç durumun farkında değil gibi annen le sohbete devam . Arada onlara sorarsin cevap gelirse gelsin gelmiyormu devam annenle konuşmaya .

Ben mustakbel kayinvalide hanimla olan duruma degil de, annene ustune duzgun birşeyler giy çık demene takildim. Tam olarak aciklayamam ama cok rahatsiz oldum bu ifadeden, hos olmamis degil mi olmamis yani ?
yani bilmiyorum siz evde neyle oturuyorsunuz ama, annem sıcak yaz akşamlarında ev kıyafetiyle oturur şort penye vs. şimdi kimseyle görüşmeyecek olsa bile dışarı çıkıp bir kahve içmeye bu şekilde inilmez. yoksa elbette annemin giyimini beğenmediğimden değil, derli toplu olsun diye.

Bence böyle aniden verilen bir kararla görüşmeye gitmeseydiniz keske annenize üzüldüm gerçekten
Yani önceden planlanır annelerle bir görüşme yapılacaksa yer ve zaman belli olur yapılır
Kendinizi ezdirmeyin onlara karşı

yani bilmiyorum siz evde neyle oturuyorsunuz ama, annem sıcak yaz akşamlarında ev kıyafetiyle oturur şort penye vs. şimdi kimseyle görüşmeyecek olsa bile dışarı çıkıp bir kahve içmeye bu şekilde inilmez. yoksa elbette annemin giyimini beğenmediğimden değil, derli toplu olsun diye.

Yanlis anlasilmasin canim sadece benim hosuma gitmedi soyleyis tarzi. Cunku disari cikalim deyince anne de bilir nasil giyinmesi gerektigini sort pijama falan cikmaz degil mi kayinvalide olmasa bile.

Öncelikle böyle emrivaki olmaz. Arkadasla tanışmıyoruz anneleri tanistiriyoruz. Kadın besbelli emrivakiden sıkılmış.
Sizi korkutmak istemem ama kız annesi biraz daha ağır olur bizim toplumda. Böyle bir kahve içip tanışmayı basta sizin anneniz kabul etmemeliydi. Bu toplum ve bu erkek annesi zihniyeti yarın öbür gün anneniz için "senin annen de meraklı meraklı nasıl geldi bizimle kafelerde tanismaya" derse şaşırmayın. İnşallah olmaz tabi bu.

Çok alaleceye getirilmiş bir tanışma olmuş bence.Ilk izlenimler her zaman önemli olmuştur.ayrica giderken ve orada otururken size karşı davranislarini gördünüz ben olsam annemi asla öyle bir duruma düşürmez kalkalım annecim derdim.muhtemelen işiniz bozulur diye korkuyosunuz. Ama bir nasılsınız bile dememek çok saygısızlık bana göre.siz kız tarafisiniz ve 1 adım geride olmalısınız her daim.Bunu da karşı tarafa hissettirmelisiniz.her şeyi biz sevgilimle konuşur yaparız modunda olursanız ailenizi kimse saymaz.ama aileme danışmam gerek tarzında olursanız sizi daha da ciddiye alacaklarına eminim.Bunlar bana göre altın kurallar.uygulayip uygulamamak size kalmis

Back