kayınpederinle değil ama nişanlınla sorunuz var...
kayınpederin sana bişey dememiş ki oğluna kızmış sebep kim ya da ne olursa olursa olsun evimde bağırma demek istemiş. kayınpederinle sorunun yok. oturup konuşursunuz çözersiniz sorunu. böyle şeyleri büyütüp nişanlınızıda üzersiniz.
gelelim nişanlına: kavga sebebiniz neydi bu kadar sana bağırıyor? bu kadar bağırış çağırışlı kavgalar etmeniz asıl mesele!
kayınpederinle değil ama nişanlınla sorunuz var...
kayınpederin sana bişey dememiş ki oğluna kızmış sebep kim ya da ne olursa olursa olsun evimde bağırma demek istemiş. kayınpederinle sorunun yok. oturup konuşursunuz çözersiniz sorunu. böyle şeyleri büyütüp nişanlınızıda üzersiniz.
gelelim nişanlına: kavga sebebiniz neydi bu kadar sana bağırıyor? bu kadar bağırış çağırışlı kavgalar etmeniz asıl mesele!
nişanlınla ayrıldığını yazmıştın diğer konundakafamçokkarıştı
barışmışsınız heralde:lepi:
işte demekki sorun kayınpeder değil nişanlınız. cimri insana zerre tahamülüm yoktur. siz kendinizi ayrılmanız konusunda rahat hissedin. bırakın ex kayınpederin günahını almayın..
barışmadık hayır.sadece merak ediyorum sizlerin nişanlısı sevgilisi böyle davransaydı ne yapardınız diye.çünkü ben hala kendimi suçluyorum bazen.bu yüzden destek görmek istiyorum.
benim kayınpederiminde kendince bir despotluğu var.
samimi olucam derken lağbalileşiyor.
ailemin hoşuna gitmiyor.
kız evine geliyor bu rahatlık ne anlayamıyorum.
sabit fikirli insanlarla anlaşmak çok zor.
erkeğin kızı ailesine karşı ezdirmemesi lazım
ve söz nişan devresi çok önemli...
Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?