• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

müstakbel kayınpederi ile sorunu olan yok mu

orgursa

Guru
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
75
0
286
İstanbul
nişanlımla telefonda tartışıyorduk.sesini yükseltmiş bağırarak konuşuyordu.bi anda kayın pederimin sesini duydum.ne bağırıyorsun nişanlıma.oda hülyayla konuşuyorum dedi.kayın pederim ise hülya mülya anlamam ben bu evde bağıramssın dedi.hülya mülya anlamam ben dedi benim için ve bu beni çok üzdü.nişanlımın babasının bu söylemi karşısında hiç bir şey dememesi ise ayrıca üzdü beni.nişanlımın ailesinin gözünde hülya mülya anlamam ben gibi bir değerim varmış.şoka girdim. kızlar siz ne düşünüyorsunuz.

nereye çeksen gidecek bi durum aslında... hani o an nişanlının babası belki çok ters bi zamanındaydı bi an ağzından öyle çıkıverdi.. hani olabilir bu sonuçta fakat herşeyi geçelim dediğinizde haklısınız.. nişanlınızın babasına tepki verip söylediği lafla ilgili olarak uyarıda bulunması lazımdı.. ben böyle düşünüyorum.. umarım sıkıntı yoktur

Canım o seni düşünerek söylememiş bence sinirle söylemiş alınma kötü düşünme

kayınpederinle değil ama nişanlınla sorunuz var...

kayınpederin sana bişey dememiş ki oğluna kızmış sebep kim ya da ne olursa olursa olsun evimde bağırma demek istemiş. kayınpederinle sorunun yok. oturup konuşursunuz çözersiniz sorunu. böyle şeyleri büyütüp nişanlınızıda üzersiniz.
gelelim nişanlına: kavga sebebiniz neydi bu kadar sana bağırıyor? bu kadar bağırış çağırışlı kavgalar etmeniz asıl mesele!

Adam amma gür sesliymiş,size bağırma derken,sen onun ne dediğini duyuyorsun.
Enteresannnn...
Kendine de ayar çeksin,sonra sizin ayarlarınızla uğraşsın.
Ama asıl mesele burada nişanlıyken canım cicim olmalıydınız,evlenince gözünüzü oymalıydınız..
Ben şahsen öyle yaptım:delphin:

kayınpederin sana bişey dememiş ki oğluna kızmış sebep kim ya da ne olursa olursa olsun evimde bağırma demek istemiş. kayınpederinle sorunun yok. oturup konuşursunuz çözersiniz sorunu. böyle şeyleri büyütüp nişanlınızıda üzersiniz.
gelelim nişanlına: kavga sebebiniz neydi bu kadar sana bağırıyor? bu kadar bağırış çağırışlı kavgalar etmeniz asıl mesele!

kesinlikle katılıyorumbuyrunnnnnnnnn

ailelerden hiç destek görmez iseniz olacağı bu.herşeyi tek başımıza yapmaya çalışıırken düştük birbirimize.sorun onun cimriliği ve maddi olarak bir çok şeyi benden beklemesi idi.üstelik ikimiz de çalışıyoruz aynı maaşı alıyoruz.bana hep yok diyor ne yapıyor parasını bilmiyorum.

nişanlınla ayrıldığını yazmıştın diğer konundakafamçokkarıştı

barışmışsınız heralde:lepi:

nişanlınla ayrıldığını yazmıştın diğer konundakafamçokkarıştı

barışmışsınız heralde:lepi:

barışmadık hayır.sadece merak ediyorum sizlerin nişanlısı sevgilisi böyle davransaydı ne yapardınız diye.çünkü ben hala kendimi suçluyorum bazen.bu yüzden destek görmek istiyorum.

işte demekki sorun kayınpeder değil nişanlınız. cimri insana zerre tahamülüm yoktur. siz kendinizi ayrılmanız konusunda rahat hissedin. bırakın ex kayınpederin günahını almayın..

barışmadık hayır.sadece merak ediyorum sizlerin nişanlısı sevgilisi böyle davransaydı ne yapardınız diye.çünkü ben hala kendimi suçluyorum bazen.bu yüzden destek görmek istiyorum.

kendini suçlamanı gerektirecek bir durum yok.yasakkelime
ailesine öncelik verip eşini ihmal edecek bir adamdı. iyi bir eş ve iyi bir baba olamazdı.alsanaalsanasmile
çok geç olmadan kurtulduğuna sevin. konu üstünde düşünmeye değmez kaydirigubbakcemile5

kayınperinz kötü anlamda söylememiş bence bazen bazı şeyleri abartmamak gerek. lafın gelişi olarak hülya mülya demiş bişiy yok bunda alınacak

benimde kayınpederimle problemlerim var ve eşim hiçbi zaman tam olarak kimin tarafında olduğunu belirtmez ikimizide idare etmeye çalışır oda olmuyo malesef. başından beri böyleydi eşimle çıkarken bile ilişkimize burnunu sokardı ve şimdide evliliğimizdeki huzurumuzu kaçırıo. bence en iisini yapmışsın başından anlamışsın biişileri ve bitirmişsin kendini suçlamayı bırak

benim kayınpederiminde kendince bir despotluğu var.
samimi olucam derken lağbalileşiyor.
ailemin hoşuna gitmiyor.
kız evine geliyor bu rahatlık ne anlayamıyorum.
sabit fikirli insanlarla anlaşmak çok zor.
erkeğin kızı ailesine karşı ezdirmemesi lazım
ve söz nişan devresi çok önemli...
Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

valla bence de bir erkeğin sevdiğinin arkasında durmasında gerekiyor.ailesini hakaret etmediğiniz sürece toplum içinde küçük düşürmediğiniz sürece onu aldatmadığınız sürece...tabi en önemlisi de şu bi kadın yanındaki erkekten gurur duymalı.şimdi geriye dönüp bakıyorumda ben bana yapılanlar karşısında onunla iyiki evlenmemişim diyorum.şuan daha mantıklı ve akıllıca düşünebiliyorum.

benim kayınpederiminde kendince bir despotluğu var.
samimi olucam derken lağbalileşiyor.
ailemin hoşuna gitmiyor.
kız evine geliyor bu rahatlık ne anlayamıyorum.
sabit fikirli insanlarla anlaşmak çok zor.
erkeğin kızı ailesine karşı ezdirmemesi lazım
ve söz nişan devresi çok önemli...
Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

valla bence de bir erkeğin sevdiğinin arkasında durmasında gerekiyor.ailesini hakaret etmediğiniz sürece toplum içinde küçük düşürmediğiniz sürece onu aldatmadığınız sürece...tabi en önemlisi de şu bi kadın yanındaki erkekten gurur duymalı.şimdi geriye dönüp bakıyorumda ben bana yapılanlar karşısında onunla iyiki evlenmemişim diyorum.şuan daha mantıklı ve akıllıca düşünebiliyorum.

Back