Merhaba bende mustafa kemal aksoya ameliyat olmayi düşünüyorum ama pek eminde degilim nasil bir doktor sonuçtan memnun musunuz acaba ?özelden yazabilirsiniz bana, geçen sene ameliyat olan biri olarak yardımcı olmaya çalışırım.
Sonuçtan memnun musunuz bende mustafa kemal beyi dusunuyorum burun estetigi icin kararsizim amaMerhaba kızlar geçen perşembe ameliyat oldum ve yarın atel çıkıyor. Çok heyecanlıyım. Sonuç istediğim gibi değilse diye şimdiden henüz çok erken, burun daha oturmadı, ödemdir o ödem diyerek kendimi hazırlamaya başladım bileUmarım istediğim gibi olmuştur
banada resim atabilirmisinizMerhaba kızlar geçen perşembe ameliyat oldum ve yarın atel çıkıyor. Çok heyecanlıyım. Sonuç istediğim gibi değilse diye şimdiden henüz çok erken, burun daha oturmadı, ödemdir o ödem diyerek kendimi hazırlamaya başladım bileUmarım istediğim gibi olmuştur
bana da resim atar mısınızMerhaba kızlar geçen perşembe ameliyat oldum ve yarın atel çıkıyor. Çok heyecanlıyım. Sonuç istediğim gibi değilse diye şimdiden henüz çok erken, burun daha oturmadı, ödemdir o ödem diyerek kendimi hazırlamaya başladım bileUmarım istediğim gibi olmuştur
Merhaba kızlar geçen perşembe ameliyat oldum ve yarın atel çıkıyor. Çok heyecanlıyım. Sonuç istediğim gibi değilse diye şimdiden henüz çok erken, burun daha oturmadı, ödemdir o ödem diyerek kendimi hazırlamaya başladım bileUmarım istediğim gibi olmuştu
Merhaba doktor nasıl bir masaj uygulamanızı söyledi ben heyecandan iyi dinleyemedim ve ne kadar süre yaptınız? Doktora sormaktan utanıyorum şehir dışında olduğum için tekrar tekrar aramak istemiyorumMerhaba kızlar geçen perşembe ameliyat oldum ve yarın atel çıkıyor. Çok heyecanlıyım. Sonuç istediğim gibi değilse diye şimdiden henüz çok erken, burun daha oturmadı, ödemdir o ödem diyerek kendimi hazırlamaya başladım bileUmarım istediğim gibi olmuştur
Merhaba oldunuz mu ameliyat? Eğer olduysanız 4 yıl geçmiş suanki memnuniyet durumunuz benim için daha önemli bilgi verebilir misiniz?Merhaba ben 1 ay sonra Muştafa beye burun ameliyatı olacagim. Su anda burnunuz ne durumda acaba memnun musunuz? Bir de ameliyat süreci hakkında bilgi verir misiniz? Çok teşekkür ederim
Ben de yazmak istedim. Kızkardeşim Mustafa Kemal beye ameliyat oldu ve sonuçtan çok memnun. Diğer kızkardeşim de parasını biriktirip ona ameliyat olucak Eğer olduysanız 4 yıl geçmiş suanki memnuniyet durumunuz benim için daha önemli bilgi verebilir misiniz?
Bana da fotoğraf atabilir misiniz ben de Mustafa beye ameliyat oldum bugün 4 yıl geçmiş suanki memnuniyet durumunuz benim için daha önemli bilgi verebilir misiniz?
Merhaba oldunuz mu ameliyat? Eğer olduysanız 4 yıl geçmiş suanki memnuniyet durumunuz benim için daha önemli bilgi verebilir misiniz?merhaba size cevap verebilmek için hesap açtımrica edersem bana instagramdan veya atabileceğiniz bir yerden burnunuzun fotoğrafını atabilir misiniz, memnun kaldınız mı ameliyattan? ben de mustafa kemal bey'e ameliyat olmayı düşünüyorum ama kendisi hakkında hiçbir bilgi öğrenemedim. ameliyatınızı kaça oldunuz acaba
4 yıl geçmiş suanki memnuniyet durumunuz benim için daha önemli bilgi verebilir misiniz?Merhaba kızlar ben de 15 Eylül de mustafa beye ameliyat oldum şu an alçı var ama çok memnunum hem doktor hem hastane çok ilgililerdi ben biraz korkuyordum ama hiç korktuğum gibi olmadı morluklarım bile çok azdı mustafa beyi tavsiye ediyorummm ve ayrıca konu sahibine de burdan teşekkür ediyorum özelden bana çok yardımcı olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?