kızlar yanlış anladınız ben korkuyorum evde tek duramıyorum ışıkları hepsini açık tutuyorum onun için yoksa başka şey icin değil herkez hocaya git diyor ayet yazsın
kızlar yanlış anladınız ben korkuyorum evde tek duramıyorum ışıkları hepsini açık tutuyorum onun için yoksa başka şey icin değil herkez hocaya git diyor ayet yazsın
nas, felak sureleri ve ayetel kürsiyi oku bişeyciğin kalmazsengözlerimebaksanab
muskanın içindekide dua değilmi niye allah la arana birni sokuyorsun anlamadım
nas, felak sureleri ve ayetel kürsiyi oku bişeyciğin kalmazsengözlerimebaksanab
muskanın içindekide dua değilmi niye allah la arana birni sokuyorsun anlamadım
haklı olabilirsin arkadasım ama sunu unutma ki bizlere birseyler isabet edince sadece dua etmek yetmiyor ben her perşembe ve pazar kuran okuyan biriyim evime alkol sokmam namaz kılarım ama esimle 2 ay öncesine kadar yaşadıklarımı tarif etmem oldukça zor enson kavgamız şiddetli bir tartışmaydı eşim beni ben esimi tartakladım ister inanın ister inanmayın esim sakinlesince bana bize ne oluyor ya kavga ettiğimizde önümüzde kimseyi gözümüz görmüyor dedi ama ben eşimi görmek dahi istemiyordum gördükçe onu öldürmek istiyordum bunları bizzat yaşadım eşimle karar aldık iyibir hoca bulacaz ve sorunumuzu halledecektik tüm tanıdıklarımıza haber saldık bize iyibir hoca bulun paracı olmasın ama dedik aysonuydu cebimizde ekstra 20 tl dışında verecek paramız yoktu hiçkimseden haber gelmedi ama kararlı bir şekilde internetten bir hoca bulduk sarlatansanız hiç gelmeyelim bizim paramız yok dedik gelinde suya bakalım ne ise ortaya çıkar dedi ben eşimle hazırlandık gittik buluştuk suya bakıp gösteren biriymiş bana dediki 3 kez ayetelkürsiyi oku dedi okudum yaklasık 1 saat uğraştı kalp gözünün açılması içinmiş bak suya dedi başta görememiştim ama 1 saat sonra suyun üzerinde film gibi görmeye başladım inanması zor ama suda kayınvalidemi gördüm eşimle bana kavga edelim diye muska yapıyordu ölene kadar yapıcam diyordu suda hepsini gördüm şoke oldum ağlaya ağlaya anlattım yaşadıklarımı hoca dedikievet size sıkıntı yapanlar çıkar suda ve benim anne dediğim insan çıktı hoca toplam 2 saat bize zaman ayırdı size bir yazı yazıcam dedi evinize koyun birdaha kavga etmiyceksiniz dedi kiiiii biz eşimle severek evlenmiştik bir an bile birbirimizden ayrı duramazdık hocanın söylediklerini yaptık ben hocanın yanından ayrıldığımda ben sanki kuş gibi hafiflemiştim eşimse çok üzgündü annesinin yaptıklarına şok olmuştu 3 gün sonra yazıyı aldık evimize koyduk evimizde 2 aydır kavga yasamıyoruz birbirimizi kırmiyoruz arkadaşım ve ben eski mutluluğuma kavuştum 3 yıldır çok sıkıntılar yasadım sabır ettim en belirgin olanı yataktan kalkamıyordum hep uyumak istiyordum çok bakımlı biriydım ama saçımı taramak bile bana zul geliyordu en önemli konu doğru hocayı bulmakta ama işiniz bitince saplantı gibi hocayı herdakka aramak iyi değil sorunun bittimi Allaha şükür et hayatına devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?