• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muska

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu evet kesinlikle muska ama ne için yapılmış bilmiyorum ben. Büyü olma ihtimali çok yüksek. Büyülü muskalar eli çok hızlı kişiler tarafından böyle yapılır zaten.

Kanka böyle muska mı olur dümdüz kağıda normal kalemle yazılmış..büyu muska isleri başka türlü malzemelerle olmuyor muydu? Ben de alayım bir kalem yazayım o zaman jgfd bu kagıdın kime ne etkisi olacak allasen at gitsin
Ucuz işçilik olmuş, yapan baya ucuza kaçmış 😂😂

Allah kötü niyetli, şeytan cinsinde olan insanlardan korusun. Evde Bakara suresi açın, güzelce sirke ile temizlik yapın. Koruma dualarını her gün mutlaka okuyun. Nas ,Felak, Ayetel Kürsi hep okunması gerek. Camiye gidip sorun en kısa zamanda.

Ayrıca sitede bu konuları açmak yasak bu yüzden ban yiyeceksiniz

Allah kötü niyetli, şeytan cinsinde olan insanlardan korusun. Evde Bakara süresi açın, güzelce sirke ile temizlik yapın. Koruma dualarını her gün mutlaka okuyun. Nas ,Felak, Ayetel Kürsi hep okunması gerek. Camiye gidip sorun en kısa zamanda.

Ayrıca sitede bu konuları açmak yasak bu yüzden ban yiyeceksiniz
Teşekkür ederim nasıl konuyu silebilirim

Ana dili arapca olan tanidigim net olarak okuyamadi. Yuksek olasilikla buyu olabilecegini soyledi. Sirkeli suya atin. Yakmayin sakin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X