- 12 Mart 2025
- 15
- 0
- 1
- 18
- Konu Sahibi esraserra_76
Evt ediyoruz geneldeMutfak dolabının üstünü her zaman kontrol eder misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evt ediyoruz geneldeMutfak dolabının üstünü her zaman kontrol eder misiniz?
Evt ama üçgen şeklinde insanBu yazılar çok karmaşık,doktor yazısı gibi. Muskalar daha özenli yazılır.
İşte çözemiyorumBu yazılar çok karmaşık,doktor yazısı gibi. Muskalar daha özenli yazılır.
Ayy Allah'ım sen koruBu evet kesinlikle muska ama ne için yapılmış bilmiyorum ben. Büyü olma ihtimali çok yüksek. Büyülü muskalar eli çok hızlı kişiler tarafından böyle yapılır zaten.
Yapanı Allah ıslah etsin.Dün akşam evimde muska gördüm mutfak dolabımin üstünde ama ne yazdığını anlamadım acaba anlayan arkadaşlar Bilgi verebilir misnz ne yazdığına dair hocaya da gösterecem.Eki Görüntüle 3557784 Eki Görüntüle 3557785 Eki Görüntüle 3557784 Eki Görüntüle 3557785
Amin inşallahYapanı Allah ıslah etsin.
Ucuz işçilik olmuş, yapan baya ucuza kaçmışKanka böyle muska mı olur dümdüz kağıda normal kalemle yazılmış..büyu muska isleri başka türlü malzemelerle olmuyor muydu? Ben de alayım bir kalem yazayım o zaman jgfd bu kagıdın kime ne etkisi olacak allasen at gitsin
Ama belki iyi bir şey için de yapılmış olabilir onu bilememAyy Allah'ım sen koru![]()
Ben bildirdim, şikayet et bölümünden ya da direkt "mune"yi etiketleyerek bildirebilirsinBöylece konular yasak yöneticilere nasıl haber verilebilir
TeşekkürlerBen bildirdim, şikayet et bölümünden ya da direkt "mune"yi etiketleyerek bildirebilirsin
Teşekkür ederim nasıl konuyu silebilirimAllah kötü niyetli, şeytan cinsinde olan insanlardan korusun. Evde Bakara süresi açın, güzelce sirke ile temizlik yapın. Koruma dualarını her gün mutlaka okuyun. Nas ,Felak, Ayetel Kürsi hep okunması gerek. Camiye gidip sorun en kısa zamanda.
Ayrıca sitede bu konuları açmak yasak bu yüzden ban yiyeceksiniz
Konu silmekte yasak . Üyelikte söylüyor bunu . İyi dusunun diyeTeşekkür ederim nasıl konuyu silebilirim
Konu silmek yasaktır birazdan yönetici gelir konu kapanır ve siz de ban yersiniz 1 günlükTeşekkür ederim nasıl konuyu silebilirim
Napim pekiKonu silmekte yasak . Üyelikte söylüyor bunu . İyi dusunun diye