- 12 Mart 2025
- 15
- 0
- 1
- 18
- Konu Sahibi esraserra_76
Hesabımı nasıl kapatabilirimEvinize bu zamana kadar kim girip çıktıysa onlardan biri hepsine atın resmini kagıdı da atın gitsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hesabımı nasıl kapatabilirimEvinize bu zamana kadar kim girip çıktıysa onlardan biri hepsine atın resmini kagıdı da atın gitsin
Ne hesabı ya burdakini mi bilmiyorum mune sorHesabımı nasıl kapatabilirim
Ben görsem dalga geçerdim sanırım yahu Muskayla olsaydı ooYa herkes de muska uzmanı olmuş maşallah. Daha özenli olurmuşmuş muskalarda yazılar. Puhahaha
Panik olma arkadaş sen evde muska bulmuş insansın, Mune den mi korktun bu kadarHesabımı nasıl kapatabilirim
Üçgen her şeyin adı muska zaten böreklerin bileArap harfleri ve üçgen şekilde sarılmış.
merve hayatımda hiç muska görmedim ama bence bu muska, özenlisi özensizi fark etmez
![]()
Kız hiç muska görmedim ama bence de değil .Ya herkes de muska uzmanı olmuş maşallah. Daha özenli olurmuşmuş muskalarda yazılar. Puhahaha
Yukarıda bir üye yandım yandima düşerek yasakkkk yoneticilerrr diye ortalığa düşünce kız panik oldu zaarMutfak dolabının üstü de öyle kolay ulaşılabilir bir yer değil kim koydu acaba? İşe yaramaz zaten de niyet önemli.
Niye üyelik konusunda bu kadar panik yaptın? Sadece bir günlük hesabın kapanır konu kapatılır sonra dönersin. Silme yani hesabını da konuyu da![]()
Muska olgusunu itibarsızlaştırıyolar.Kız hiç muska görmedim ama bence de değil .
Böyle daha şatafatlı olmalı muska bence bu ne ya
Muska olgusunu itibarsızlaştırıyolar.Kız hiç muska görmedim ama bence de değil .
Size de muska beğendiremiyoruz, hat mı çalışsalardı üzerinde, yazmışlar işteKız hiç muska görmedim ama bence de değil .
Kimseye anlatma eşinle beraber suya denize at arkana bakmadan dönün.Dün akşam evimde muska gördüm mutfak dolabımin üstünde ama ne yazdığını anlamadım acaba anlayan arkadaşlar Bilgi verebilir misnz ne yazdığına dair hocaya da gösterecem.Eki Görüntüle 3557784 Eki Görüntüle 3557785 Eki Görüntüle 3557784 Eki Görüntüle 3557785
Kimseye mii şurada otuz kişi gördük zaten bize gelene kadar arkadaşlarına, ailesine, çevresine kesin gitmiştir bu konuKimseye anlatma eşinle beraber suya denize at arkana bakmadan dönün.
Bacım tanıdıklara söylemesik muskayı biz mi yaptım eve giren çıkana dikkat etsin :)Kimseye mii şurada otuz kişi gördük zaten bize gelene kadar arkadaşlarıma ailesine çevresine kesin gitmiştir bu konu![]()