• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muska

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya herkes de muska uzmanı olmuş maşallah. Daha özenli olurmuşmuş muskalarda yazılar. Puhahaha
Ben görsem dalga geçerdim sanırım yahu Muskayla olsaydı oo

Müge’ye çıkmıştı bir avanak eltisinin yuvasını bozmak ve sidikligini baglatmak ve ölüm büyüsü olan kara muskayı yaptırmıştı

Sonuç kendisi tüm Türkiye’ye rezil oldu yuvası bozuldu

Etlisi de sapa sağlam

Arap harfleri ve üçgen şekilde sarılmış.
merve merve hayatımda hiç muska görmedim ama bence bu muska, özenlisi özensizi fark etmez🤣🤣

Mutfak dolabının üstü de öyle kolay ulaşılabilir bir yer değil kim koydu acaba? İşe yaramaz zaten de niyet önemli.

Niye üyelik konusunda bu kadar panik yaptın? Sadece bir günlük hesabın kapanır konu kapatılır sonra dönersin. Silme yani hesabını da konuyu da😂

Mutfak dolabının üstü de öyle kolay ulaşılabilir bir yer değil kim koydu acaba? İşe yaramaz zaten de niyet önemli.

Niye üyelik konusunda bu kadar panik yaptın? Sadece bir günlük hesabın kapanır konu kapatılır sonra dönersin. Silme yani hesabını da konuyu da😂
Yukarıda bir üye yandım yandima düşerek yasakkkk yoneticilerrr diye ortalığa düşünce kız panik oldu zaar

Ya herkes de muska uzmanı olmuş maşallah. Daha özenli olurmuşmuş muskalarda yazılar. Puhahaha
Doktor yazısı bu diyorum nerede görsem tanırım.
Fark var mı bak?!
305402.webp

Bir ölçek kara büyü, sabahları tok karnına.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X