muska yapan hoca tanıyan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadasım hocaya gitme tanıdığın birileri varsa etrafında onlarada yazdırabilirsin bende hamilelik dönemini çok kötü geçirdim doğumdan sonra psikolojim bozuldu gece garip garip gölgeler,sesler vs şeyler oluyordu herkes hocaya git dedi gitmedim sonunda annem birine bir nuska yazdırmış bende taktım o gece kızımı emzirirken uyuya kalmışım yanında rüyamda çok kötü bir şey anlatmayım şimdi işte o şeyi gördüm çok kötü bişeyler yapmaya çalışıyodu ama farzetki rüya deil gerçek yani acayip bişeydi sonra yüzüne doğru ayetel kürsi okuyacaktım korkudan dilim dolaştı okuyamadım sonra koluma üfledi ve yemin olsun sana kolumda sanki ateş yaktılar o acıyla çığlık atarak uyandım ki eşim koştu yanıma ne oldu diye ama ben feryadı bastım kolum yanıyo die eşim bakıyım böcek mi ısırdı dedi koluma baktı ve ben baktım bayıldım....bu kadar gitme hocaya orda başka şeyler musallat olur rahatsız eder beni dinle gitme sakın

arkadaşlar biri hoca diyo diğeri papazdan bahsediyo. allahtan medet ummak gerek. korkuya karşı felak ve nas surelerini okumak kuranda da var. biraz da pisikolojiyle alakalı. böyle düşüncelerden uzak durmaya çalışın. güzel şeyler düşünmeye çalışın.

Kız 2.fadime şahin vakasıda sen olursu Allah muhafaz.büyüdür muskadır uğraşanlar onlardan hoca falan olmaz olsa olsa neyse ağzımı bozmuyumÇok üzgünüm çoook

hacıdan hocadan medet ummak hoş bişey değil
hani dua istesen anlarımda muska yapan biri varmıymış
arkadaşım madem yalnızlıktan korkuyosun aklında saçma şeyler kuracağına
nas, felak, ayet-el kürsi oku bol bol
gece boş oturacağına oyalanacağın şeyler bul

Cincilere ve büyücülere inanmak, Allah’tan başkasının her şeyi bildiğine inanmak olup, küfürdür. Büyü yapmayı öğrenmek de, öğretmek de haramdır. Müslümanları zarardan korumak için öğrenmek de haramdır. Hayırlı iş için mesela büyü çözmek için büyü yapmak da haramdır. Hadis-i şerifte (Büyü yapan ve yaptıran ve bunlara inanan bizden değildir) buyuruldu. (Bezzar)

Büyü, insanları hasta eder. Sevgi veya nefrete sebep olur. Büyü, kadınlara ve çocuklara daha çok etki eder. Büyünün tesiri kesin değildir. İlacın tesiri gibi olup, Allahü teâlâ dilerse tesirini yaratır. Dilerse tesirini yaratmaz. Şu halde, (Büyücü, büyü ile istediğini şüphesiz yapar, büyü muhakkak tesir eder) diyen ve inanan kâfir olur. (Allahü teâlâ takdir etmişse, büyü tesir edebilir) demelidir! İmam-ı Rabbani hazretleri buyurdu ki: Büyü, küfre en yakın olan haramdır. Hadis-i şerifte, (Müslüman büyü yapmaz. Allah saklasın, imanı gittikten sonra büyü tesir eder) buyuruldu. (3/41)

İmam-ı Nevevi hazretleri, (Büyü yaparken, küfre sebep olan kelime ve iş olursa, küfürdür. Böyle bir kelime ve iş olmazsa, büyük günahtır) buyuruyor.
Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Helake sürükleyen yedi şeyden biri büyüdür.) [Buhari]
(Falcıya, büyücüye inanan, Kur'ana inanmamış olur.) [Taberani]
(Büyücüye inanan, Cennete giremez.) [İbni Hibban]
(Fal baktıran, falcıya inanmasa bile, 40 gün namazı kabul olmaz.) [Müslim]
(Fal bakmak puta tapmak gibidir.) [Ebu Davud]

Canım muska duadır..İstersen bol bol dua et kuran oku aynı sonucu alırsın ..Allah kulunu geri çevirmez.muskaya cok tepki gelmiş bu arada, ben küçükken muskam vardı hatırlıyorum..dua altı üstü korunmak maksadıyla takanlar hala var evlerinize karınca duası asmanız ,ayetel kürsiyi taşımamız,cevşenden kolye takmamız gibi neden bu kadar abartılmış anlayamadım..hocaların kötü olanları paracı olanları elbette vardır insanlar temkinli olmalı ama cidden temiz niyetli hocalarımız da var bilgili ve islamı anlatan soruyu soran arkadasımız zaten böyle bi tavsiye istemiş büyücü adı sormamış ki kızayım.

kızlar yanlış anladınız ben korkuyorum evde tek duramıyorum ışıkları hepsini açık tutuyorum onun için yoksa başka şey icin değil herkez hocaya git diyor ayet yazsın

hocaya muska yazdırıp ona verecegın paraya bence canım kı ben oyle yapıyorum
elımde cok guzel bır kıtabım var dıyanetten aldım
ıcınde her derde dualar var onları okuyorum sureklı
ve evımın kapısının ustune kıtaptan durumuma uygun sectıgım bır duayı fotokopı cektırıp astım.
nazar ayetım vardır evımde asılı
kapının arkasına kolonlarda evımde kımsenın goremıyecegı yerlere kendım rabbıme dua edıp duamı asıyorum
artık eskısı gıbı gercekten bu ısı allah ınsanlık ıcın yapan yok canım
kesesını dusunen ınsanlar oldular anla artık sen gerısını

kızlar yanlış anladınız ben korkuyorum evde tek duramıyorum ışıkları hepsini açık tutuyorum onun için yoksa başka şey icin değil herkez hocaya git diyor ayet yazsın

canim özellikle muska yapan hoca aramana gerek yok.yakininda mutlaka cami vardir ordaki hocadanda yardim isteyebilirsin sana korku ile ilgili bir dua yazar bunu yaninda tasirsin.benim cocugumda uyurken ciglik cigliga uyanirdi.dr götürürdüm hemen bir sey yok derdi.sonra cevremdeki buyukler nazar olmustur vs dediler.ben normal ezan okuyan cemaate namaz kildiran bildigimiz hocalardan birinden yardim istedim bana bir dua yazdi ve cocugunun yatagina koy dedi.ve bu isi para icin degil allah rizasi icin yapti.o gun bugundür o dua cocugum yataginda duruyor ve bir sorun olmadi.annem hep derki " YER GÖK DUA ÜSTÜNE KURULMUS".bence özellikle muska yapan bir hoca aramana gerek yok canim

her ne için olursa olsun dualarınızda 3. kişiyi allahla aranıza sokmayın.. siz dua edin yüce rabbim kbul der yeter ki canı gönülden isteyin..hocaymıs üfürükçüymüş bu tarz insanlar şarlatandan başka birşey değil benim gözümde.. yüce rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsunn

ayetler sadece hocalara ait birsey degil ki hocaya gidesiniz..buraya girebiliyorsaniz belli ki nete girebiliyorsunuz..acarsiniz arama sayfasini,korku için,ferahlamak için vs için dualari,ayetleri bulup okuyabilirsiniz..kaldiki arkadasin tavsiye ettigi gibi bencede önce psikologa gidin..şifayi sadece dualarda aramayin..muhakkakki Allah'in gücü herşeye yeter..ama bize de akil vermiş,ilimlerden yararlanmak için vesileler vermiş..önce bi şifayi arayin..onun yaninda dualarinizida okuyun..eminim atlatacaksiniz..

acil şifalar inşaAllah a.s.

ya kim ariyor bu muskaci hocayi bilmiyorum arkadaslar ama bizim basimizdan boyle bir olay gecti cok iyi biliyorum o duzenbazlarin ne halt ettiklerini gozumunuzun onunde yaptilar bizi kandirdilar guya ,, lutfen lutfen sakin inanmayain bu tur seylere rabbime siginin sadece ona inanin guvenin dua nizi yapin o size yardimci olacaktir hic supheniz olmasin

hala muskaya ınanan ınsanlar var kaınatın tek sahıbı yüce allah başka bışeye ınanmayalım sadece ondan yardım ve medet umalım hocayı hacıyıda yüce rabbım yarattı.

nas, felak sureleri ve ayetel kürsiyi oku bişeyciğin kalmazsengözlerimebaksanab
muskanın içindekide dua değilmi niye allah la arana birni sokuyorsun anlamadım:kahve:

haklı olabilirsin arkadasım ama sunu unutma ki bizlere birseyler isabet edince sadece dua etmek yetmiyor ben her perşembe ve pazar kuran okuyan biriyim evime alkol sokmam namaz kılarım ama esimle 2 ay öncesine kadar yaşadıklarımı tarif etmem oldukça zor enson kavgamız şiddetli bir tartışmaydı eşim beni ben esimi tartakladım ister inanın ister inanmayın esim sakinlesince bana bize ne oluyor ya kavga ettiğimizde önümüzde kimseyi gözümüz görmüyor dedi ama ben eşimi görmek dahi istemiyordum gördükçe onu öldürmek istiyordum bunları bizzat yaşadım eşimle karar aldık iyibir hoca bulacaz ve sorunumuzu halledecektik tüm tanıdıklarımıza haber saldık bize iyibir hoca bulun paracı olmasın ama dedik aysonuydu cebimizde ekstra 20 tl dışında verecek paramız yoktu hiçkimseden haber gelmedi ama kararlı bir şekilde internetten bir hoca bulduk sarlatansanız hiç gelmeyelim bizim paramız yok dedik gelinde suya bakalım ne ise ortaya çıkar dedi ben eşimle hazırlandık gittik buluştuk suya bakıp gösteren biriymiş bana dediki 3 kez ayetelkürsiyi oku dedi okudum yaklasık 1 saat uğraştı kalp gözünün açılması içinmiş bak suya dedi başta görememiştim ama 1 saat sonra suyun üzerinde film gibi görmeye başladım inanması zor ama suda kayınvalidemi gördüm eşimle bana kavga edelim diye muska yapıyordu ölene kadar yapıcam diyordu suda hepsini gördüm şoke oldum ağlaya ağlaya anlattım yaşadıklarımı hoca dedikievet size sıkıntı yapanlar çıkar suda ve benim anne dediğim insan çıktı hoca toplam 2 saat bize zaman ayırdı size bir yazı yazıcam dedi evinize koyun birdaha kavga etmiyceksiniz dedi kiiiii biz eşimle severek evlenmiştik bir an bile birbirimizden ayrı duramazdık hocanın söylediklerini yaptık ben hocanın yanından ayrıldığımda ben sanki kuş gibi hafiflemiştim eşimse çok üzgündü annesinin yaptıklarına şok olmuştu 3 gün sonra yazıyı aldık evimize koyduk evimizde 2 aydır kavga yasamıyoruz birbirimizi kırmiyoruz arkadaşım ve ben eski mutluluğuma kavuştum 3 yıldır çok sıkıntılar yasadım sabır ettim en belirgin olanı yataktan kalkamıyordum hep uyumak istiyordum çok bakımlı biriydım ama saçımı taramak bile bana zul geliyordu en önemli konu doğru hocayı bulmakta ama işiniz bitince saplantı gibi hocayı herdakka aramak iyi değil sorunun bittimi Allaha şükür et hayatına devam et

nas, felak sureleri ve ayetel kürsiyi oku bişeyciğin kalmazsengözlerimebaksanab
muskanın içindekide dua değilmi niye allah la arana birni sokuyorsun anlamadım:kahve:

haklı olabilirsin arkadasım ama sunu unutma ki bizlere birseyler isabet edince sadece dua etmek yetmiyor ben her perşembe ve pazar kuran okuyan biriyim evime alkol sokmam namaz kılarım ama esimle 2 ay öncesine kadar yaşadıklarımı tarif etmem oldukça zor enson kavgamız şiddetli bir tartışmaydı eşim beni ben esimi tartakladım ister inanın ister inanmayın esim sakinlesince bana bize ne oluyor ya kavga ettiğimizde önümüzde kimseyi gözümüz görmüyor dedi ama ben eşimi görmek dahi istemiyordum gördükçe onu öldürmek istiyordum bunları bizzat yaşadım eşimle karar aldık iyibir hoca bulacaz ve sorunumuzu halledecektik tüm tanıdıklarımıza haber saldık bize iyibir hoca bulun paracı olmasın ama dedik aysonuydu cebimizde ekstra 20 tl dışında verecek paramız yoktu hiçkimseden haber gelmedi ama kararlı bir şekilde internetten bir hoca bulduk sarlatansanız hiç gelmeyelim bizim paramız yok dedik gelinde suya bakalım ne ise ortaya çıkar dedi ben eşimle hazırlandık gittik buluştuk suya bakıp gösteren biriymiş bana dediki 3 kez ayetelkürsiyi oku dedi okudum yaklasık 1 saat uğraştı kalp gözünün açılması içinmiş bak suya dedi başta görememiştim ama 1 saat sonra suyun üzerinde film gibi görmeye başladım inanması zor ama suda kayınvalidemi gördüm eşimle bana kavga edelim diye muska yapıyordu ölene kadar yapıcam diyordu suda hepsini gördüm şoke oldum ağlaya ağlaya anlattım yaşadıklarımı hoca dedikievet size sıkıntı yapanlar çıkar suda ve benim anne dediğim insan çıktı hoca toplam 2 saat bize zaman ayırdı size bir yazı yazıcam dedi evinize koyun birdaha kavga etmiyceksiniz dedi kiiiii biz eşimle severek evlenmiştik bir an bile birbirimizden ayrı duramazdık hocanın söylediklerini yaptık ben hocanın yanından ayrıldığımda ben sanki kuş gibi hafiflemiştim eşimse çok üzgündü annesinin yaptıklarına şok olmuştu 3 gün sonra yazıyı aldık evimize koyduk evimizde 2 aydır kavga yasamıyoruz birbirimizi kırmiyoruz arkadaşım ve ben eski mutluluğuma kavuştum 3 yıldır çok sıkıntılar yasadım sabır ettim en belirgin olanı yataktan kalkamıyordum hep uyumak istiyordum çok bakımlı biriydım ama saçımı taramak bile bana zul geliyordu en önemli konu doğru hocayı bulmakta ama işiniz bitince saplantı gibi hocayı herdakka aramak iyi değil sorunun bittimi Allaha şükür et hayatına devam et

Bana hiç inandırıcı gelmediniz.
Anlattıklarınızdan sonra insanlar kimdir nedir diye sorup kendi telefon numaranızı vereceksiniz gbi geldi bana...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X