canım benim herkese bir gün veriyorum biraz karışıklık oluyor ama işte son 10 arkadaş kaldı haftaiçi daha düzenli oluypr ama haftasonu tabii milletin işi gücü olduğundan da durgunluk olabilir kuzumaaynaa ablam böyle çok karışık olmuş,seni de epey ugrastiriyoruz gibi. :/ Bir liste bitmeden digeriyle uğraşıyorsun. Saat tarih mi koysak da ona uysak ne yapsak bilemedim
Yariiim elif:Benim niyetim rabbimden hayırlısıyla,tadıyla,Sağlıklı,sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etmesi anne olmayı hayırlısıyla banada nasip etmesi. Bu arada Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.Amin.
arkadaşın niyetine okudum Rabbim kabul etsin duasını yaşama mutluluğu versin inşaAllah
Canim benim nisamelek arkadasimiz icin dün gece okudum.. Bildirimi gördünmü bilmiyorum..yariim icin birazdan basliyorum.. Rabbim kabul etsin.. Bitince bildiririm..okumalarda eklemediğim arkadaşlar beni uyarın lütfen
şimdi ekledim gülüm anca düzenliyorum bugün giremedim pek ev temizliği falan o nedenle şimdi düzenliyorumCanim benim nisamelek arkadasimiz icin dün gece okudum.. Bildirimi gördünmü bilmiyorum..yariim icin birazdan basliyorum.. Rabbim kabul etsin.. Bitince bildiririm..
OKudum cnm rabbim niyetini kabul etsin inşallahhaaynaa cnm kendim için okudum Rabbim kabul etsin inş.Tüm okuyan arkadaşlardan da Allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?