- 17 Mayıs 2015
- 714
- 414
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niyetin nedir cnm yazarsan ona göre okuyayım ?Kızlar bu aralar yoğun geçiyor daha önce yazmıştım girip etiketleyemiyorum ama hepiniz için gününde okuyorum Allah hepimizin göblünün nuradını versin amii...nnn
şimdi YA ŞAFİ ÇEKİYORUM KARDEŞİNE CANIMALLAH ŞİFA VERSİN CANIM ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN KARDEŞİNİN BİZİ HABERDAR ET
Allah inşallah izin verecek nasip edecek ben size harika haberlerle gelecem inşallah inşallah ama eğer iyi geçmezse ben bir süre burada olamazsam beni listeden atmayın olur muALLAH ŞİFA VERSİN CANIM ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN KARDEŞİNİN BİZİ HABERDAR ET
yok canım listeden çıkarmam sıkma canını kötü düşürme ALLAH'IN izniyle inşallah kardeşin sağlığına kavuşacak canım ben 1000 Ya Şafi okuyacağım bu geceAllah inşallah izin verecek nasip edecek ben size harika haberlerle gelecem inşallah inşallah ama eğer iyi geçmezse ben bir süre burada olamazsam beni listeden atmayın olur mu
1000 YA ŞAFİ okudum kardeşin için canımAllah inşallah izin verecek nasip edecek ben size harika haberlerle gelecem inşallah inşallah ama eğer iyi geçmezse ben bir süre burada olamazsam beni listeden atmayın olur mu
Allah razı olsun çokteşekkür ederimyok canım listeden çıkarmam sıkma canını kötü düşürme ALLAH'IN izniyle inşallah kardeşin sağlığına kavuşacak canım ben 1000 Ya Şafi okuyacağım bu gece
Pikapika için okudum cnm Allah niyetini kabul etsin inşallah.yarın benim sıram Adım Seher niyetim ; En kısa zamanda En hayırlı Şekilde Eli Ayağı Düzğün Hayırlı Sağlık Evlatlar Verdiği,Evlatlarıda Salih Ve Saliha'lar olarak yetiştirebilmek inşallah :) şimdiden hepinizden Allah razı olsun kızlar1000 YA ŞAFİ okudum kardeşin için canım