• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MUMU02 Meme Estetiği Ameliyatı

oraletin videoyu gördüm. Bomba gibi maşallah. Darısı başıma inşallah. Geri sayım başladı benim de :49:

:)) O videoyu izleyip bu kız ameliyat falan olmamış kendi göğüsleri diyen de oldu. Ne kadar mutu olmuştum. Gerçi ben site dışında hiç ameliyatlıyım demiyorum. Sütyen denemesi yaparken satan kişiler bile anlamıyor. Biri, boşluk kaldımı gibisinden bi hamle yapıp yoklamıştı artık yumuşaklığıda kıvamında yakında Barış Bey bile anlamaz :))

Son düzenleme:
:)) o videoyu izleyip bu kız ameliyat falan olmamış kendi göğüsleri diyen de oldu. Ne kadar mutu olmuştum. Gerçi ben site dışında hiç ameliyatlıyım demiyorum. Sütyen denemesi yaparken satan kişiler bile anlamıyor. Biri, boşluk kaldımı gibisinden bi hamle yapıp yoklamıştı artık yumuşaklığıda kıvamında yakında barış bey bile anlamaz :))

o kadın bence özellikle yoklamıştır ;) valla çok doğal ya. Hem senin hem mumunun. Ağzım açık kaldı valla ikinizinkini de görünce. Bazen düşünmeden edemiyordum. Acaba oralet şanslı grupta mı yoksa herkesin mi böyle güzel diye. Valla demek ki herkesinki güzel oluyor. Içim rahatladı valla :51:

Sahi kız hani nerde resimlerin. Biz arkadaş değil miydik yoksa. Göndereyim de kabul et. Senin memişleri görünce benim ameliyattan sonraki halimi görmüş gibi mutlu oluyorum :32:

o kadın bence özellikle yoklamıştır ;) valla çok doğal ya. Hem senin hem mumunun. Ağzım açık kaldı valla ikinizinkini de görünce. Bazen düşünmeden edemiyordum. Acaba oralet şanslı grupta mı yoksa herkesin mi böyle güzel diye. Valla demek ki herkesinki güzel oluyor. Içim rahatladı valla :51:

Sahi kız hani nerde resimlerin. Biz arkadaş değil miydik yoksa. Göndereyim de kabul et. Senin memişleri görünce benim ameliyattan sonraki halimi görmüş gibi mutlu oluyorum :32:

Biraz sabır etmek gerekiyor sonuç alabilmek için. İlk görüntü net kalacak görüntü olmuyor çünkü. İlk haftalarda ödemini atma dönemi oluyor. Sonra yumuşama evresi başlıyor. Her ameliyatın belli bir bekleme süreci var ki mesela Mumu'yu örnek verecek olursam videosunda muhteşem bir kıvam var. Doğal görüntüsünü ne kadar anlatsam az. Düşün 6 ay sonraki halini :))
İllaki yapıldığına değecek bir görüntü çıkıyor işte sadece herkesin ameliyat sonrası durumu biraz farklı oluyor ben buna kanaat getirdim. Dilerim sen rahat geçen tarafta olursun.
Bu arada biz arkadaş değilmişiz kabul ettim :) Bende mumucuk gibi çok çeşit yok ilerleyen zamanda çeşitlendireceğim :))

iki göğüsüm arasında orantısızlık var doktorum 300 cc ve 275 cc oval hıgh profil önerdi. odamda muayeneye geldiğinde konuştuk protezleri göremedim. tecrübeli arkadaşlar yuvarlak ve damlayı biliyorum ama oval nasıl duruyorki?

biraz sabır etmek gerekiyor sonuç alabilmek için. Ilk görüntü net kalacak görüntü olmuyor çünkü. Ilk haftalarda ödemini atma dönemi oluyor. Sonra yumuşama evresi başlıyor. Her ameliyatın belli bir bekleme süreci var ki mesela mumu'yu örnek verecek olursam videosunda muhteşem bir kıvam var. Doğal görüntüsünü ne kadar anlatsam az. Düşün 6 ay sonraki halini :))
illaki yapıldığına değecek bir görüntü çıkıyor işte sadece herkesin ameliyat sonrası durumu biraz farklı oluyor ben buna kanaat getirdim. Dilerim sen rahat geçen tarafta olursun.
Bu arada biz arkadaş değilmişiz kabul ettim :) bende mumucuk gibi çok çeşit yok ilerleyen zamanda çeşitlendireceğim :))

gördüm resimleri. Ya senin şu yarım atletin süper ya. Görürsem alacağım ona benzer bişey. Bu arada burun da harika valla. Eşime ısrar etsem burun ameliyatına da okey der mi acep :26:

Son düzenleme:
iki göğüsüm arasında orantısızlık var doktorum 300 cc ve 275 cc oval hıgh profil önerdi. odamda muayeneye geldiğinde konuştuk protezleri göremedim. tecrübeli arkadaşlar yuvarlak ve damlayı biliyorum ama oval nasıl duruyorki?

Selam arkadaşım,

Özel mesaj kutun dolu olduğu için sana oradan yazamadım. Bana mail adresi verirsen istediğin video yu paylaşırım. Lipo nu yapan doktor kim , hangi bölgeden oldun ağrı vs durumların ne oldu bana bu konu ile ilgili bilgi verirsen sevinirim.

yahu ben neden ne oraletin ne de senin fotolarını hiç bir şeyi göremiyorum :((((((((((((((( büüüüüüüüüüüüüüü

doktorumla telden konuşurken ovalin damla protez olup olmadığını sorum. hayır damla değil dedi oval başka birşeymiş. ben de yuvarlak silikonla dekoltenin daha iyi durduğu şeklinde bir kanı olduğunu söyledim. tam olarak şöyle dedi. "ilk yıl için evet hakılar ancak yapılan klinik araştırmalar gösteriyor ki yerçekiminin etkisiyle hangi protezi tercih edersen et hepsi damlaya dönüşüyor zamanla." bilemiyorum aklım karıştı.

bende küçültme yaptırmak istiyorum görüntüler için benide eklerseniz beni çok mutlu edersiniz çünkü zaman zaman cayıyorum

merhabalar,
ben de bu sitede yeniyim, daha bir hafta olmadı ama bütün forumu hatim ettim :)) ben de göğüslerimi çoook uzun yıllardan beri büyütmek istiyordum ama cesaret edemiyordum. yazdıklarınızı okudukça çok heyecanlanıyorum ve sizden güç alıyorum :) daha hiç bir doktorla görüşmedim yarıyıl tatilini bekliyorum istanbula gitmek için. ameliyat olanların fotoğraflarını ben de görmeyi çok istiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim.

Herkese selam,

Arkadaşlar resimlerim konusunda inanılmaz bir talep var ancak bu taleplerin hepsine evet dememi beklemeyin benden.((

Çünkü internet ortamında maalesef suistimallerde olabiliyor sıkıntı yaşamamak adına profil bilgilerine bakıp ondan sonra ancak kabul ediyorum.

Amacım kimseyi üzmek değil, ama bu resimler tamamiyle mahremiyet içeriyor sadece bu konuda yani gögüs büyütme konusunda ciddi araştırmalar yapmış kararsızlık yaşayan bayanlara yardımcı olmak adına koyulmuştur.

Amacını değişik yerlere çeksin istemediğimi (benim ki damla yok yuvarlak, doktorumu tek geçerim, vsvs) özellikle belirtmek istedim.

Herkese güzellklerle dolu yeni bir yıl diliyorum. :)))

fotoğraflarını gördüm... tek kelimeyle mükemmel olmuşlar!!! büyüklüğü, şekli, göğüs arası mesafe fln. kesinlikle çok doğal duruyor. doktorunn ellerine sağlık. artık doktorları araştırırken bir yandan da banka kredilerini araştırıyorum ameliyat için :)) inş. ben de bu yaz utanıp sıkılmadan gönül rahatlığı ile bikini giyeceğim :))

fotoğraflarını gördüm... tek kelimeyle mükemmel olmuşlar!!! büyüklüğü, şekli, göğüs arası mesafe fln. kesinlikle çok doğal duruyor. doktorunn ellerine sağlık. artık doktorları araştırırken bir yandan da banka kredilerini araştırıyorum ameliyat için :)) inş. ben de bu yaz utanıp sıkılmadan gönül rahatlığı ile bikini giyeceğim :))

Teşekkür ederim canım çok sağol yorumların için. Özellikle belirtmek isterim ki yaza doğru ameliyat olup hemen deniz güneş yapılamıyor ameliyat izlerinin en az bir yıl güneş ışınlarından korunması gerekiyor. Eğer yaza kadar olursan muhakkak bu konuya hassasiyet göster

mcukkk:))

evt çok doğru söylüyorsun... ben de bu yarı yıl tatilinde bir an önce halledeyim istiyorum. doktorları çok iyi araştırmak gerekiyor ama ben çok da uzatmak istemiyorum... düşündükçe gözümde büyüyor ve cesaretim kırılıyor. hafta sonu doktorlarla görüşmeye başlayıp, artık aralarından birini seçeceğim...

evt çok doğru söylüyorsun... ben de bu yarı yıl tatilinde bir an önce halledeyim istiyorum. doktorları çok iyi araştırmak gerekiyor ama ben çok da uzatmak istemiyorum... düşündükçe gözümde büyüyor ve cesaretim kırılıyor. hafta sonu doktorlarla görüşmeye başlayıp, artık aralarından birini seçeceğim...

hakkında hayırlısı olsun. doktor seçiminde çok özen göster canım.

Canım resimleri göremiyorum ama ne kadara yaptırdın?? yani ben istiyorum ama eşim kesinlikle hayır diyor...Ama silikonlu göğüs çok güzel görünüyor ve daha dolgun.Öğrendiğim kadarıyla emzirmede de sorun olmuyormuş...Kocamı nasıl ikna edebilirim ki bu duruma...:(Göğüslerim çok küçük değil,85 no sütyen kullanıyorum ama daha dolgun ve dik dursunlar istiyorum...

bitkisel yollarla o kadar çok şey denedim ki... yinede olmadı. ameliyat olma fikri aklımda yer etmeye başladı ama korkumdan henüz bi girişimde bulunamadım malesef.

dogrusu sende nasıl oldu merak ettim

Back