• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MUMU02 Meme Estetiği Ameliyatı

Canım resimleri göremiyorum ama ne kadara yaptırdın?? yani ben istiyorum ama eşim kesinlikle hayır diyor...Ama silikonlu göğüs çok güzel görünüyor ve daha dolgun.Öğrendiğim kadarıyla emzirmede de sorun olmuyormuş...Kocamı nasıl ikna edebilirim ki bu duruma...:(Göğüslerim çok küçük değil,85 no sütyen kullanıyorum ama daha dolgun ve dik dursunlar istiyorum...

Merhaba canım,

85 Beden sütyen takıp daha dolgun daha diri dursun diye benim fikrim macera aramaya gerek yok. Kocan doğru söylüyor o zaman.

Mutlu yılklar:)

bitkisel yollarla o kadar çok şey denedim ki... yinede olmadı. ameliyat olma fikri aklımda yer etmeye başladı ama korkumdan henüz bi girişimde bulunamadım malesef.

dogrusu sende nasıl oldu merak ettim

Merhaba arkadaşım,

Bitkisel yollar, kremler, ilaçlar hepsi fos bu formu okursan sende anlarsın. Bu işin tek ve kesin çözümü silikon operasyonudur. Bunun maddi boyutu Ben Barış Çakır a ameliyat oldum 5500 TL dir. Diğer boyutu ameliyat ve sonrası birkaç günlük sıkıntısı var. Bence ameliyat olana kadar narkozdan tutta ağrılarım nasıl olacak diye düşünmekten kendimi bitirdim. Ama hiç öyle olmadı çok hızlı bir iyileşme süreci var.

Eğer gögsün sıfır denecek kadarsa kesinlikle tavsiye ederim. Hayır benim var ama daha büyük olsun istiyorum dersen ben kesinlikle hayır diyorum.

canım 2. haftaydı bugun işte..biliyorsun geçen pazartesi işe başladım.şu an herşey yolunda ... 29 aralıktan beri gayet iyiyim. yani 1. haftadan itibaren dışardan hiç belli olmayacak şekilde hayatım normale döndü.. bi yatarken kalkarken destek alıyordm onu da bu hafta sonunda bıraktım.. yarın tam 2. haftam dolacak ve hayat artık tamamen normal.. hafta sonu da istanbula gidiyoruz tekrar.. kontrol var cmt günü.. bakalım nasıllarmış, bi de dr. görsün ama bence o görmeden ben şu an bile mükkemmel olduklarını söyleyebilirim :)))) aşırı dişi :pppp

canım 2. Haftaydı bugun işte..biliyorsun geçen pazartesi işe başladım.şu an herşey yolunda ... 29 aralıktan beri gayet iyiyim. Yani 1. Haftadan itibaren dışardan hiç belli olmayacak şekilde hayatım normale döndü.. Bi yatarken kalkarken destek alıyordm onu da bu hafta sonunda bıraktım.. Yarın tam 2. Haftam dolacak ve hayat artık tamamen normal.. Hafta sonu da istanbula gidiyoruz tekrar.. Kontrol var cmt günü.. Bakalım nasıllarmış, bi de dr. Görsün ama bence o görmeden ben şu an bile mükkemmel olduklarını söyleyebilirim :)))) aşırı dişi :pppp

ya ikinci hafta kontrole gitmek şart mı. Ben nasıl gideceğim çok uzak :(((

canım 2. Haftaydı bugun işte..biliyorsun geçen pazartesi işe başladım.şu an herşey yolunda ... 29 aralıktan beri gayet iyiyim. Yani 1. Haftadan itibaren dışardan hiç belli olmayacak şekilde hayatım normale döndü.. Bi yatarken kalkarken destek alıyordm onu da bu hafta sonunda bıraktım.. Yarın tam 2. Haftam dolacak ve hayat artık tamamen normal.. Hafta sonu da istanbula gidiyoruz tekrar.. Kontrol var cmt günü.. Bakalım nasıllarmış, bi de dr. Görsün ama bence o görmeden ben şu an bile mükkemmel olduklarını söyleyebilirim :)))) aşırı dişi :pppp

bu arada 280 cc takılmıştı sana. Kendi ölçülerimle karşılaştırmak adına kendi ölçülerini söyler misin bana. Kilon kaç, boyun kaç, göğüs altı ölçün kaç, göğsün kaçtı kaç oldu :)) çok oldum biliyorum ama ben de tahminde bulunmak istiyorum. Biliyorsun ameliyattan bir gün önce karar vereceğim büyüklüğüne.

:) sen hala kendin karar vericem diyorsun ya, ben sana ne diyim artık bilmem ki :// Altıncım, Barış bey karar vericek tatlım ya, sen istersen 500 de 250 de ne dersen de, senin söylediğinin çok bir değeri olmayacak onun gözünde senin fiziğini görünce o kararı vericek..
yine de olsun ama çok ısrarcı olursan belki istediğini yapar ama o zaman da mesuliyet kabul etmeyeceğine dair kağıt imzalatabilir :p
bnm boyum 172. kilom 53-54 filandı. göğüs altım 72 cm. üstü 78 cm di ameliyattan önce.. şu an kaç hiç ölçmedim ne de olsa şu an resmen kafam kadarlar :DD ama küçülecekler daha şu an 13. günümdeyim :) ama var ya şu haliyle de kalsalar süperler.. ne özlemmiş arkadaş yıllardır içimde.. walla bak bak doyamıyo insan.. dokunuyorsun ,, aaa hala burdalar ya, ayyy canlarım bnm oluyorsun :DDD

:) sen hala kendin karar vericem diyorsun ya, ben sana ne diyim artık bilmem ki :// altıncım, barış bey karar vericek tatlım ya, sen istersen 500 de 250 de ne dersen de, senin söylediğinin çok bir değeri olmayacak onun gözünde senin fiziğini görünce o kararı vericek..
Yine de olsun ama çok ısrarcı olursan belki istediğini yapar ama o zaman da mesuliyet kabul etmeyeceğine dair kağıt imzalatabilir :p
bnm boyum 172. Kilom 53-54 filandı. Göğüs altım 72 cm. üstü 78 cm di ameliyattan önce.. şu an kaç hiç ölçmedim ne de olsa şu an resmen kafam kadarlar :dd ama küçülecekler daha şu an 13. Günümdeyim :) ama var ya şu haliyle de kalsalar süperler.. Ne özlemmiş arkadaş yıllardır içimde.. Walla bak bak doyamıyo insan.. Dokunuyorsun ,, aaa hala burdalar ya, ayyy canlarım bnm oluyorsun :ddd

işte belki söylediğinin bir üstünde ısrar edebilirim. Belki yapar. Bu arada benim de ölçüler aynı seninle. Ama boyun biraz daha uzun, buna göre kilon da az daha fazla. Bana da 280 der herhalde. Bi ara ölçersen bana da söyle kaç cm olmuş. Merak ettim doğrusu.

kızlar merhaba.seneye ocak ayında göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum,fakat yaptığım araştırmalar karşısında müthiş tereddütte kaldım.naci bey ve barış bey'in bazı hastalarıyla yazıştım netten hepsi de çok memnun.bana akıl verirseniz çok memnun olurum.resim ekleyen arkadaşım ben nasıl görebilirim resmini?şimdiden teşekkürler...

kızlar merhaba.seneye ocak ayında göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum,fakat yaptığım araştırmalar karşısında müthiş tereddütte kaldım.naci bey ve barış bey'in bazı hastalarıyla yazıştım netten hepsi de çok memnun.bana akıl verirseniz çok memnun olurum.resim ekleyen arkadaşım ben nasıl görebilirim resmini?şimdiden teşekkürler...

Merhaba dila28 ben Barış Bey'in hastasıyım Şubat 2010'da ameliyat oldum mutluyum, memnunum :)

Doktor seçimi konusunda başarılar dilerim, istediğin göğüslere kavuşman dileğiyle. :)

Bu arada resim ekleyenleri arkadaş olarak eklersen görebilisin.

Merhaba, ben Naci bey' e ameliyat olacağım. 3 boyutlu çalışmamı da yaptık arion damla protez koyacak:21: Herhalde nisan mayıs gibi olurum. Burun ameliyatımı da Naci bey yapmıştı ondan başkasına güvenemem zaten:69:

Selam tatlım,

Ben Barış beye ameliyat oldum 21 Eylül de yani 3 ay oldu. Çok memnunum herhangi bir sıkıntım yok sormak istediğin şeyler varsa her zaman sorabilirsin:))

Back