herkese selam,:))))
epeydir forum da merakla bekleyen arkadaşlarımın olduğunu biliyorum. 3.ayım bitti ve sizlerle son durumumu paylaşmak istedim. Bu arada özellikle belirtmek istediğim bir konu resimlerimi benim gibi
bu ameliyatı olmak isteyen kişilere fikir olsun yanlış insanları bulup kendilerini mahvetmesinler diye
bu böyle biline kıslarrr :)))
sorularınız olursa her zaman cevaplarım
hepinizi öpüyorummmm
oraletçim bu arada merak edenler varsa yönlerdir bana:)))))
canım ben göremedim. Arkadaşlık mı göndermek gerek acaba. Göndereyim bakalım. Ben de 1 şubatta istanbula uçuyoruuuum ve ameliyatımı oluyoruuuum
e biz zaten arkadaşmışız ama yok resimlerin ya. Profilde değil mi???
selam altın 86 :))))
görebildinmi ekledim seni
teşekkür ederim.) sen biraz büyük olsun diodun galiba:))) inşallah canım ilk bir hafta dikkatli ol barış bey gereken titizliği zaten gösteriyor
mcukkk
Oralet çim video yu ben çektiğinin farkında değildim :))) komik oldu biraz ama yumuşaklığı görüntüsü mükemmel beni inanılmaz mutlu etti yani dolayısıyla yaşadığım ufak tefek ameliyat sonrası sıkıntılarını unutturdu çoktan iyiki yaptırmışım tatlım
mcukkk
aaaaaaaaaa bu arada herkese nazarlık var bana yok mu?
teşekkür ederim canım. Bu arada oraletin de videosu harika gögüsler gerçekten çok süper oldu ya allah sağlıkla kullandırsın inşallah darısı olmak isteyen herkese inşallah
Oralet çim video yu ben çektiğinin farkında değildim :))) komik oldu biraz ama yumuşaklığı görüntüsü mükemmel beni inanılmaz mutlu etti yani dolayısıyla yaşadığım ufak tefek ameliyat sonrası sıkıntılarını unutturdu çoktan iyiki yaptırmışım tatlım
mcukkk
aaaaaaaaaa bu arada herkese nazarlık var bana yok mu?
Teşekkür ederim canım. Bu arada oraletin de videosu harika gögüsler gerçekten çok süper oldu ya allah sağlıkla kullandırsın inşallah darısı olmak isteyen herkese inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?