MUMU02 Meme Estetiği Ameliyatı

öncelıkle herkese merhaba,ben taze amelıyat olmuş birisi olarak sizlerle deneyımımı paylaşmak ıstedım.bugun tam bır ay oldu amelıyat olalı.ankarada ferruh bingül e amelıyat oldum cok arastırdım bır cok doktor gezdım forumları okudum.ve gercekten cok aklıma yatarak doktoruma sonsuz guvenerek gırdım amelıyata.1.68 boyum ve 50 kiloyum.yok denecek kadar kucuk goğüslerım vardı.dumduzdu dıyebılırım.ve bır goğsum dığerıne nazaran daha kucuktu.ferruh bey zaten tum amelıyatlarını hemen hemen kas altı uyguluyor.benım kendı tercıhım de kas altıydı cunku göğüs dokum cok azdı.ayrıca tenım cok hassas ve ınce.o nedenle gozum kapalı kas altına evet dedim.yalnız bana bır cok ınsanın aksıne kas altı damla sılıkon konuldu.bır goğsum dığerınden farklı olduğu ıcın.birine 300 cc diğerine 340 cc kondu.high rch.serisinde yanı damla sılıkonlarda bedenler 40 ar 40 ar artıyo cunku.tam olarak eşitlenmedı evet kucuk bır fark var ama doktorum once amelıyat sırasında 2 sıne de 300 cc takmış ve su ankı farktan daha cok fark olduğunu gormuş.o sebeple değiştirmiş.bugun 1.ayım ve göğüslerim ınanılmaz doğal duruyor.damla sılıkon cok eleştrlır sarkma yapar flan denıyor ama arkadaslar zaten damlayla yuvarlak aman aman farklı değiller kı yer cekımıyse 2 sı ıcın de gcerelı damla da sadece ust lob daha az dolgun doğal goğüslerde de oyle zaten.benım su anda dekolte kısmım da cok normal bır dolgunluk var.yanı ne yuvarlaklar gibi top gıbı ne de normal goğüsler gıbı dumduz.cok dik ve aşırı doğal duruyor.yanı kas altı damla protezı benım olculerımdekı ve mınyon bayanlara gozum kapalı onerırırm

Paragraf çok geçmiş olsun arkadaşım. Bana da damla silikon takıldı doktorum Barış Çakır evet bende damla silikon hakkında sarkar yorumlarına hiç katılmıyorum yuvarlakla azıcık yukarıdaki damla kısmı farklı bence bu yorumları yapanların dekolte bölgesinde bekledikleri dolgunluk farklı yani doğal olsun kaygıları yok bende çok memnunum söylemediğim sürece kimse silikon olduğunu anlamaz. bendede sol gögsüm daha küçük olduğu için 320 cc sağ gögsümede 280 cc konuldu ameliayat sırasında fark etmiş doktorum yoksa benim normal de fark etmediğim bir durumdu çok şaşırmıştım şu anda ikiside eşit ağrı sızı bitti dikiş izleride gögüs altı kendim aynadan göremiyorum gitgide daha iyi oluyor. Sen masaj yapıyormusun

göremiyorum resmini yorum yaapmak için aslında bende yaptıracağım ama kafam karıştı hangi doktora olsam diye

Canim hayirli olsun darisi basimiza, resimleri goremiyorum, arkadas olarak ekledim ozaman gorunuyor galiba umarim kabul edersin, cok merak ediyorum nasil gorunuyor:))

Paragraf la Çapkınkız Sizlere Geçmiş Olsun Mumucum senide çookk öpüyorum bu arada.....

Herkese selam,:))))

Epeydir forum da merakla bekleyen arkadaşlarımın olduğunu biliyorum. 3.ayım bitti ve sizlerle son durumumu paylaşmak istedim. Bu arada özellikle belirtmek istediğim bir konu resimlerimi benim gibi
bu ameliyatı olmak isteyen kişilere fikir olsun yanlış insanları bulup kendilerini mahvetmesinler diye
bu böyle biline kıslarrr :)))

Sorularınız olursa her zaman cevaplarım

hepinizi öpüyorummmm

Oraletçim bu arada merak edenler varsa yönlerdir bana:)))))

canım ben göremedim. Arkadaşlık mı göndermek gerek acaba. Göndereyim bakalım. Ben de 1 şubatta istanbula uçuyoruuuum ve ameliyatımı oluyoruuuum

selam altın 86 :))))

görebildinmi ekledim seni

canım gördüm şimdi. Yok böyle bir şey ya. Bu kadar mı doğal olur. Izler de hiç görünmüyor. Barış beyin ellerine sağlık. Inşallah benim de güzel olur. çok beğendim. Iyice formuna kavuşmuş. Alttakiler daha önceki resimlerin sanırım. Ilk yaptırınca görmüştüm o resimleri.

Teşekkür ederim.) Sen biraz büyük olsun diodun galiba:))) İnşallah canım ilk bir hafta dikkatli ol barış bey gereken titizliği zaten gösteriyor

mcukkk

teşekkür ederim.) sen biraz büyük olsun diodun galiba:))) inşallah canım ilk bir hafta dikkatli ol barış bey gereken titizliği zaten gösteriyor

mcukkk

seninki kadar olsun yeter ya. Aç gözlülük yapmak istemiyorum bu konuda. Sonra mutsuz olurum. şekil olarak tam istediğim gibi. Büyüklüklük de böyle bir şey olsa daha ne isterim

Canım ben esas senin videona bayıldım :)))
Ne güzel olmuş yummuşacık :))

Son düzenleme:
Oralet çim video yu ben çektiğinin farkında değildim :))) komik oldu biraz ama yumuşaklığı görüntüsü mükemmel beni inanılmaz mutlu etti yani dolayısıyla yaşadığım ufak tefek ameliyat sonrası sıkıntılarını unutturdu çoktan iyiki yaptırmışım tatlım

mcukkk

aaaaaaaaaa bu arada herkese nazarlık var bana yok mu?

yumuşaklığını bilmem ama görüntü mükemmel canım. sen nazarlığı çoktan haketmişsin. bu benim için bu oralet için bu da resimleri gören diğer arkadaşlar için

Teşekkür ederim canım. Bu arada oraletin de videosu harika gögüsler gerçekten çok süper oldu ya allah sağlıkla kullandırsın inşallah darısı olmak isteyen herkese inşallah

teşekkür ederim canım. Bu arada oraletin de videosu harika gögüsler gerçekten çok süper oldu ya allah sağlıkla kullandırsın inşallah darısı olmak isteyen herkese inşallah

oraletin videoyu gördüm. Bomba gibi maşallah. Darısı başıma inşallah. Geri sayım başladı benim de

Sorma yahu yeniden düzeltip ekleyeyim dedim ekleme yapareken konulmuyomus :))

Hayırlı uğurlu olsun 3.ayın
senin tepeden tırnağa nazarlığa ihtiyacın var canım benim :))

Teşekkür ederim canım. Bu arada oraletin de videosu harika gögüsler gerçekten çok süper oldu ya allah sağlıkla kullandırsın inşallah darısı olmak isteyen herkese inşallah

Sağol canım inşallah :))
Bu arada hakkaten resimlerini gördüm imrendim bende albüm oluşturdum :)
Şimdilik kıyafetli, biraz daha çeşitlendireceğim. Darısı olmak isteyenlerin başına diyorum bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…